Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
6/7-2024 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 4.138 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2024


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2024. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2024 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2024.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. Pga. hedebølger i Sydeuropa forbliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i de nordiske lande. En ferie i privat sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.

  Sommerferiehuse: Dit perfekte tilflugtssted

  Undslip byens travlhed og oplev det perfekte feriehus med DanCenter. Uanset om du leder efter en sommerferiehytte ved søen eller sommerhuse ved havet, har vi over 28.000 sommerhuse til leje. Nyd en afslappende pause i Danmark, Tyskland, Norge eller Sverige, eller udforsk Sydeuropa. Med DanCenter kan du finde den perfekte feriebolig til dig og dine kære. Book nu og få uforglemmelige minder i dit sommerhus.

  Sommerhuse til leje – det perfekte tilflugtssted for familier

  Undslip byens travlhed og omfavn den fredfyldte skønhed i et sommerhus. DanCenter tilbyder et væld af hytter i hele Skandinavien, der er perfekte til familier, der søger et fredeligt tilflugtssted. Du kan vælge at bo i et charmerende sommerhus beliggende midt i frodige grønne områder, omgivet af stille vand, eller i en rustik hytte i skoven.

  Nyd kvalitetstid med dine kære, mens du udforsker det maleriske landskab eller besøger nærliggende attraktioner. Sommerhusene er udstyret med moderne bekvemmeligheder for at gøre opholdet behageligt og mindeværdigt. Tilbered lækre måltider i det fuldt udstyrede køkken, slap af i den hyggelige stue, eller nyd den naturlige skønhed fra den udendørs terrasse.

  Udnyt DanCenters 65+ års erfaring inden for sommerhusudlejning og bestil dit drømmesommerhus i dag!

  Oplev de bedste sommerhusudlejninger i Norge

  Norge er kendt for sine fantastiske landskaber, fjorde og bjerge. Leder du efter en idyllisk sommerferie, så har DanCenter dig dækket ind. Vælg mellem en række sommerhusudlejninger i hele Norge, og fordyb dig i den naturlige skønhed i dette fortryllende land.

  Uanset om du søger eventyr eller ro, har Norge noget for enhver smag. Tag på vandretur i de majestætiske bjerge, tag en bådtur gennem fjordene, eller slap af i dit hyggelige sommerhus omgivet af en betagende udsigt.

  Omfavn naturen med sommerferiehytteudlejning i Sverige

  Sverige er kendt for sine fantastiske søer, skove og charmerende små byer. Leder du efter en sommerferie, der kombinerer natur og afslapning, så led ikke længere end DanCenters feriehytter i Sverige.

  Disse hyggelige hytter ligger dybt inde i skoven, ved uberørte søer eller nær charmerende byer.

  Tilbud på sommerhuse i sidste øjeblik for en mindeværdig ferie

  Leder du stadig efter en sommerferieudlejning? DanCenter har dig godt dækket ind med vores sidste øjebliks tilbud på sommerhuse i hele Europa. Du kan spare op til 30% på dit drømmeferiehus ved at bestille nu!

  Vælg mellem en række håndplukkede sommerhuse i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 9138Saltum Strand8 personer,  105 m²300 m til kyst.Her finder du et super dejligt sommerhus med kun 300 meter til stranden! Dette flotte sommerhus er lækkert og indbydende at komme ind i. Sommerhuset ligger helt fantastisk, og selvom der er andre sommerhuse ...Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 48392Bjerge Nordstrand5 personer,  58 m²326 m til kyst.Sommerhus for enden af lukket vej og i kort gåafstand til vandet i stille og roligt sommerhusområde ved Bjerge Nordstrand. Huset har et værelse med dobbeltseng, et værelse med enkeltseng og sovesofa i ...Sommerhus i TruustHus nr: 4904Truust6 personer,  65 m²19 km til kyst.Ved Truust finder I dette sommerhus med god indretning, køkken i åben forbindelse med stuen og tre gode soveværelser. Sommerhuset er både udstyret med brændeovn samt varmepumpe, så I er sikret på de kølige ...Sommerhus i Karrebæksminde/EnøHus nr: 54380Karrebæksminde/Enø4 personer,  40 m²203 m til kyst.Sommerhus beliggende på Enø ved Karrebæksminde, tæt på Karrebæk Fjord. Køkken og stue i åben forbindelse og fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Der er soveværelse med dobbeltseng og soveværelse ...

  Sommerhus i SkårupøreHus nr: 44858Skårupøre4 personer,  77 m²10 m til kyst.Ved Skårupøre finder I dette arkitekttegnede sommerhus med den skønneste udsigt over Langelandsbæltet. Huset er bygget i 2022 og har kombineret opholds-/spisestue i åben forbindelse til det veludstyrede ...Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 48662Nr. Lyngby6 personer,  150 m²50 m til kyst.Ved Nr. Lyngby finder I dette fantastisk beliggende sommerhus i første klitrække med panoramaudsigt over havet og stranden. Fra husets have findes en stejl skrænt til stranden, hvilket er med til at gøre ...Sommerhus i ThistedHus nr: 54285Thisted4 personer,  69 m²100 m til kyst.Dette sommerhus med udendørs spabad er beliggende for enden af blind vej, lige ved siden af søen, med en fantastisk panoramaudsigt over søen og limfjordens vande. Udsigten er særdeles unik. Nyd dagen/aftenen ...Sommerhus i Revsøre/BøsøreHus nr: 54581Revsøre/Bøsøre5 personer,  120 m²100 m til kyst.Højtbeliggende autentisk sommerhus i 2. række med storslået udsigt over vandet og Storebæltsbroen. Sommerhuset er fra 1975 og senest renoveret i 1995 og indretningen ligeledes af ældre dato, men velfungerende. ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>