Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
24/6-2023 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 1.287 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2023


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2023. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2023 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2023.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. I 2023 bliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i Danmark. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i Mors/SillerslevHus nr: 44392Mors/Sillerslev5 personer,  118 m²190 m til kyst.Charmerende sommerhus til 5 personer i rolige omgivelser. Sommerhuset byder på et hyggeligt køkken-alrum med spiseplads, sofa og TV. Herfra er der direkte adgang til haven og terrasse med spiseplads. I ...Sommerhus i Vester HusbyHus nr: 44354Vester Husby8 personer,  142 m²1,3 km til kyst.Beliggende på ugenert grund omgivet af træer finder I dette velholdt 2-etagers sommerhus med spabad og sauna. Stueplan er indrettet med et veludstyret køkken i åben forbindelse med den kombinerede opholds- ...Sommerhus i ThorsmindeHus nr: 48875Thorsminde8 personer,  105 m²400 m til kyst.Sommerhus beliggende midt i den autentiske fiskerby Thorsminde med en fantastisk udsigt til molen og indsejlingen til byen. Sommerhuset er et byhus placeret med kort afstand til fiskemuligheder, badning ...Sommerhus i SkovgårdeHus nr: 26595Skovgårde10 personer,  130 m²400 m til kyst.Sommerhus højt beliggende med en fantastisk udsigt over Kattegat fra stue og køkken samt den store terrasse. Her finder I vildmarksbadet, hvorfra I også kan nyde udsigten. Sommerhuset er indrettet med ...

  Sommerhus i Mors/Nykøbing MorsHus nr: 6859Mors/Nykøbing Mors16 personer,  248 m²75 m til kyst.Dette lyse og totalmoderniserede sommerhus med spabad ligger på en grund direkte til vandet på Mors. Sommerhuset er meget velindrettet med fem soveværelser, alle med dobbeltsenge, og to soveværelser med ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 44916Eskov Strandpark6 personer,  65 m²350 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med vandudsigt over Fjorden beliggende kun ca. 350 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand. Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for leg. Derudover ...Sommerhus i Flensborg FjordHus nr: 53026Flensborg Fjord5 personer,  50 m²350 m til kyst.Ved Brunsnæs finder I dette sommerhus med en flot udsigt til Flensborg Fjord. Udsigten kan nydes fra såvel sommerhuset som fra det dejlige terrasseområde. I huset har I et køkken med spiseplads og med ...Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 54138Nordborg/Købingsmark6 personer,  88 m²150 m til kyst.Byhus med fantastisk udsigt og tæt på Univers. Ejendommen indeholder et køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstue med energibesparende varmepumpe og udsigt til Mjels Sø. Derudover er der et soveværelse ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>