Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Vestvågøy

Sommerhus: Vestvågøy, Nordland - Lofoten, Nord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar5.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Ferieboligens indretning og udstyr5,0
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn5,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Rüdiger & Jeannette - Tülau  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Wir hatten das Haus mit der schönsten aussicht der Welt. / Die Lage war optimal. Ein Kaufmann und eine Tankstelle sind in 2 Minuten erreichbar. / Stamsund liegt sehr zentral und man hat von hieraus sehr gute Möglichkeiten die Lofoten zu erkunden. / Das Haus und das Grundstück waren sehr gepflegt und die Vermieter waren nett und hilfsbereit. / Es bestand die Möglichkeit direkt beim Vermieter ein gutes Boot zum fischen zu mieten. Es lohnt sich. / Wir haben uns 14 Tage sehr wohl gefühlt. Leider verging die Zeit viel zu schnell. / Diesen Urlaub werden wir nie vergessen. Vielen Dank!”
Sabine - Dresden  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“liebevolle Ausstattung, Aussicht auf´s Meer, gute Lage zum Einkaufen und zu touristischen Attraktionen, nette Vermieter”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Wanderung auf den Hausberg - anstrengend, aber mit wundervollen Ausblicken, Kayakausleihe um die Ecke bei den neugestalteten Fischerhütten”
Eveline - Schweiz  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus ist sehr gut gelegen auf den Lofoten. Idealer Ausgangsort für Ausflüge. Zudem ist es super geeignet für Familien mit (Klein)kindern: Grosser Garten mit Zaun, Hurtigrutenhafen in der Nähe, Felsen zum Klettern und Austoben. / Direkt vor den Haus hat es einen kleinen Supermarkt für den täglichen Bedarf.”
Elvira - Ludwigsburg  (Urlaub mit Freunden, juni 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Blick aus dem Wohnzimmer, gemütliche Einrichtung”

Ferieboligfaciliteter

7
3
130m²
nej
nej
Inkl.
30 m
 
Max. 10 kg fisk/pers.
 
Båd kan lejes
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1950, renoveret i 2010
 
1,0 km til restaurant
 
50 m til indkøb
 
30 m til kystfiskeri
Husnr. 52849
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 30 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
27293012345
286789101112
2913141516171819
3020212223242526
31272829303112
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Vestvågøy, Nordland - Lofoten, Norge, Sommerhus 52849, 7 personer