Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Halsa

Sommerhus: Halsa, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 10 svar3.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,6
Værdi for pengene2,3
Ferieboligens indretning og udstyr3,0
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn3,4
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Bernd - Sondershausen / Thüringen  (Urlaub mit Freunden, august 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Eine Super Lage, direkt am Meer. / Gute Angelmöglichkeiten.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Zur Atlantikbrücke fährt man ca. 1,5 Stunden. / Nach Tronheim fährt man ca. 3 Std. / Die Fähre von Halsa nach Kanestraum kostet 150 Kr / Einfache Fahrt”
Sonja - Hansestadt Rostock  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Lage ist einfach wunderbar. Die Ausstattung ist auch gut. Die Betreuung war auch sehr gut. Für Angler hervorragend gelegen, mit einem sehr guten Boot.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Etwas Abgelegen, aber für Autofahrer gibt es genug Möglichkeiten, z.B. zu den Trollstiegen, nach Kristiansund, nach Molde, Atlantikstraße, unbedingt nach Trondheim.”
Fred - Reitwein  (Urlaub mit Freunden, september 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Lage war sehr schön, allerdings war die Fischfarm im Fjord nicht in Betrieb. Wenn die Futterautomaten laufen könnte es etwas störend sein.”
Wilfried - Seddiner See  (Urlaub mit Freunden, juni 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“der Badezuber, die landschaftliche Lage”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“wer der Hektik des Alltages entkommen möchte ist hier richtig, das Einkaufen ist durch die Entfernung etwas umständlich aber machbar, die direkt vor dem Haus auf dem Fjord liegende große Fischzuchtanlage sollte in der Hausbeschreibung unbedingt konkret erwähnt werden. Die Lärmbelästigung ist an einigen Tagen enorm, sonst war alles gut.”
Silvia - Osloß  (Urlaub mit Freunden, maj 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Deutscher Lachsräucherer in der Nähe (Kvisvik) / Ausflüge nach Trondheim und Atlantikstraße”
Rainer - Ribnitz- Damgarten  (Urlaub mit Freunden, september 2016)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“nach Molde 1,5 h, nach Trondheim 2h15, Trollstigen 2,5h”
Gunter - Grafing  (Familienurlaub mit Kindern, august 2016)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Das Haus liegt sehr schön mit schnellem Zugang zum Bootssteg. Zur nächsten Einkaufsmöglichkeit sind es allerdings ca. 12 km, hat uns aber weniger gestört. Beim Angeln hat wir hier (außer Makrelen) leider nur wenig Glück”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Aussicht ist sehr schön, der Badezuber draußen ist auch ein Highlight”
Daniel - Ingolstadt  (Urlaub mit größeren Kindern, september 2015)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Gute Lage zum Angeln!”
Alice - Schweiz  (Urlaub mit größeren Kindern, juni 2015)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Für Fischer und ruhesuchende geeignet. Einkaufen und Restaurant 11 km entfernt.”

Ferieboligfaciliteter

6
3
82m²
ja
ja
nej
Inkl.
100 m
 
Fiskehus+: Max. 2 km til fiskevand. Båd og motor min. 17 fod/25 HK til leje eller inkl., ekkolod, kortplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdækket renseplads til fisk m/ lys og vand.
 
Max. 20 kg fisk/pers.
 
Båd kan lejes
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Vildmarksbad til 7 personer.
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1970, renoveret i 1992
 
50 km til restaurant
 
10 km til indkøb
 
100 m til kystfiskeri
 
8 km til fiskeri i sø
 
30 km til fiskeri i elv
 
8 km til fiskeri
Husnr. 91597
Huskategori: ★★★
Øien 530F, 18 feet/ Yamaha, 40 HP
Øien 530F, 18 feet/ Yamaha, 40 HP
Øien 530F, 18 feet/ Yamaha, 40 HP
Øien 530F, 18 feet/ Yamaha, 40 HP
Kyst/Sø 100 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Halsa, Møre & Romsdal, Norge, Sommerhus 91597, 6 personer, Spabad