Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Großenbrode/Fehmarnsund

Sommerhus: Großenbrode/Fehmarnsund, Schleswig-Holstein, Tyskland

Gæstevurderinger

Baseret på 7 svar4.3 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,9
Ferieboligens indretning og udstyr4,3
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,5
Familie/Venner uden børn4,3
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
michael - jena  (Familienurlaub mit Kindern, september 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Au8sflüge nach Heiligenhafen, auf die Insel Fehmarn”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Lage und Raumauf und -verteilung”
Isabelle Nobre Cunha - 85296 Rohrbach an der Ilm  (Familienurlaub mit Kindern, august 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Besonders gefallen, hat uns die Küche samt Ausstattung, es war wirklich alles da, was man braucht und mehr. Des Weiteren war auch die Waschmaschine sehr gut. Das Haus war so schön dekoriert, sehr stimmig mit liebevollen Details. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Der kurze Weg zum Strand und zu den Spielplätzen, war mit den Kindern super. Unser Sohn möchte nächstes Jahr gern wieder kommen und war ein bisschen traurig, dass er schon zurück musste. / / Was nicht so toll war, waren die Matrazen und die Kissen im Haus, beides ist arg durch gelegen. Die Kissen sind eigentlich schon keine mehr gewesen, dass waren noch ein paar Flocken mit Bezug und wenn man sich hingelegt hat, lag man direkt auf, da war keine Federung mehr, mein Mann und ich hatten zum Ende der Woche schon leichte Rückenschmerzen. Ansonsten war aber alles in Ordnung. Es gibt da auch sonst nichts zu beanstanden.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Sehr schön ist der Fuchsweg gleich hinter dem Haus, er ist gut zu begehen. Ansonsten waren wir auf Grund des super tollen Wetters jeden Tag am Strand, und dieser ist gerade für kleine Kinder und Kinder die noch nicht so gut schwimmen können, klasse. Man kann hunderte Meter rein laufen ohne das man unter geht. Es war wirklich sehr sehr schön.”
Katharina - Selb  (Familienurlaub mit Kindern, oktober 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage, Größe, Ausstattung,”
Bärbel - Gelsenkirchen  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die ruhige Lage!”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Keine Empfehlung!”

Ferieboligfaciliteter

6
2
62m²
nej
nej
Inkl.
500 m
 
Sauna
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV:
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2012
 
300 m til restaurant
 
500 m til kyst
 
300 m til indkøb
Husnr. 03844
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 500 mGæstevurderinger

Obligatorisk slutrengøring skal betales. Op til 10 personer i huset - ingen begrænsning. Over 10 personer - max. 2 husstande i 1 hus.

Booking af huset

Obligatorisk slutrengøring skal betales. Op til 10 personer i huset - ingen begrænsning. Over 10 personer - max. 2 husstande i 1 hus.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

AAlkove
BBad
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
RRedskabsrum
SSauna
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
1 Opholdsstue: 32 m², brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
2 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
1 Alkove: 1 dobbeltseng
Køkkenafd.: Elkogepl., ovn, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, naturgrund, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Om området

Om Schleswig-Holstein

Slesvig-Holsten ved Nordsøens vestkyst: gåture i mudderbanker og surfing

Vestkysten ved Slesvig-Holsten har et imponerende naturlandskab med Vaddehavet i Slesvig-Holstens nationalpark. Mudderbankerne strækker sig fra Ejderens udløb i syd til den danske grænse i nord, og det er de største mudderbanker i hele verden. Der er fire øer i Vaddehavet og cirka ti små Halligen-øer. På øerne Sylt, Amrum, Før og Pelvorm ligger der hyggelige ferielejligheder og sommerhuse, hvor du kan tilbringe en hyggelig ferie. Gå en tur på mudderbankerne, helst med en turguide, og gå tværs over tidevandet til en af Halligen-øerne. Nyd en "Pharisäer" – tysk kaffe med rom.

