Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sommerferie i sommerhus - få overblik på 5 minutter

 
Søg område: Danmark
9/7-2022 + 1 uge
Personer
Din søgning fandt 181 ferieboliger.
Søg på kort

Stor efterspørgsel efter sommerhus i sommerferien i 2022


Det er ved at være tid, hvis du skal sikre dig et sommerhus i de populære ferieuger i sommerferien i 2022. Vi kan se, at det er populært at holde ferie i Danmark. Derfor er det en god ide, at bestille nu og ikke vente alt for længe.
Læs mere om sommerferie 2022 i sommerhus her >>


Derfor skal du booke din sommerferie i sommerhus nu

 • Jo tidligere du booker, jo større udvalg har du.
 • Jo tidligere du søger, jo bedre huse har du til at vælge imellem.
 • Book før dine kollegaer, så du stadig kan vælge perioden frit.

 • Her har du et overblik over de 5 mest populære sommerhusferier i Danmark:  Og husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig, for at sikre dig en ferie i dit favoritsommerhus i Danmark i 2022.


  Har du et favoritsommerhus til næste års sommerferie i Danmark?

  Så skal du skynde dig at bestille det. I 2022 bliver det populært at holde sommerferie i sommerhus i Danmark. En ferie i sommerhus er perfekt, når du har brug for at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde sommerferien i den smukke danske natur - og samtidig holde afstand til andre. De bedste sommerhuse bliver hurtigt optaget, og der er kun ét af hvert sommerhus. Så jo før, du får bestilt din ferie, desto længere tid har du at glæde dig i.


  Så undgår du, at dit yndlingssommerhus og din favoritdestination er udsolgt, når du beslutter dig.

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse sommerhuse til sommerferien


  Sommerhus i SjelborgHus nr: 44437Sjelborg3 personer,  78 m²100 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med udendørs spabad og panoramaudsigt over Ho Bugt mod Fanø fra terrasse, opholdstue og køkken. Sommerhuset er velindrettet i smagfuld stil med moderne køkken med gaskomfur, spisestue, ...Feriebolig i Rømø/HavnebyHus nr: 43587Rømø/Havneby4 personer,  95 m²250 m til kyst.Feriecentret på Rømø emmer af kvalitet og indbyder til ren nydelse med blandt andet pools, wellnessområde med terapibade, tropisk regn m.m.Feriebolig i VigsøHus nr: 40052Vigsø2 personer,  20 m²700 m til kyst.Bo i naturskønne omgivelser med adgang til en masse aktiviteter som badeland, golf, tennis, minigolf og meget mere.Feriebolig i BogenseHus nr: 35733Bogense6+2 personer,  110 m²500 m til kyst.Feriecenter med ferieboliger af højkvalitet tæt ved marina og strand - nogle ferieboliger har både brændeovn og spa.

  Sommerhus i SjelborgHus nr: 44437Sjelborg3 personer,  78 m²100 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med udendørs spabad og panoramaudsigt over Ho Bugt mod Fanø fra terrasse, opholdstue og køkken. Sommerhuset er velindrettet i smagfuld stil med moderne køkken med gaskomfur, spisestue, ...Feriebolig i BogenseHus nr: 35733Bogense6+2 personer,  110 m²500 m til kyst.Feriecenter med ferieboliger af højkvalitet tæt ved marina og strand - nogle ferieboliger har både brændeovn og spa.Sommerhus i HvalpsundHus nr: 44607Hvalpsund6 personer,  82 m²400 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med vandudsigt beliggende kun ca. 400 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand. Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for leg. Sommerhuset er ...Sommerhus i HalsHus nr: 43891Hals8 personer,  111 m²10 m til kyst.Beliggende blot 50 meter fra Limfjorden med panoramaudsigt over vandet finder I dette indbydende og lyse rækkehus i 2 plan. På en af de bedste beliggenheder tæt på Hals lystbådehavn, restauranter og byens ...

  Se alle vores ledige sommerhuse >>