Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Snillfjord

Sommerhus: Snillfjord, Sør-Trøndelag, Midt-Norge/Trøndelag, Norge

Gæstevurderinger

Baseret på 10 svar4.8 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,9
Ferieboligens indretning og udstyr4,7
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,8
Familie/Venner uden børn4,8
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Paul - Albertshofen  (Urlaub mit Kindern und Freunden, august 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Lage des Hauses ist ein Traum, genauso lässt die Ausstattung keine Wünsche übrig. / Dadurch das man nur mit dem Boot zum Haus kommt, kann man wirklich Ruhe erleben und weiß das nach kurzer Zeit wert zu schätzen.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Ich denke wenn man dieses Haus bucht, dann ist man dort um abzuschalten und evtl. zu fischen. In die nächst größere Stadt Trondheim kommt man in ca. eineinhalb Stunden aber die Umgebung in der man sich befindet reicht für Naturliebhaber voll und ganz aus.”
Jens und Tina - Schwanewede  (Urlaub mit Freunden, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Gummistielel sind wichtig”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr ruhig gelegen.”
Ingeborg hartmund - Handewitt  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Auf jedenfall die Angel ins wasser lassen.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die wunderschöne lage, bei diesem haus stimmt einfach alles.”
Thomas Meyer - Wuppertal  (Urlaub mit Kindern und Freunden, august 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Alleinlage, genügend Platz, direkt am Wasser, herrliche Terrassen und ein abgesetztes Schlafhäuschen”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nur etwas für Angler die die Natur genießen. Keine Restaurants in der Nähe auch kein Supermarkt. Alles ca. 1 Std. erreichbar, erst Boot, dann 45 Min Auto nach Hitra”
Jens - Kiel  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Alleinlage,fjord”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Der Buslisund ist einen Ausflug wert.”
Andre - Massen  (Urlaub mit Kindern und Freunden, september 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Aleinlage”
Holger & Andrea - Leipzig  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Alleinlage, die Aussicht ist Top, Sauberkeit des Hauses”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Man sollte beachten das Gepäck regensicher und gut transportfähig zu verpacken. Der Weg führt vom Auto zum Boot über eine steile Treppe zusammen circa 50m. Die Überfahrt ist nicht wie beschrieben in einem überdachten Boot. Wenn es regnet wie bei uns, wird das Gepäck natürlich nass. Am Ferienhaus angekommen, wird das Gepäck am Steg ausgeladen. Der Vermieter zeigt das Ferienhaus. Auch hier bleibt das Gepäck weiter im Regen. Der Weg vom Steg zum Ferienhaus ist ein circa 200 m langer sehr steiniger Pfad. Mit Gepäck unmöglich. Der Vermieter hat am Steg ein kleineres Boot, welches wir zum Transport des Gepäcks, vom Steg zum Ferienhaus nutzen durften. Dabei sollte man aber hohe Gummistiefel an haben. Zusammengefasst ist die An- und Abreise nicht zu unterschätzen und ist nichts für Leute ohne körperliche Fitness.”
Thomas - Weimar  (Urlaub mit Kindern und Freunden, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage, Austattung”
Frank - Lohr  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“nein”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage + Ausstattung”
Tomas - CZECH  (Camp school or similar, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Fisching”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Fisching, Hütte, Boat, Natur - alles TOP.”

Ferieboligfaciliteter

8
3
92m²
ja
ja
nej
Inkl.
15 m
 
Fiskehus+: Max. 2 km til fiskevand. Båd og motor min. 17 fod/25 HK til leje eller inkl., ekkolod, kortplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdækket renseplads til fisk m/ lys og vand.
 
2020: Max. 20kg. fisk/pers. 2021: Max. 18kg. fisk/pers
 
Båd kan lejes
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV:
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1992, renoveret i 2015
 
20 km til restaurant
 
25 km til indkøb
 
15 m til kystfiskeri
Husnr. 56762
Huskategori: ★★★
Kvernø 19 Feet/Honda 80 HP
Kvernø 19 Feet/Honda 80 HP
Kvernø 19 Feet/Honda 80 HP
Kvernø 19 Feet/Honda 80 HP
Kvernø 19 Feet/Honda 80 HP
Kvernø 19 Feet/Honda 80 HP
Kvernø 19 Feet/Honda 80 HP
Kyst/Sø 15 mGæstevurderinger

.

Booking af huset

.

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
402829301234
41567891011
4212131415161718
4319202122232425
442627282930311
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Midt-Norge/Trøndelag

Har du endnu ikke set Vestlandets fjorde, Nord-Norges fjelde, sommerens midnatssol eller polarvinterens nordlys, så er tiden inde nu. Lad dig også charmere af landsbyerne på Østlandet, Sørlandets hvide kystbyer, frugtblomstringen i Hardanger eller byernes sitrende kultur- og folkeliv. Det store og afvekslende norske landskab har utallige muligheder for oplevelser, aktiviteter og rekreation.

Vinteren byder på afvekslende og udfordrende skiløb for store og små, begyndere og øvede. Også de historiske seværdigheder og kulturelle begivenheder, der længe har stået i skyggen af naturoplevelserne, er nu rejsemål for mange turister.