Sankt Peter-Ording på halvøen Ejdersted har den længste strand i Tyskland. Den er 12 km lang og hele to km bred. Løb henover den lange bro til stranden, og se nærmere på det naturlige salte marskland på kysten. Strandens vartegn omfatter huse bygget på stolper med blandt andet caféer. Området giver kitesurfers, surfere og andre vandsportsentusiaster de perfekte forhold til at dyrke deres valgte sportsgren. Har du nogensinde prøvet at sejle på land eller køre i en kite-buggy? På stranden i Sankt Peter har du rig mulighed for at prøve dette. Og familier kan se frem til at spille minigolf på strandpromenade eller bade i bølgebassinet. På Ejdersted halvø ligger der både hyggelge sommerhuse og ferielejligheder. Du kan også leje en cykel og udforske vestkysten på to hjul fra dit sommerhus.

Slesvig-Holsten ved Østersøens kyst: Sejle og byferie

Østersøens kyst ved Slesvig-Holsten har smukke strande, såsom Schönberg Strand nær Kiel eller Timmendorf Strand nær Lübeck. På cykelstien mellem Nord- og Østersøen kan du komme tværs over regionen langs Kiel Kanal. Her kan du se skibene, der sejler forbi, imens du cykler langs kanalen. På Østersøens kyst ligger der masser af fjorde og bugter, såsom Flensborg Bugt nær Flensborg. Her har du en unik mulighed for at se marsvin. Besøg Glücksburg Slot med dets imponerende slotsområder og rosenhave.

Afholdelsen af Kiel Week tiltrækker hvert år over tre millioner turister i Kiel. Der ankommer forskellige både, som har deltaget i det traditionelle regattaløb. Tag en tur på en af de høje skibe, og se sejlekonkurrencen ude fra Kiel-bugten. Derudover er der mere end 300 bands, som spiller på 16 forskellige scener. Nyd det internationale marked, og prøv specialiteter fra forskellige lande. Den sidste søndag i juni afsluttes Kiel Week på traditionel vis med fyrværkeri. Kiels Holstenstraße er stolt af at være den ældste gågade i Tyskland. Besøg den Gamle Botaniske Have med dens sequoiatræer. Du kan finde prisvenlige og hyggelige sommerhuse i både Kiel og Flensborg, som vil gøre din ferie i Slesvig-Holsten til noget helt særligt.

Mellem Kiel og Lübeck finder du Holstein Switzerland Naturpark, der har både søer og bakker. Du kan tage på fantastiske kanoture på søerne samt afprøve andre sportsgrene. Til dem, der holder af vandreture, er der ruter i naturparken, som fobinder de fem naturparker i Slesvig-Holsten ved Østersøen med hinanden. Det flade landskab gør det særligt egnet til familier med børn. Nær Lübeck finder du den beskyttede gamle by, som står opført på UNESCOs Verdensarvsliste samt den berømte Holstentor Byport. Nyd atmosfæren i denne gamle hansestad, og tag en tur til Naturpark Lauenburgische Seen, og se de mange søer og skove. Fra tårnet i Sankt Peters kirke har du en fantastisk udsigt til byen.

Hvert år tiltrækker Karl-May festivalen uendelige mange besøgende fra Bad Segeberg by. Oplev eventyret, der omgiver Old Shatterhand og Winnetou live, og se frem til at se opførelse af børnene fra din barndom. Du kan finde et perfekt sommerhus eller ferielejlighed overalt i Slesvig-Holsten. Brug dit sommerhus som en base, hvorfra du kan tage på udflugter til kendte ting i området. Fans af heavy metal kan få fuld valuta for pengene til Wacken Open Air nær Itzehoe. Glem ikke at leje dit sommerhus i nærheden snarest muligt.

