Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Hammershuse

Hammershuse: Bornholm, Danmark

Feriecenterfaciliteter

4,0 km
2,0 km
1,6 km
ja
ja
ja
4,0 km til indkøb
2,0 km til restaurant
1,6 km til kyst
Trådløst internet inkluderet
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)

Top-attraktioner i området

Booking af lejligheden

Booking af lejligheden

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Feriehus, 5 pers, 70m²
1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv
2 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 2 senge
1 Alrum: 1 opredning
Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Terrasse

Feriehus for 4-5 personer med havkig - 70 m2

Dejlig og velindrettet feriehus på 70 m2 i to plan. Fra entréen træder du ind i et åbent køkkenalrum med spiseplads og en brændeovn, der lover varme og velvære på køligere dage. Køkkenet er veludstyret og indeholder blandt andet kaffemaskine, elkedel, komfur, køleskab med fryseplads og opvaskemaskine. Fra spisestuen er der direkte adgang til en overdækket terrasse med grill, der gør det let at flytte middagen udendørs og fylde lungerne med den friske, bornholmske luft. Fra opholdsrummet er der indgang til to separate soveværelser (4 sovepladser) samt et badeværelse med bruseniche, toilet og vaskemaskine. Op ad en vindeltrappe i køkkenalrummet ankommer du til lejlighedens første sal, hvor en hyggelig stue med et blødt sofahjørne (1 soveplads) og TV byder på afslapning og underholdning. Fra denne stue er der adgang til en overdækket altan, der inviterer til stunder i det fri med kig til det bølgende hav.

Hammershuse - Feriehuse med naturskøn beliggenhed

Unik beliggenhed lige ved Hammerhavnen og Hammershus. Beliggende i hjertet af Bornholms rå og betagende natur, byder Hammershuses flotte og velindrettede feriehuse dig velkommen til en skøn ferie. Med kun 10 minutters gang til den charmerende Hammerhavn, kan du nemt indsnuse atmosfæren af det lokale havneliv. Lad historiens vingesus møde dig ved den majestætiske borgruin, Hammershus, og den eventyrlige Opalsø, der begge ligger inden for 20 minutters gang. Tag et skridt ud af dit feriehus og lad dine øjne hvile på udsigten over det glitrende hav, som er flankeret af Nordbornholms signaturklipper. Fra grunden finder du mere end blot en udsigt; et hyggeligt fællesområde, der inviterer til familiehygge med bænkesæt og en legeplads, der sikrer børnenes underholdning med hoppepude, svævebane, gynger, en petanquebane og meget mere. Det gør Hammershuse til en ideel feriedestination, uanset om du rejser som par eller familie. Det er desværre ikke tilladt at medbringe hund eller andre husdyr i Hammershuse.

Opdag Hammerknudens skønhed

Ved dørtærsklen til Hammershuse åbner Hammerknuden; et enestående naturområde formet af istidernes kraftfulde kræfter. Her, hvor isen har skåret dybt i landskabet og afsløret det robuste grundfjeld, kan du vandre gennem et terræn rigt på historie og naturskønhed. Området er fyldt med oplevelser, der venter på at blive udforsket. Fra historiske seværdigheder og naturskønne vandreruter til hyggelige caféer og kulturelle udflugter, er der noget for enhver smag. Kom og oplev magien ved Hammerknuden og de omkringliggende byer.

Vandring og Natur

Hammerknuden byder på et væld af vandreruter, der snor sig gennem krat og lyng, forbi lavt voksende buske og træer, formet af vind og vejr. Følg en af de mange optegnede ruter - de vil garanteret være fyldt med storslåede udsigter og frisk havluft. Find en af ruterne, der fører dig forbi Salomons Kapel, et vidnesbyrd fra 1300-tallet, der står som en hyldest til de fiskere, der engang søgte ly i områdets naturlige havnebugter. På Hammerknudens dramatiske landskab troner to fyrtårne – Hammeren fyr og Hammerodde fyr. Fra det 82 m høje Ørnebjerg, hvor Hammeren fyr står, kan du nyde en udsigt, der strækker sig over himmel og hav. Selvom fyret ikke længere er i regulær drift, lyser det stadig op i nattens mørke som en ledestjerne for de nysgerrige sjæle.

Hammerhavnens Café og bådture

Et stenkast fra lejlighederne finder du Hammerhavnen, der i graniteventyrets leveår fungerede som udskibningshavn for den granit, der blev udvundet i området. Her kan du nyde en is eller en sandwich på den hyggelige café, mens du lader blikket hvile på de både, der gynger blidt i vandet. En lille sandstrand byder på solbadning og svømmeture, og fra havnen kan du tage på spændende bådture, der giver dig et nyt perspektiv på øens dramatiske kystlinje.

Du er her: Bornholm, Danmark, Hammershuse, 5 personer, Pejs/brændeovn