Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Jølster

Sommerhus: Jølster, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 7 svar4.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,6
Ferieboligens indretning og udstyr4,6
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn4,6
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Heidi - Wiesbaden  (Urlaub mit größeren Kindern, september 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Für Menschen die vorallem gerne wandern ist die Lage des Ferienhauses gut- es gibt viele schöne Wanderungen ringsum. / Das Haus liegt recht schattig im Wald.Sonne erst ab Mittag bis zum frühen Abend. Das Haus an sich gleicht von Standard eher einer Hütte ( ältere Betten , alte Küche). Es hat eine Sauna .”
Bernhard - Wilhelmshaven  (Urlaub mit Freunden, november 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Aufteilung der Räumlichkeit, Ausstattung vorallem Deutsches TV”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Gut als Startort für Wanderungen in der näheren Umgebung, Ziele im Sognerfjord sowie auch Nordfjord sind relativ schnell zu erreichen. Einkaufsmöglichkeiten in ca. 7 km (2 Kaufläden für den täglichen Bedarf) nebst Tankstelle und einen Souvenirladen (Weihnachtshop etc.).”
Josef - Ostalbkreis  (Urlaub mit größeren Kindern, september 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Größe, Ausstattung und ruhige Lage.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Gutes Essen als Büffet, gibt es in Skei im Hotel Thon.”
Lutz - Otterwisch  (Urlaub mit Freunden, juni 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“siehe bereits Ausgeführt”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Gemütliche Atmosphäre, Genialer Ausblick, kurze Wege zum Einkauf, Whirlpool+Sauna, / Prima Anlaufpunkt für Ausflüge nach Geiranger, Josterdalbreen, RV 55, RV 13 Sognfjord, Nordfjord, / Olden ,Loen usw.”
Anne Lise Skjoldal - Strusshamn  (Ferie med større barnn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Astruptunet , Eikåsmuseet .”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Fredelig beliggenhet, fine turmuligheter”
Anne Lise - Strusshamn  (Ferie med større barnn, juli 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Fredelig beliggenhet, god atkomst, fine turmuligheter rundt i området”
Anne Lise - Askøy  (Ferie med større barnn, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Rommelig, godt utstyrt, flott beliggenhet, fine turmuligheter i omgivelsene”

Ferieboligfaciliteter

8
3
75m²
ja
nej
Inkl.
1,5 km
 
Max. 10 kg fisk/pers.
 
Spabad til 2 personer.
 
Sauna til 6 personer.
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV:
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 badeværelse
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1992
 
5,0 km til restaurant
 
5,0 km til indkøb
 
32 km til kyst
 
1,5 km til fiskeri i sø
Husnr. 09212
Huskategori: ★★★
Row-boat
Kyst/Sø 1,5 kmGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Jølster, Sogn og Fjordane, Norge, Sommerhus 09212, 8 personer