Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Vestvågøy

Sommerhus: Vestvågøy, Nordland - Lofoten, Nord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 11 svar5.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Værdi for pengene5,0
Ferieboligens indretning og udstyr5,0
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn5,0
Parophold5,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Stefan - Berlin  (Urlaub mit Freunden, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Ideale Lage zur Erkundung von Vestvågoya, Falkstadoya und Austvagoya. Wanderungen vom Haus aus mögglich.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr ruhig gelegenes Haus, sehr sauber und gemütlich eingerichtet.”
Jürgen - Jena  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Wanderungen in der Umgebung”
Wolfgang - St.Ingbert  (Urlaub mit Freunden, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus war in einem top gepflegten Zustand. Die Lage am See bietet naturverbundenes Wohnen in absoluter Ruhe. Wunderschöne Terrasse und schönes, großes Grundstück. Ausgedehnte Wanderungen möglich und später erholen in der Sauna.Von hier viele Sehenswürdigkeiten schnell erreichbar”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Wikinger Museum in Borg, Mitternachtssonne in Eggum,die Strände in Unstad,Haukland und Utakleiv. Tagesfahrten mit den Hurtigruten ab Svolvaer.”
ulli - Rostock  (Urlaub mit Freunden, juni 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr ruhige Lage,sehr gute Austattung”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Wikingermuseum in Borg .Mit dem Bus von Svolvaer nach Stokmarnes um 12,30 Uhr .Ankunft um 14,15 Uhr. / / Dort kann man mit der Hurtigrouten durch den Raftsund und den Trollfjord zurück nach Svolvaer fahren. / / Abfahrt Hurtigrouten um 15,30 Uhr ,Ankunft in Svolvaer um 19,30 Uhr.Der preis liegt bei 575 NKR (60 Euro). / / Diese Tour ist absolut zu empfehlen. Ist billiger als direkt von Svolvaer aus.”
Peter - Tarnewitz  (Urlaub mit Freunden, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ausstattung super, wir haben uns dort sehr wohlgefühlt. Uns hat die Lage, Ruhe und Abgeschiedenheit sehr gefallen. Wir würden es weiter empfehlen!”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Die Lage dieses Hauses liegt ziemlich zentral auf den Lofoten, so dass die Wege zum erkunden der Inseln moderat sind.”
Laura - Leipzig  (Familienurlaub mit Kindern, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die ruhige Lage, großzügige Ausstattung, Sauna.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Ganz viel Wandern!!!”
Ulrike - Wien  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2016)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“E 10 ist problemlos und rasch erreichbar, dort findet man Richtung Meines sehr bald Supermarkt, Bank, Tankstellenautomat. Auf dem Weg zur E10 kommt man auch bei einem Bio-Bauernhof vorbei - verkauft sehr guten Käse zu vernünftigen Preisen.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ruhige, zentrale Lage, geräumig, gut ausgestattet”
Ingo - Bad Essen  (Urlaub zu zweit, juli 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Grösse, die Ausstattung, die Alleinlage, die Aussicht....einfach alles!”
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Zum Einkaufen war es etwas weiter zu fahren, dafür dominierte die Alleinlage des Hauses. Für Menschen, die Ruhe lieben, genau das Richtige!!!”
Atle - Oslo  (Venneferie med barn, juli 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Gå turene i nærområde. Besøke de ulike strendene. Og midtnattsol ved Eggum.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Veldig bra standard. Mange rom. Stor plass. Sov gått. Sentralt til severdigheter i Lofoten. Må ha bil.”
Gert - Voorburg  (Vakantie met vrienden, zonder kinderen, juni 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“achter de woning starten mooie wandelingen, zeer de moeite waaard”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“comfort in de woning, fijne sauna”

Ferieboligfaciliteter

5
4
130m²
nej
nej
30 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Sauna
 
Pejs/brændeovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2002
 
4,5 km til restaurant
 
4,0 km til indkøb
 
2,5 km til kyst
 
30 m til fiskeri i sø
 
30 m til fiskeri
Husnr. 37894
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 30 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
231234567
24891011121314
2515161718192021
2622232425262728
27293012345
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Vestvågøy, Nordland - Lofoten, Norge, Sommerhus 37894, 5 personer