Hvad end det er en familieferie, strandferie eller cykelferie, så har Slesvig-Holsten altid et eller andet, der er alle pengene værd. Lej et sommerhus nu, og glæd dig til din ferie i Slesvig-Holsten.

Om Tyskland

Lej et Tyskland sommerhus

For kun få år siden var Tyskland sjældent på ferieradaren for danskerne. En fantastisk udvikling af de nordtyske kyster har imidlertid åbnet det tyske ferieland op. I Slesvig-Holsten kan du sågar bo i danske sommerhuse.

Klimaet og naturen i Nordtyskland er sammenligneligt med det danske vejr. Rejsetiden til Tyskland er ikke meget længere end til mange danske feriedestinationer. Alligevel er det ofte en hel anden oplevelse at leje et sommerhus i Nordtyskland.

Pilsneren er tysk, hvidvinen er oftest Riesling, og begge dele er til attraktive priser for en afgiftsplaget dansker. Det, koblet med, at der i Tyskland generelt er en helt anden tradition for at gå ud og spise, betyder, at udbuddet af restauranter og caféer er meget større end i Danmark.

Autobahn og rastepladser var for år tilbage typisk det eneste kendskab, danskerne havde til Tyskland. Efter murens fald er først Berlin, senere Hamborg og nu også de tyske kyster blevet attraktive rejsemål for danskerne.

De tyske og danske kyster deler samme DNA

De tyske kyster i Nordtyskland minder meget om de danske kyster - både på den vestlige side ud til Vadehavet og på den østlige side ud til Lücker Bugt og ved Flensborg Fjord. Her finder du brede og hvide sandstrand, der indbyder til gåture og sandslotbyggeri.

Fra det sydlige af Lübecker Bugt finder du en håndfuld smukke strande ved Grossenbrode, Scharbeutz eller Grömitz, og fra Marina Wendthof er der fra sommerhusenes terrasser blik til alle sejlbådene, der sejler ud og ind af Kiel.

På den tyske vestkyst, tæt ved Elbens munding i Nordsøen, ligger Vand- og Landskabspark Otterndorf, der består af kunstigt anlagte søer med halvøer – her ligger de fleste af sommerhushusene i første række til havet. Forskellen på ebbe og flod er stor, og for en dansker er Vadehavsoplevelsen unik.

Tættest ved den danske grænse ligger Geltinger Bucht og Olpenitz Ostsee Resort. I Olpenitz er husene spritnye; det er er store aktivitetshuse, som mange kender fra Danmark. Her kan du også leje et stort luksussommerhus i Tyskland med plads til op til 24 personer er rammerne for familiefesten perfekt - og mon ikke proviantering i grænsebutikkerne kan få budgettet til at strække lidt længere.

Så en smuttur til Tyskland er altså ikke bare rastepladser og autobahn. Det er strand- og kystoplevelser på tysk manér, gode tilbud på vin og øl, store restaurantoplevelser til små penge og spændende byoplevelser i Lübeck, Kiel eller Hamborg. Med andre ord har ferie i sommerhus i Nordtyskland det hele.

Besøg de tyske strande på din sommerhusferie

Nok minder strandene i Danmark og Tyskland meget om hinanden, men strandpromenaderne i Tyskland er imponerende og centrale udgangspunkter for ferieoplevelsen og strandlivet, og de minder mere om strandpromenaderne, som du oplever længere sydpå i Italien, Frankrig og Spanien.

Især er de skønne topersoners strandkurve ikoniske for de tyske kyster. Her kan du gemme dig og søge ly for vinden, mens du kigger ud over havet og betragter horisonten. Strandkurven, der blev opfundet i det 19. århundrede, har ikke ændret sig meget siden dengang.

Tyskland er især kendt for at have orden i tingene, og deres strandene er ingen undtagelse. Det betyder, at de tyske strande ofte er delt op. Der er et afsnit eller område på stranden for aktiviteter og et område særligt for børn, mens du også kan finde områder på stranden for personer med hunde og for naturister.

