Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel: Bornholm, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 16 svar4.0 ud af 5.0

Feriecenterfaciliteter

3,9 km
112 m
561 m
ja
ja

Udendørs
Legeplads
Hoppepude

Rygeforbud i alle ferieboliger

3,9 km til indkøb
112 m til restaurant
561 m til kyst
Trådløst internet inkluderet
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 6/1-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Eksempel fra type 1
Eksempel fra type 2
Eksempel fra type 2
Eksempel fra type 2
Eksempel fra type 3
Kyst/Sø 561 mGæstevurderinger

Vælg mellem 3 ferieboliger:

Vælg mellem 3 ferieboliger:

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
3. Søgefiltrer:

Vælg mellem 3 ferieboliger: 

ja/nej
Type 1:  Ferielejlighed, 2 pers, 28m²
1 Opholdsstue: 1 dobbeltseng, tv
Køkken: Elkogepl., køleskab m/frostboks, kaffemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, Terrasse
Husnr: 49482
Ferielejligheden er indrettet med entre med indgang til badeværelse, kombineret sove- og opholdsrum samt køkken. Fra ferielejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. Ferielejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal.
Inkl. strøm og rengøring
ja/nej
Type 2:  Ferielejlighed, 2+2 pers, 38m²
1 Opholdsstue: 1 dobbeltopredning, tv
1 Soveværelser: 2 senge
Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, kaffemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, Terrasse
Indretning kan være spejlvendt af plantegning.
Husnr: 49484
Ferielejligheden er indrettet med entre med indgang til badeværelse, soveværelse med 2 senge samt til kombineret stue- og soverum med 2 sovepladser (sovesofa), køkken og udgang til terrasse eller balkon. Ferielejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal.
Inkl. strøm og rengøring
nej
Type 3:  Ferielejlighed uden køkken/terrasse, 2 pers, 20m²
Plantegning
på vej
1 Opholdsstue: 1 dobbeltseng, tv, køleskab, kaffemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser
Husnr: 49486
Ferielejlighederne er mindre lejligheder med sengeplads til 2, badeværelse og 2 lænestole med sofabord. Bemærk, at der ikke er køkken eller balkon/terrasse. Ferielejlighederne har dog køleskab, el-kedel og kaffemaskine.
Inkl. strøm og rengøring
B=Bad, E=Entré, K=Køkken, O=Opholdsstue, SP=Spisestue, TE=Terrasse, V=Værelse.

Følgende lejligheder er ikke ledige i den valgte periode eller matcher ikke de valgte søgekriterier:

Om ferieboligen

I naturskønne omgivelser ved Dueodde Strand

Bliv omringet af fyrreskov og skønne klitarealer, når du holder ferie på Dueodde Strandlejligheder. Badehotellet består af både ferielejligheder og et sommerhus med husnummer 49802. Fra skovstierne kommer du nemt til Dueodde Strand, der i 2021 blev kåret til en af de bedste strande i Europa af Lonely Planet.

Dueodde Strandlejligheder

Lej en af de skønne Dueodde Strandlejligheder. Ferielejlighederne har plads til 2 eller 4 personer. Flere af ferielejlighederne har en hyggelig balkon/terrasse, hvor du kan slappe af efter dine oplevelser på Bornholm.

Her får du også et miljøvenlig ophold, idet Dueodde Strandlejligheder opvarmes af el, der skabes af solcellerne, som er placeret på taget.

Oplevelser venter i Dueodde

Når du holder ferie i Dueodde Strandlejligheder, skal du afsætte tid til at slentre igennem Dueodde By. Den hyggelige by byder på restaurant, butikker og den kendte iscafe "Krølle Bølle Is". Efter et besøg hos Krølle Bølle Is, kan du sætte kurs på Dueodde Fyr, hvor du kan give dig i kast med de 198 trin. Fra toppen af Dueodde Fyr har du en enestående udsigt over den sydlige del af Solskinsøen. Du kan også nyde udsigten fra Bornholmertårnet, der også ligger i Dueodde. Tårnet er tidligere NATO-radarport og er i dag omdannet til et Koldkrigsmuseum. Her kan du blive klogere på Bornholms rolle i Den Kolde Krig. Dueodde ligger i et skønt naturområde og med kort køreafstand til mange af Bornholms seværdigheder. Når du bor på Dueodde, er du derfor tæt på mange dejlige oplevelser. Hvis du har børn med, så vil de selvfølgelig elske stranden - men prøv også at besøge det store forlystelsesland Brændesgårdshaven, hvor alle forlystelser er gratis, når entreen er betalt. Hvis du har lidt større børn med, så vil de måske elske at prøve fart og race i Bornholms Gocart Center, som ligger cirka 5 kilometer fra Dueodde Strandlejligheder.

Om området

Du er her: Bornholm, Danmark, Dueodde Strandlejl., 2 personer