Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Sveio

Sommerhus: Sveio, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 12 svar5.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Værdi for pengene4,5
Ferieboligens indretning og udstyr5,0
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn5,0
Ophold i forbindelse med arbejde5,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Tino - Halle  (Familienurlaub mit Kindern, oktober 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Freundlichkeit der Betreiberin”
Andrea - Potsdam  (Urlaub mit Freunden, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besuch in Haugesund, Bergen und unbedingt der Besuch zum Wasserfall Langfoss”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus hat viel Platz für mehrere Personen. Die Ausstattung war sehr gut. Für Menschen die auch die Ruhe mögen, ist dieser Ort genau richtig. Man kann ein Boot mieten und gleich zum angeln losfahren. Wir haben uns wohl gefühlt und bedanken uns dafür. Das einzige was man nicht ändern kann, ist das Wetter. Aber wir haben das Beste daraus gemacht. Zumal es in der 2.Woche ungewöhnlich warm wurde. Wir können das Haus sehr empfehlen.”
Ingrid - Rüdersdorf  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage, Ausstattung”
Nicole - Deutschland  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus war sehr gepflegt und sauber. An Geschirr und Küchenutensilien war alles vorhanden, was man braucht.Nette und hilfsbereite Vermieter.”
Willi - Cloppenburg  (Urlaub mit Kindern und Freunden, maj 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Aussicht terasse”
Ingolf - Cottbus  (Urlaub mit Kindern und Freunden, september 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“-räumliche aufteilung / -klasse einrichtug-alles vorhanden was man braucht”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“da wir angler sind hat uns bei den booten das fehlende echolot schon enttäuscht”
Denis - Fürstenfeldbruck  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Geräumig, modern, gute Ausstattung, sauber.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Gut zu erreichen ist Bergen, Preikestolen, Folgefonna Buarbreen, Haugesund, Stavanger, Hardangerfjord.”
Anja - Mecklenburg-Vorpommern  (Urlaub mit Kindern und Freunden, august 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus liegt direkt am Wasser. Morgens auf die Terrasse zu gehen und direkt am Wasser zu stehen, ein Traum. / Das Haus ist sehr gut ausgestattet und eingerichtet. Außerdem ist die Vermieterin sehr nett und hilfsbereit.”
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Lage super, direkt am Wasser. Zum Einkaufen in den nächsten Ort fährt man ca. 15 Minuten. Nach Haugesund fährt man ca 30 Minuten. Das ist Haus liegt abgelegen in sehr ruhiger Lage. Man sollte auf alle Fälle den Weg zum Leuchtturm gehen. Wundervolle Aussichten werden einem da geboten.”
Jutta - Wendorf  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juni 2015)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“zum Angeln sehr gut, zum Einkaufen halbe Stunde Autofahrt”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Schönes neues HAus, sehr nett und zweckgerichtet eingeräumt, mit 2 WC. Ideale Lage zum Angeln - bei jedem Wetter”

Ferieboligfaciliteter

8
3
100m²
nej
ja
nej
Inkl.
1 m
 
Fiskehus: Feriebolig med rensebord, båd til leje eller inkl., fryser på mindst 60 liter og max. 2 km til fiskeplads.
 
Max. 20 kg fisk/pers.
 
Båd kan lejes
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Spabad til 2 personer.
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2009
 
7 km til indkøb
 
1 m til kystfiskeri
Husnr. 37485
Huskategori: ★★★★★
455 Karmøy SL, 15 feet/9,9/15 HP
Kyst/Sø 1 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Sveio, Hordaland, Norge, Sommerhus 37485, 8 personer, Spabad