Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Stryn

Sommerhus: Stryn, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 6 svar2.8 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,5
Ferieboligens indretning og udstyr2,9
Mest populært hos
Familie/Venner med børn3,7
Familie/Venner uden børn2,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Anne Marie - Drammen  (Ferie med større barnn, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Bødalssetra og Bødalsbreen”
Ismi - Oslo  (Ferie med større barnn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Gå på fot tur til Raksetra,Skredfjellet. padle i Lovatnet, Briksdalsbreen . Husk å ta med matpakker og drikke flasker .”
Wiebke - Nedenes  (Familieferie med barn, juni 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Fint utsikt, bra utgangspunkt for turer og opplevelser”
Mohsen - Oslo  (Familieferie med barn, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Feriehuset er tillatt for 8 personer men har ikke komfortable sofaer. Madrass i soverommene var derimot ok. / Synes også et badet/wc blir for lite for 8 personer.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Flott utsikt”
Bent - Bergen  (Venneferie med barn, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenhet / utsikt og fredelig”
Hans-S. - 25832 Tönning  (Urlaub mit Freunden, juni 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“neue Seilbahn 1011 mtr. steil nach oben. Hängebrücke. Gletschergebiet. / Ausstattung war nicht zufriedendstellend. Klodeckel war mit Isolierband zusammen geklebt. Duschkopfhalterung kaputt, selbst mit Klebeband notdürftig repariert. Matratze sehr dünn und aus Schaumstoff. Kein Deutsches Fernsehen von ARD, ZDF usw. Nur RTL empfangbar nach Einstellung durch einen Hausbesitzer/Angestellten. Balkon Möbel alt und überall ragten Nägel aus dem Holz ein Pullover dadurch kaputt.”

Ferieboligfaciliteter

8
2
90m²
nej
nej
Inkl.
350 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Tysk TV:
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Bygget 1992
 
1,0 km til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
350 m til kystfiskeri
 
3,0 km til fiskeri i sø
 
1,0 km til fiskeri i elv
Husnr. 68950
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 350 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Stryn

NORDFJORD

Gamle Strynefjellsvegen, Stryn Sommerski,

de majestætiske bjerge Loen og Olden,

dybgrønt vand, buldrende vandfald, mægtige gletsjere mellem grønne dale, og den glitrende blå fjord, der skærer sig gennem den mageløse natur i det vestlige Norge. Gamle Strynefjellsvegen er en af Norges officielle udsigtsruter. Den blev anlagt i 1894 og bugter sig over bjergene mellem Sjåk og Stryn. Oplev Norges natur, når den er allersmukkest: vandfald, sneklædte bjergetoppe, gamle gårde, spejlblanke bjergsøer og fantastiske udsigtspunkter. Stryn Sommerski er det bedste sommerskicenter i hele Noreuropa og ligger på Gamle Strynefjellsvei (landevej 259). Nyd sommersneen på langrendsruter og bakker til alpint skiløb, telemarkski og snowboarding. Cafeterie og skileje. Fra 20. maj 2017 har man kunnet bruge Loen Skylifts gondol til at komme hertil – fra fjord til bjerg – på fem minutter og opleve Hoven-toppen, der rejser sig 1.100 meter over havoverfladen med Hoven udsigtsrestaurant. Hvis du vil have en ekstra fantastisk ferieoplevelse, kan du prøve Via Ferrata Loen og dens hængebro 750 meter over havoverfladen. Bestig et bjerg, besøg den nye turisthytte på toppen af Skåla bjerg i en højde af 1.848 meter. Oplev Briksdalen og Kleivafossen, der er et af de mest fotograferede steder i Norge sammen med gletjserne Briksdalsbreen og Kjenndalsbreen. Gletsjervandringer er mulige på nogle af gletsjerne i Nordfjord. Oplev Lodalen med Loenvatnet-søen, der er farvet grøn af vandet fra gletsjeren og omgivet af mægtige bjerge, og Ramnefjellsfossen/Utigardsfossen, der er et af klodens mest fantastiske vandfald og verdens 11. højeste .

