Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Tranøy

Sommerhus: Tranøy, Senja - Troms, Nord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 7 svar4.7 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Ferieboligens indretning og udstyr4,8
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn4,7
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Louise - Breukelen  (Vakantie met vrienden, zonder kinderen, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Het huis ligt erg afgelegen. De dichtstbijzijnde supermarkt lag op 30 km. Daarom is het verstandig om ruim boodschappen in te kopen als je langs een supermarkt komt. Je gaat vooral voor de geweldige landschappen en natuur naar Senja.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Het huis ligt op een prachtige locatie, het is schoon en wij vonden het een gezellig huis. / We hebben niets gemist in het huis, de keuken is ruim voorzien van servies, bestek en schalen e.d. maar ook van alle apparatuur. Wij vonden het prettig dat er een wasmachine was. Het was goed toeven op het terras”
stephane - Paris  (Families with children, august 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“isolated and great view”
Pitt - Nettersheim  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ein älteres aber vollständig eingerichtetes Haus, bei dem es an nichts fehlt. Unabhängig vom Einrichtungsstil, der ja stets Geschmacksache ist, hat uns gefallen, dass es nicht für Vermietung hergerichtet, sondern so wohl auch einmal bewohnt wurde. Das schnelle Internet ist nicht nur für junge Leute perfekt. / / Man sollte jedoch wissen, dass die Anfahrt zum Haus vor Ort stets über 8 km Schotterpiste erfolgt und die Fahrt nach Norden zu den besonders reizvollen Teilen der Insel über weiter 8 km. Bei jeder Unternehmung! Die Zufahrt zum Haus ist ausgefahren und für normale Pkw nicht risikolos zu machen. Der Parkplatz ist somit 40 m vom Haus entfernt. Diese Information sollte unbedingt in die Hausbeschreibung, denn nicht jeder kommt mit Geländewagen.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Empfehlen kann man ausdrücklich, sich die gesamte Insel anzuschauen. Jeden Weg und jeden Winkel. Das ist in einer Woche sehr gut zu schaffen. Das Buch über Senja unbedingt vorher lesen. Grundsätzlich aber ist Senja etwas für Angler, Fotografen und Wanderer.”
Christian - Illerich  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr gut ausgestattet, z.B. Kaffemaschine, Waschmaschine, Geschirr etc., Fernseher Ansprechpartner vor Ort Lage”
Eija - Tana  (Venneferie uten børn, juni 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Et koselig «bestemorshus» med nydelig utsikt mot havet. Kjøkkenet hadde alt man trenger. Det var rent og ryddig. Gode turmuligheter i nærheten.”
Markku - Tampere  (Resa med vänner, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Pretty Norwegian style. Very clean and very peacefull location.”

Ferieboligfaciliteter

4
3
85m²
ja
ja
nej
Inkl.
100 m
 
Fiskehus: Feriebolig med rensebord, båd til leje eller inkl., fryser på mindst 60 liter og max. 2 km til fiskeplads.
 
Max. 10 kg fisk/pers.
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Pejs/brændeovn
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Bygget 1920, renoveret i 1985
 
10 km til restaurant
 
100 m til kystfiskeri
 
100 m til fiskeri i sø
 
18 km til fiskeri i elv
 
100 m til fiskeri
Husnr. 42885
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 100 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Tranøy, Senja - Troms, Norge, Sommerhus 42885, 4 personer