Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

De bedste sommerhuse til din kør-selv-ferie i Norge

Tur/retur til norge

Norge er et populært mål blandt feriefolket. Det er ikke overraskende, for landet har meget at byde på. Ikke kun om vinteren, men også om sommeren. Her kan du dyrke vintersport, stå på ski, holde en solskinsferie i bjergene eller slappe af ved en af de mange fjorde eller strande. Derudover kan du også sagtens tage bilen til din feriedestination i Norge. Perfekt!

Læs mere her...


Bilferie i Sydnorge

Det er nemt at rejse til Norge i bil. Sejladsen mellem Eemshaven og Kristiansand giver dig en afslappet start. Turen tager ca. 18 timer, og du kan nyde de fine kahytter, restauranter og endda en spa undervejs. Når du ankommer til Kristiansand, kan du køre langs vestkysten til de kendte byer Stavanger og Bergen. Et af de mest besøgte steder i det sydlige Norge er måske Preikestolen, som ligger ca. 300 km fra Kristiansand. Bemærk, at afstandene i Norge tager lidt længere tid på grund af de mange kurver på bjergvejene og/eller fjordene.


Sommerhuse i det sydlige norge


Bilferie i Nordnorge

Kan du lide at se tingene oppefra en vis højde? Så er en biltur gennem Nordnorge noget for dig. Du kan trods alt komme til den nordligste spids af Europa i bil, nemlig Nordkap. Yderligere 1,5 km længere mod nord end Nordkap er Knivskjelodden. Dette punkt kan ikke nås med bil, og derfor venter der dig en 19 km lang vandretur. Mange mennesker synes, at Lofoten eller hvalsafari i Vesteralen er højdepunkterne. Besøg den lille by Karasjok, der er hjemsted for samerne, som er Laplands oprindelige folk.


Sommerhuse i Nordnorge


De mest populære aktiviteter i Norge

Det er svært at vælge de bedste aktiviteter i Norge, fordi landet har så meget at byde på. Ud over al den smukke natur, fjorde, bjerge og strande har landet over 20.000 km officielle vandrestier, smukke kajakruter og andre muligheder for udendørs sport. Hvis du er til lidt byferie, kan byerne Oslo, Kristiansand, Trondheim, Bergen og Tromsø varmt anbefales. Norge er også et perfekt rejsemål for vintersport, og de mest populære steder er Trysil, Hemsedal og Geilo. Her kan du nyde de smukke hvide pister fra november under dit ophold i en af vores sommerhuse tæt på pisterne.


Sommerhuse i det østlige norge


Specielle sommerhuse i Norge

DanCenter har over 500 feriehuse, som du kan besøge på din smukke rundrejse i Norge. Rigtig mange sommerhuse ligger på særlige steder som Geirangerfjorden, Lofoten eller ved de smukke hvide strande langs kysten. De typisk skandinavisk farvede huse er fuldt indrettede og har ofte en smuk udsigt. Hvis du foretrækker et ophold i et mere befolket område, kan du booke et feriehus tæt på en af byerne som Bergen, Oslo eller Trondheim. Uanset om du er på udkig efter et lille idyllisk sommerhus eller en luksusbolig, har Norge noget for enhver smag.


Alle sommerhuse i Norge


Spørgsmål og svar om bilferie norge

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

Hvad er det bedste tidspunkt at rejse til Norge på?

Juni, juli og august er de bedste måneder at rejse til Norge på, da der er varmere temperaturer og længere dagslys.

Hvad kan man lave i Norge om sommeren?

Vandreture, cykling, kajaksejlads og vandsport er de mest populære sommeraktiviteter i Norge.

Hvad er den varmeste måned i Norge?

Den varmeste måned i Norge er juli, hvor den legendariske midnatssol skinner og er ideel til vandreture, cykelture, kajaksejlads og bærplukning.