Panoramaveien, Hornindalsvatnet-søen og et vikingeskib

Panoramaveien bugter sig i 38 kilometer langs den nordlige side af Nordfjord gennem de bittesmå, idylliske landsbyer Blakset, Fjelli, Randabygda/Hopland, Hennebygda og Lote. Tvinefossen er et smukt og fascinerende vandfald, som man kan gå ind bagved, så man kan beundre den imponerende Nordfjord gennem et gardin af vand. Hornindalsvatnet er med sine 514 meter den dybeste sø i Europa. Den er 23 kilometer lang og 3,3 kilometer bred og er rig på ørred, ål og laks. Det er ved Nordfjordeid, at verdens længste vikingeskib blev bygget. Det såkaldte Myklebust-skib er en rekonstruktion af et vikingeskib, der blev fundet i en af gravsætningerne fra vikingetiden ved Myklebust. Oplev skibet, der blev bygget i årene 2017 og 2018. Det er her, du finder Eidselva laksefloden, en golfbane og et center for fjordheste, der er de smukkeste heste i Norge. De lyse og mørkaftegnede fjordheste.

Vestkapp og Selje Kloster

Skibe må ofte blive liggende i adskillige dage, mens de venter på, at vejret bliver godt nok til at de kan sejle over Stadthavet. Vestkapp- plateauet er det vestligste punkt på det norske fastland og rejser sig 467 meter over det frådende hav. Stadlandet er en langstrakt halvø med bølgende bakker og åbne, lyngklædte hedeområder uden træer og grønne marker med græssende får. Området står i stærk kontrast til de dramatiske klipper og skrænter, der går ned i fjorden mod syd. Kongedatteren Synnøve, der led martyrdøden på øen Selje. Ruinerne af en kirke og et benediktinerkloster fra 1103. I centrum af Selje finder du en hvid sandstrand, som ser ud som om den burde ligge langt længere sydpå. Ervikstranden er en bred, let skrånende sandstrand med en idyllisk lille kirkegård og den smukke Ervik kirke. Hoddeviksanden i landsbyen Hoddevikk er en dejlig strand med konstant foranderlige sandklitter og er et sandt surferparadis.

Kannesteinen, Kråkenes fyrtårn, Hornelen og Grotlesanden

Omkring 10 kilometer syd for øen Maløy, forbi Torskangerpollen til den lille, idylliske landsby Oppedal. Her finder du Kannesteinen, som er en paddehatformet klippe, der igennem tusinder af år er blevet eroderet af havet. Kråkenes fyrtårn på den nordligste og mest udsatte beliggenhed på øen. I sikker afstand fra de frådende bølger på en stormfuld dag, er det en fanastisk oplevelse at betragte det oprørte hav. Høje, stejle bjerge, blåhvide gletsjere, smalle fjorde, søer, der bugner af fisk, kridhvide sandstrande og utallige øer at gå på odagelse i. Hornelen, der er den højeste havklippe i Europa, knejser hele 860 meter lige op af havet. Fiskerbyen Kalvåg er den største og bedst bevarede fiskerby i det vestlige Norge med de smukke bryggebygninger Vamråkbuene, der ligger side om side ud til vandet. På øen Bremangerlandet ligger Grotlesanden, som er en af de bedste badestrande i Norge med en to kilometer lang strand med det fineste sand.

SUNNMØRE: Geiranger og Geirangerfjorden

Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvsliste, og det siges, at det er den smukkeste fjord i hele verden. På vej mod Geiranger ad Ørnesvingen med de 11 hårnålesving taber man nærmest pusten ved den fantastiske udsigt og den helt utroligt smukke natur. Færgeturen fra Geiranger til Hellesylt tager cirka 70 minutter. Lad dig betage af de bittesmå forladte bjerggårde, der klamrer sig til klipperne langs fjorden, og nyd de fantastiske vandfald.

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Stryn, Sogn og Fjordane, Norge, Sommerhus 68950, 8 personer