Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Torsken

Sommerhus: Torsken, Senja - Troms, Nord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 6 svar4.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,8
Ferieboligens indretning og udstyr4,3
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn4,3
Familie/Venner med børn3,5
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Katja - Königsee  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Komplette Insel Senja hat viele schöne kleine Ausflugsziele zum Wandern und andere Attraktionen.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr gute Lage schöne Landschaft und ein ausgesprochen netter Vermieter.”
Matthias - Halle  (Familienurlaub mit Kindern, september 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“In der Umgebung (ca. 10km) des Ferienhauses gibt es mehrere sehr schöne Wanderrouten mit herrlichem Blick auf die Fjorde. Kondition und Trittsicherheit sind erforderlich. / / Das Haus ist mit seiner Ausstattung und Sauberkeit eher für anspruchslose Angler geeignet. Wohnzimmer ist gut eingerichtet.”
Thomas - Neustrelitz  (Urlaub mit Freunden, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Lage mit Blick zum Fjord ist phantastisch, schon die Anreise ist ein Erlebnis. Das Wohnzimmer ist großzügig eingerichtet mit mehreren Lesesesseln. Die Küchenausstattung ist gut. / Das Umfeld des Hauses war unordentlich und wenig einladend. Das umworbene Trampolin gab es nicht mehr, die Reste standen auf einer ungepflegten Fläche mit hohen Pflanzen. Der Badebottich hatte einen Schornstein, der bestimmt nicht mehr den Sicherheitsbestimmungen entsprach. Die Bäder waren zwar neu renoviert, rochen aber trotzdem muffig. Das Kabelwirwar der Telefonanlage wirkte nicht professionell. Es wurde damit geworben, dass es sich um ein Energiesparhaus handelt, aber in jedem Raum standen Ölradiatoren bzw. Heisslüfter, das passt nicht zusammen. Die Betten waren alt und durchgelegen, die von Kindern beklebten Türen passen nicht zu einem Ferienhaus. Die Tapeten in den Schlafräumen sind z.T. wohl aus den 70ger Jahren. Das Fenstenr in einem Schlafraum ließ sich nicht öffnen.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Wandern, wandern, wandern”
Riitta-Lisia - Rovaniemi  (Ferie med større barnn, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“It was old but comfortable. When we put windows and doors open, air was ok. Altough it wasn't. / / Very good view to the fjord and fjells. Amazing nature around.”
Timo - Kuusamo.Finland  (Semester med större barn, juni 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Bilresan / cyckelresan runt norra delen av Senjan.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Rymlig vardagsrum med bekväma möbler. / Två dusch/ Två toaletter.”

Ferieboligfaciliteter

10
4
130m²
nej
ja
nej
40 m
 
Fiskehus+: Max. 2 km til fiskevand. Båd og motor min. 17 fod/25 HK til leje eller inkl., ekkolod, kortplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdækket renseplads til fisk m/ lys og vand.
 
2020: Max. 20kg. fisk/pers. 2021: Max. 18kg. fisk/pers
 
Båd kan lejes
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Vildmarksbad til 6 personer.
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV:
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1959, renoveret i 2008
 
50 km til restaurant
 
250 m til indkøb
 
40 m til kystfiskeri
 
4,0 km til fiskeri i sø
 
4,0 km til fiskeri
Husnr. 39517
Huskategori: ★★★
Dolmøy 23 Fisker
Dolmøy 23 Fisker
18 feet Hansvik Fisker
30 PS Yamaha Outboarder
Hansvik 18 Fisker
Kyst/Sø 40 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
402829301234
41567891011
4212131415161718
4319202122232425
442627282930311
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Torsken, Senja - Troms, Norge, Sommerhus 39517, 10 personer