Besøg byerne fra dit sommerhus i Nordtyskland

Lej sommerhus i Tyskland og vær tæt på flere spændende nordtyske byer. Uanset om din sommerhusferie går til den østlige eller vestlige side af Nordtyskland, så har du flere hyggelige og charmerende byer inden for køreafstand.

Du kan nemt køre til:

 • Flensborg, der ligger få kilometer fra den dansk-tyske grænse byder på en skøn blanding af både danske og tyske traditioner. Her kan du shoppe i gågaden, tage med på sejltur på Flensborg Fjord og spise på de mange hyggelige cafeer og restauranter.

 • Kiel er hovedstaden i delstaten Slesvig-Holstein og ligger ved Kielerfjorden, der munder ud i Østersøen. Her finder du et hyggeligt havnemiljø og flere hyggelige butikker. Du kan også få tiden til at gå med at besøge Kiels Botaniske Have, den charmerende lystbådehavn eller betragte det store sluseanlæg til Kielerkanalen.

 • Sylt eller Sild - navnet afhænger af, om du er dansk eller tysk. På dansk kaldes øen Sild. Øen har i mange år været en populære destination for de tyske jetsettere. Du finder øen lige syd for Rømø, hvorfra du også kan sejle til Sild.

 • Lübeck er blandt danskere især kendt for det store årlige julemarked, men byen byder også på historiske seværdigheder og en hyggelig bymidte.

 • Bremerhaven ligger syd for det populære sommerhusområde Cuxhaven. Den tyske by er især kendt for sin havn.

 • Hamburg er den tredjestørste by i Tyskland, og byens store havn tager dagligt imod flere tusinde container. Byen byder også på charmerende gader langs i mange kanaler, hyggelige parkområder og gode shoppingmuligheder.
 • Sommerhusudlejning i Tyskland

  DanCenter Sommerhusudlejning i Tyskland har specialiseret sig i den unikke kombination af skandinaviske sommerhuse og tyske destinationer. På otte destinationer ved kysterne i Slesvig- Holsten kan du vælge mellem end 200 attraktive sommerhuse.

  Sommerhusudlejning i Tyskland er populært, og tyskerne holder også gerne ferie i sommerhus ved de tyske kyster. Det betyder, at du kan leje et sommerhus i Nordtyskland, som er moderniseret. Du kan altså finde et klassisk sommerhus og et luksussommerhus i Nordtyskland med skønne faciliteter som pool, aktivitetsrum og plads til hele familien.

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Derfor ved vi, hvordan vi hjælper dig bedst muligt i din jagt efter lige det sommerhus, som passer perfekt til din ferie.

  Book ferielejlighed i Tyskland med Danland Feriecenter

  Du kan prøve en anden type feriebolig i Tyskland eller nær den dansk-tyske grænse hos Danland Feriecenter. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har flere feriecentre nær den dansk-tyske grænse, hvor du kan leje ferielejlighed.

  Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark. Nær Tyskland finder du 2 feriecentre på Rømø - Rømø Resort og Rømø Rim - samt et feriecenter i Gråsten. Herfra er du tæt på vores naboer mod syd. Ligesom du nemt kan køre på dagsture i Nordtyskland. Du finder ikke to ens Danland Feriecentre. Hvert feriecenter har deres egen identitet og forskellige fællesaktiviteter. Nogle feriecentre har mange aktiviteter både indendørs og udendørs, mens andre feriecentre har få fællesaktiviteter. Ligeledes er feriecentrene også forskelligt indrettet.

  Uanset hvad så er et Danland Feriecenter et oplagt valg, når du skal planlægge ferie med familie og venner. Hos Danland Feriecenter finder du altid aktiviteter for store og små. Med andre ord er hele familien underholdt, når ferien holdes hos Danland Feriecenter.

  Du er her: Großenbrode/Fehmarnsund, Schleswig-Holstein, Tyskland