Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
6/7-2024 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 1.835 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2024


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2024. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2024 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2024.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. Pga. hedebølger i Sydeuropa forbliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i de nordiske lande. En ferie i privat sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.

  Sommerferiehuse: Dit perfekte tilflugtssted

  Undslip byens travlhed og oplev det perfekte feriehus med DanCenter. Uanset om du leder efter en sommerferiehytte ved søen eller sommerhuse ved havet, har vi over 28.000 sommerhuse til leje. Nyd en afslappende pause i Danmark, Tyskland, Norge eller Sverige, eller udforsk Sydeuropa. Med DanCenter kan du finde den perfekte feriebolig til dig og dine kære. Book nu og få uforglemmelige minder i dit sommerhus.

  Sommerhuse til leje – det perfekte tilflugtssted for familier

  Undslip byens travlhed og omfavn den fredfyldte skønhed i et sommerhus. DanCenter tilbyder et væld af hytter i hele Skandinavien, der er perfekte til familier, der søger et fredeligt tilflugtssted. Du kan vælge at bo i et charmerende sommerhus beliggende midt i frodige grønne områder, omgivet af stille vand, eller i en rustik hytte i skoven.

  Nyd kvalitetstid med dine kære, mens du udforsker det maleriske landskab eller besøger nærliggende attraktioner. Sommerhusene er udstyret med moderne bekvemmeligheder for at gøre opholdet behageligt og mindeværdigt. Tilbered lækre måltider i det fuldt udstyrede køkken, slap af i den hyggelige stue, eller nyd den naturlige skønhed fra den udendørs terrasse.

  Udnyt DanCenters 65+ års erfaring inden for sommerhusudlejning og bestil dit drømmesommerhus i dag!

  Oplev de bedste sommerhusudlejninger i Norge

  Norge er kendt for sine fantastiske landskaber, fjorde og bjerge. Leder du efter en idyllisk sommerferie, så har DanCenter dig dækket ind. Vælg mellem en række sommerhusudlejninger i hele Norge, og fordyb dig i den naturlige skønhed i dette fortryllende land.

  Uanset om du søger eventyr eller ro, har Norge noget for enhver smag. Tag på vandretur i de majestætiske bjerge, tag en bådtur gennem fjordene, eller slap af i dit hyggelige sommerhus omgivet af en betagende udsigt.

  Omfavn naturen med sommerferiehytteudlejning i Sverige

  Sverige er kendt for sine fantastiske søer, skove og charmerende små byer. Leder du efter en sommerferie, der kombinerer natur og afslapning, så led ikke længere end DanCenters feriehytter i Sverige.

  Disse hyggelige hytter ligger dybt inde i skoven, ved uberørte søer eller nær charmerende byer.

  Tilbud på sommerhuse i sidste øjeblik for en mindeværdig ferie

  Leder du stadig efter en sommerferieudlejning? DanCenter har dig godt dækket ind med vores sidste øjebliks tilbud på sommerhuse i hele Europa. Du kan spare op til 30% på dit drømmeferiehus ved at bestille nu!

  Vælg mellem en række håndplukkede sommerhuse i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i AggerHus nr: 55068Agger6 personer,  60 m²100 m til kyst.Ferielejlighed beliggende tæt på havet og havnen i Agger. Komfortabel og enkel indretning. Der er ovenlysvinduer i spisestuen, der giver et godt lys ind i rummet. Ferielejligheden er i to plan og er godt ...Sommerhus i ThistedHus nr: 54288Thisted6 personer,  124 m²800 m til kyst.Byhus beliggende i Østerild ved Thisted. I stueetagen er der køkken med bl.a. opvaskemaskine, spisestue samt TV-stue med wifi og Chromecast. Alle sovepladser er på 1. sal. Mastersoveværelset har elevationssenge. ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 44916Eskov Strandpark6 personer,  65 m²350 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med vandudsigt over Fjorden beliggende kun ca. 350 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand. Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for leg. Derudover ...Sommerhus i LøjtHus nr: 53413Løjt4 personer,  67 m²446 m til kyst.Med en skøn udsigt over Lillebælt og Genner Bugt ligger dette sommerhus i et smukt område omgivet af flot natur og golfbane i et af Danmarks smukkest beliggende feriecentre, hvor der i sommermånederne ...

  Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 44916Eskov Strandpark6 personer,  65 m²350 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med vandudsigt over Fjorden beliggende kun ca. 350 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand. Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for leg. Derudover ...Sommerhus i Mors/KarbyHus nr: 51754Mors/Karby6 personer,  90 m²200 m til kyst.I den lille hyggelige by Karby på Mors, ligger dette byhus med 200 m. til Limfjorden, hvor man kan bade. Der er lavvandet, ideelt for børnefamilier. I haven er der et Shelter til 4 personer, sandkasse ...Sommerhus i SnaptunHus nr: 48223Snaptun10 personer,  144 m²200 m til kyst.Dette sommerhus ligger lige ved havet i det charmerende Snaptun på en åben havegrund med græsplæne og med udsigt til både fjord og hav. Her kan I på den ene side nyde udsigten over Horsens Fjord og på ...Feriebolig i NexøHus nr: 51626Nexø4+2 personer,  100 m²100 m til kyst.

  Se alle vores ledige sommerhuse >>