Vigtig information om betaling med To-faktor-godkendelse

Der er fra EU's side opstillet nye sikkerhedskrav for handel på nettet. For dig betyder det, at når du afslutningsvis skal gennemføre et køb på nettet, har du følgende 2 muligheder:

Spørgsmål og svar vedr. kortbetaling

Hvordan får jeg tilsendt SMS-kode?

Såfremt du allerede er oprettet med mobilnummer og personlig kode hos Nets, vil du modtage en SMS fra Nets med en kode, der kun kan benyttes én gang og kun til den betaling, som du er ved at gennemføre.

Hvis du ikke er oprettet med mobilnummer og personlig kode, kan du oprette dig hos Nets her. Denne oprettelse er kun nødvendig første gang, at du skal godkende en kortbetaling. Fremover vil du automatisk modtage en SMS fra Nets med en éngangskode.

Hvordan gennemfører jeg kortbetalinger med NemID?

Når du vælger NemID, skal du indtaste dine NemID oplysninger, og klikke på "send", hvorefter du vil modtage en notifikation fra NemIDs Nøgleapp. Du åbner NemIDs Nøgleapp og godkender din kortbetaling i appen. Når du har godkendt din kortbetaling i NemIDs Nøgleapp, skal du vende tilbage til DanCenter’s hjemmeside, for at sikre, at købet gennemføres korrekt.

Bemærk, at du skal hente NemIDs Nøgleapp, hvor du normalvis henter apps, hvis du ikke allerede har appen på din telefon. Når du har oprettet dig i appen, går der 1 time, inden du kan benytte app'en til at verificere din kortbetaling.

OBS: Papkortet med koder kan ikke benyttes til at gennemføre kortbetalinger.