Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Lyngen

Sommerhus: Lyngen, Nord Troms - Troms, Nord-Norge, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 10 svar4.2 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,5
Ferieboligens indretning og udstyr4,1
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,7
Familie/Venner uden børn4,2
Parophold3,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Thomas - Fürth  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Aufgrund des hohen Preises eignet sich das Haus wohl eher für Gruppen. Bis zu 8 Personen dürften hier recht komfortabel unterkommen, bei mehr Leuten wird es dann vermutlich etwas eng. Wir waren zu viert und haben den vielen Raum sehr genossen. Bei Westwind lässt sich bei den kleinen Buchten hinter dem Leuchtturm hervorragend angeln, außerdem lohnt die Wanderung zum Blaueissee.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Lage ist überwältigend, das Haus ist sehr geräumig, komfortabel und mit Jacuzzi und Sauna recht luxuriös. Während der Woche, die wir im Haus verbrachten, flogen Seeadler, Papageitaucher und andere Seevögel vorbei, Rentiere grasten um das Haus herum und vom Wohnzimmer aus konnten wir Robben, Seeotter, Schweinswale und Delfine beobachten.”
Ingo - Berlin  (Urlaub mit größeren Kindern, juni 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“keine zweite küche vorhanden , und auch bei dem preis einfach eingerichtet”
Nadine - KW  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Es war schön aber ist keine 4 1/2 Sterne Haus für uns 6 gewesen. Ein Stückchen weiter gibt es noch viel schöne Häuser für weniger Geld. Aber ansonsten ist das da in der Region immer wieder einen Besuch wert.”
Anja - Berlin  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr gute Lage, sehr gepflegt und sauber, schöne große Zimmer unten, Whirpool und Sauna guter Zustand, nette Kontaktleute”
Patrick - Götz  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Aussicht, der Whirlpool und die Sauna”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Unbedingt Bargeld für die Kautionen mitnehmen, Der nächste Geldautomat befindet sich in Lyngenseidet.”
Günther Bruckmeier - Burghausen  (Urlaub mit Kindern und Freunden, maj 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Top Aussstattung, tolle Lage und schöne Aufteilung der Räume”
David - Neubleyen  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ausstattung und Lage”
Steffen - Augsburg  (Urlaub mit Freunden, februar 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Alles was man braucht ist da. Der Aufenthaltsraum ist sehr schön und Groß.”

Ferieboligfaciliteter

12
5
146m²
nej
ja
nej
Inkl.
15 m
 
Fiskehus+: Max. 2 km til fiskevand. Båd og motor min. 17 fod/25 HK til leje eller inkl., ekkolod, kortplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdækket renseplads til fisk m/ lys og vand.
 
Max. 10 kg fisk/pers.
 
Båd kan lejes
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Spabad
 
Sauna
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2008
 
43 km til restaurant
 
2,0 km til indkøb
 
15 m til kystfiskeri
 
26 km til fiskeri i sø
 
26 km til fiskeri i elv
 
26 km til fiskeri
Husnr. 94999
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 15 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
27293012345
286789101112
2913141516171819
3020212223242526
31272829303112
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Lyngen, Nord Troms - Troms, Norge, Sommerhus 94999, 12 personer