Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vemb
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vemb: 3.8 af 5.0 fra 86 anmeldelser

7 sommerhuse for Vemb - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i VembHus nr: 67790Vemb6 personer,  76 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende i det skønne sommerhusområde ved Skalstrup tæt på nogle af Danmarks bedste fiskesøer. Sommerhuset er indrettet med stue/køkken ud i et, et badeværelse og tre værelser. Til TV'et er ...Sommerhus i VembHus nr: 48898Vemb8 personer,  103 m²Sommerhus fra 2023 beliggende i det naturskønne sommerhusområde Vemb ved Nissum Fjord og tæt på nogle af Danmarks bedste fiskesøer ved Nees. Sommerhuset er indrettet med 3 værelser, hvor det ene har evolutions ...Sommerhus i VembHus nr: 4074Vemb6 personer,  71 m²600 m til kyst.I det naturskønne sommerhusområde ved Skalstrup Strand finder I dette ældre sommerhus beliggende på en stor grund, hvor børnene kan boltre sig. Sommerhuset er indrettet efter ejerens smag og er opdelt ...Sommerhus i VembHus nr: 4626Vemb6 personer,  100 m²400 m til kyst.Sommerhus med surround anlæg og moderne møbler, hvor gode film kan nydes. I havestuen med det store lysindfald, kan udsigten eller en god bog nydes. Sommerhuset er indrettet med åben køkken, spiseplads, ...Sommerhus i VembHus nr: 52388Vemb6 personer,  108 m²17 km til kyst.Dette sommerhus med spabad ligger på en stor randbeplantet grund, med græsplæne og bålplads ved Vemb. Huset har en dejlig lys indretning med ovenlysvinduer. Der er køkken/alrum, opholdsstue med bl.a. tv ...Sommerhus i VembHus nr: 4443Vemb6 personer,  70 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne sommerhusområde ved Nissum Fjord og tæt på nogle af Danmarks bedste fiskesøer ved Nees. Sommerhuset er godt udnyttet med åbent køkken og stue, to soveværelser med ...

Se alle huse i området.