Norge har så meget at byde på som ferieland hele året, at det eneste du vil ønske dig anderledes, er bedre tid!

Fiskemuligheder: Torsk: januar til december Laks: januar til december Helleflynder: januar til december Stenbider: januar til december Sej: januar til december Havørred: januar til december Rødfisk: januar til december Lange/Brosme: januar til december Makrel: juli til september

Om Norge

Hytter i Norge i alle størrelser – og til alle formål

Uanset om du kun rejser med et par stykker eller hele familien, eller om du skal afsted med alle vennerne, finder du helt sikkert en hytte, der kan matche dine ønsker hos DanCenter. Fælles for hytterne og feriehusene er den smukke, norske natur, der venter lige uden for døren.

En ”hytte”, som et sommerhus i Norge så beskedent bliver kaldt i folkemunde, har ofte kun få meter til nærmeste vandresti, fiskevand, langrendsløjpe eller badebro. For nordmændene handler det om hurtigt at kunne komme ud i naturen og dyrke friluftslivet og benytte sig af mulighederne for aktive aktiviteter og rekreation. Det er kort fortalt, hvad en norsk hytteferie går ud på.

I det sydlige del af landet, fra Kristiansand over Stavanger til Bergen, finder du flere store sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. Her kan du nyde en aktiv ferie i den norske natur og friske luft ved den norske kyst. Samtidig med at du er tæt på bylivet og dens faciliteter.

Lej sommerhus i Norge - helt oppe nord på, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve det fantastiske naturfænomen, Nordlys. Det er på udvalgte tidspunkter af året, hvor du har størst chance for at spotte det. Især til forår og efterår er der størst mulighed for at opleve naturfænomenet.

Lej hytte i Norge - hvad skal du opleve

Når du holder ferie i hytter i Norge, får du mulighed for at opleve de endeløse sommerdage under Midnatssolen og det magiske, dansende Nordlys på den nordlige vinterhimmel. Alt dette kan du være heldig at opleve, hvis du holder ferie hos vores norske naboer.

Vores norske naboer har en fascinerende og storslået natur, der er utrolig anderledes end naturen i Danmark, til trods for den korte afstand mellem vores to lande. Her finder du den længste og dybeste fjord i Europa, Sognefjorden, og det største plateau på kontinentet, Hardangervidda.

Hvis der er noget vores norske naboer er kendt for, så er det fjelde og endeløse vidder med masser af plads mellem bjergtoppene til at se fjorde, hav og skov. Det er især de langstrakte vidder i den østlige, midterste og nordlige del af landet, der får folk til at spærre øjnene op, når de holder ferie i landet.

Det kan næppe komme bag på nogen, at vandreture på fjeldet og de åbne vidder hører til både nordmænds og turisters foretrukne fritidsbeskæftigelse - om sommeren foregår det på gåben, og om vinteren er det på ski ude på løjperne. Hos DanCenter kan du gå på jagt efter hytter i Norge året rundt.

Fiskehytte og sommerhus i Norge

For lystfiskere er Norge et sandt eldorado i mere end en forstand. Fiskebestandenes størrelse og arternes mangfoldighed er i sig selv noget helt specielt. Dertil lægges, at det er gratis at kaste snøren i havet, og at fiskekort til søer og elve ikke koster det store.

Hos DanCenter kan du leje hytter i Norge, der er særligt egnede til fisketure med bl.a. båd, rensebord og en stor fryser til alle fangsterne – vælg ’Fiskehus’ som søgekriterie i søgeboksen ovenfor.

DanCenter sørger for, at der også er sørget for et passende udgangspunkt for fiskeeventyret, nemlig sommerhuse og hytter, der foruden alle moderne bekvemmeligheder er udstyret med alt, hvis lystfisker-hjertet begærer.

Ferie i feriebolig i Norge året rundt

Norge er en skøn feriedestination året rundt. Landet byder på spændende storbyer og storslået natur med høje bjerge og fjorde. Lej en hytte i Norge langs kysten nær Kristiansand eller Stavanger og udnyt byernes mange muligheder. Her kan du opleve moderne arkitektur, charmerende gader og velsmagende butikker.

Når du ikke slentrer rundt i byerne eller slapper af i en hytte, kan du holde aktiv ferie i den norske natur. Midt mellem Stavanger og Kristiansand finder du en af landets største turistattraktioner: Preikestolen - det dramatiske fjeldplateau, der går direkte ned i Lysefjorden.

Hytte og sommerhus i Norge til leje

Flere og flere danskere kigger mod vores norske naboer, når der skal aktiv ferie i kalenderen. Hos DanCenter har vi et større udvalg af hytter i Norge, ligesom vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi ved derfor lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde den rigtige hytte til dine ferieplaner.

Du kan finde store luksussommerhuse, traditionelle fiskerhytter eller et klassisk feriehus i Norge, når du søger efter sommerhus hos DanCenter til din næste ferie.

Vi ønsker dig en god ferie i Norge

Du er her: Snillfjord, Sør-Trøndelag, Norge, Sommerhus 56762, 8 personer