Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 3.185 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2022


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2022. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2022 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2022.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. I 2022 bliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i Danmark. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i BoderneHus nr: 7264Boderne4 personer,  45 m²250 m til kyst.Idyllisk lille sommerhus med sauna beliggende i kort afstand fra en af øens bedste sandstrande, Boderne, som er kendt som Bornholmernes hemmelige strand. Sommerhuset er indrettet i hyggelig, skandinavisk ...Sommerhus i Sjelborg/HjertingHus nr: 4646Sjelborg/Hjerting4 personer,  98 m²20 m til kyst.Velbeliggende sommerhus i to plan. Fra 1. sal er der 180 graders havudsigt over Ho Bugt og den børnevenlige badestrand i Hjerting, som ligger for enden af haven. Sommerhuset er restaureret i 2019 og indrettet ...Sommerhus i Læsø/ByrumHus nr: 9803Læsø/Byrum8 personer,  121 m²4,8 km til kyst.Helt unikt og spændende arkitekttegnet 8-kantet sommerhus med store, lyse og velindrettede rum og store vinduespartier mod dejlig ugenert naturgrund med eg, birk og bregner beliggende tæt på Byrum. Sommerhuset ...Sommerhus i LøkkenHus nr: 9341Løkken8 personer,  230 m²300 m til kyst.Arkitekttegnet 230 m2 stort hus fra 2021 i to etager med ca. 5 minutters gang til Løkken centrum og bare ca. 300 meter til Vesterhavet. Det moderne og gennemførte hus har virkelig hyggelig atmosfære og ...

  Sommerhus i Sjelborg/HjertingHus nr: 4646Sjelborg/Hjerting4 personer,  98 m²20 m til kyst.Velbeliggende sommerhus i to plan. Fra 1. sal er der 180 graders havudsigt over Ho Bugt og den børnevenlige badestrand i Hjerting, som ligger for enden af haven. Sommerhuset er restaureret i 2019 og indrettet ...Sommerhus i Knud Strand/LimfjordenHus nr: 36070Knud Strand/Limfjorden5 personer,  94 m²200 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med en fantastisk udsigt over Limfjorden fra såvel hus som terrasse. Huset er beliggende på ca. 5100 m² grund og det giver mange muligheder for boldspil, leg m.m. Området er særdeles ...Sommerhus i Knud Strand/LimfjordenHus nr: 77066Knud Strand/Limfjorden6 personer,  105 m²150 m til kyst.Sommerhus med sauna beliggende i første række til stranden på en 2500 m² stor naturgrund. Fra såvel grund som sommerhuset er der panoramaudsigt over Limfjorden. Afstanden til stranden er ca. 150 meter. ...Sommerhus i Jegindø/HvidbjergHus nr: 8680Jegindø/Hvidbjerg5 personer,  106 m²80 m til kyst.Cirka 80 meter fra kysten ved Jegindø ligger dette sommerhus i to plan. Stranden er sandstrand og lavvandet, så alle kan få noget ud af en strandtur. Huset er opført i to plan. På 1. sal er der to soveværelser, ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>