Optimal tilgængelighed

Miniferie

Moderne muligheder for den moderne livsstil

Hvordan definerer DanCenter `Miniferier`?

En miniferie er kortere ophold på 2 overnatninger eller mere.

Hvorfor bør jeg som husejer tilbyde muligheden for miniferier året rundt?

Det moderne menneske har flere muligheder og større fleksibilitet end tidligere. Hos DanCenter ser vi dette i form af en enorm vækst i efterspørgslen på kortere ophold i både høj- og lavsæsonen.

Vi vil selvfølgelig gerne imødekomme denne efterspørgsel, hvorfor vi opfordrer husejere til at tilbyde muligheden for miniferier året rundt. Mange af vores husejere tilbyder allerede miniferier for at øge deres lejeindtægter, og faktisk har de sommerhuse en indtjening, der er op til 25 % højere end huse, der ikke tilbyder miniferier.

Er der ikke en risiko for at miniferie vil have en negativ effekt på min belægningsgrad i højsæsonen?

Vi vil gerne sikre, at dette ikke sker og derfor har vi taget vores forholdsregler. Eksempelvis kan miniferier ikke bookes før 35 dage før ankomst i højsæsonen. Således kan du imødekomme anmodningerne om de traditionelle, længere ophold, såvel som de mere impulsive miniferie-bookinger.

Valgfri ankomstdag

Forskellige behov, forskellige muligheder

Hvor mange dage dækker valgfri ankomstdag over?

Med valgfri ankomstdag kan gæster vælge mellem 4-6 forskellige ankomstdage i starten af deres ferie.

Hvad er fordelene ved valgfri ankomstdag?

Umiddelbart er det en fordel for gæsterne at kunne vælge mellem flere mulige ankomstdage, da det giver dem flere valgmuligheder og større fleksibiliet. Det viser sig at være en fordel for vores husejere, da det tyder på, at de fleksible ankomstmuligheder giver flere bookinger og dermed øges belægningsgraden.

Er der ikke en risiko for at valgfri ankomstdag vil have en negativ effekt på min belægningsgrad i højsæsonen?

For at undgå dette, vil det ikke være muligt at vælge fleksibel ankomst på bookinger foretaget før 28 dage før ankomstdato i højsæsonen. I lavsæsonen er muligheden til gengæld altid aktiv, såfremt du vælger det.