Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus houstrup

 
Søg område: Houstrup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 28 ferieboliger.

Sommerhus houstrup

Houstrup Strand ved den sydlige vestkyst i Danmark tilbyder en storslået natur med vilde klitlandskaber og uforstyrrede strande, hvilket giver mulighed for afslapning væk fra byens larm. Området byder på storslåede solnedgange over Vesterhavet og er et ideelt sted for vandreture, strandaktiviteter og dyb fordybelse. At være i et sommerhus her giver en unik mulighed for at komme tættere på den danske natur og nyde landets rolige skønhed.

Læs mere om Houstrup Strand
Rating af huse for Houstrup Strand: 4.1 af 5.0 fra 493 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Givskud Zoo
  • Tirpitz
  • Universe
  • Fun & Action
  • Esbjerg Museum
  • Mandø-bussen
  • Ribe Vikingecenter
  • Museet Ribes Vikinger
  • Hjemsted Oldtidspark
  • Havnerundfart i Esbjerg
  • 28 sommerhuse for Houstrup Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 68366Houstrup Strand6 personer,  84 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 44630Houstrup Strand6 personer,  76 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 80496Houstrup Strand6 personer,  75 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 4773Houstrup Strand18 personer,  242 m²3,8 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 98786Houstrup Strand4 personer,  89 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 26901Houstrup Strand6 personer,  87 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 69719Houstrup Strand6 personer,  65 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 8000Houstrup Strand24 personer,  298 m²3,8 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 76381Houstrup Strand6 personer,  90 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 8788Houstrup Strand6 personer,  109 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 54740Houstrup Strand6 personer,  79 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 99283Houstrup Strand4 personer,  58 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 7257Houstrup Strand8 personer,  112 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 38457Houstrup Strand10 personer,  180 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 4724Houstrup Strand20 personer,  267 m²3,8 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 4722Houstrup Strand20 personer,  256 m²3,8 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 67719Houstrup Strand18 personer,  242 m²3,8 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 77052Houstrup Strand4 personer,  48 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 74509Houstrup Strand8 personer,  120 m²4,5 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 92875Houstrup Strand8 personer,  137 m²5,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 15360Houstrup Strand8 personer,  143 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 93276Houstrup Strand12 personer,  159 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 7998Houstrup Strand30 personer,  375 m²3,8 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 9981Houstrup Strand6 personer,  65 m²3,5 km til kyst.Sommerhus i Houstrup StrandHus nr: 66069Houstrup Strand6 personer,  75 m²3,5 km til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Houstrup

    Houstrup Strand, beliggende ved den sydlige del af vestkysten i Jylland, er en skjult perle, som mange danskere har haft fornøjelsen af at besøge. Et ophold i et sommerhus her er en uforglemmelig oplevelse, der byder på både afslapning og eventyr.

    For det første er naturen i området intet mindre end betagende. De brede, hvide sandstrande strækker sig så langt øjet rækker, kun afbrudt af bølgernes konstante brusen og de karakteristiske klitter. Disse naturlige formationer tilbyder en skøn blanding af solbadning, strandspil og lange, forfriskende gåture.

    Houstrup Strands beliggenhed ved siden af den imponerende Blaabjerg Klitplantage gør også, at man har direkte adgang til nogle af Danmarks mest enestående naturskønne områder. Plantagen, med sine vandre- og cykelstier, er hjemsted for et rigt dyreliv og enestående plantearter. At tage en cykeltur gennem denne frodige skov er som at træde ind i en anden verden, hvor tiden står stille.

    Når aftenen falder på, og man vender tilbage til sit hyggelige sommerhus, er der mulighed for at tænde op i brændeovnen, lave en lækker middag og nyde den stille atmosfære, kun afbrudt af naturens egne lyde. Det er her, i disse stunder, at man virkelig kan mærke den danske "hygge" – en følelse af varme, samvær og afslapning.

    Endvidere er Houstrup Strand ikke langt fra nogle af Jyllands mest populære attraktioner. Dette betyder, at et sommerhusophold også kan kombineres med dagsture til fx LEGOLAND i Billund eller Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg.

    Kort sagt, et ophold i et sommerhus i Houstrup Strand er en sand fornøjelse for både krop og sjæl. Det er et sted, hvor man kan genoplade, være tæt på naturen og skabe uforglemmelige minder med dem, man holder af. Der er altså mange gode grunde til at tage i sommerhus Houstrup.

    Oplevelser og attraktioner ved Houstrup Strand

    Houstrup Strand ligger i en del af Danmark, der byder på en række interessante oplevelser og attraktioner, både kulturelt og naturskønt. Her er en liste over nogle af de mest bemærkelsesværdige oplevelser og attraktioner i nærheden af Houstrup Strand:

    Ovenstående er blot et udvalg af de mange attraktioner og oplevelser, regionen har at byde på. Uanset hvad man er interesseret i – om det er historie, natur, kultur eller aktiviteter – er der noget for enhver smag i nærheden af Houstrup Strand.

    Rabat på attraktioner i Danmark i 2023

    Når du lejer et sommerhus hos DanCenter, der giver rabat på mange forskellige attraktioner i Danmark. Vi tilbyder op til 25% rabat på entrébilletten.


    Se her, hvilke attraktioner du kan få rabat på med DanCenter.

    Sommerhusområder nær Houstrup Strand

    Houstrup Strand er en del af et populært sommerhusområde i Vestjylland. I nærheden af Houstrup Strand findes flere andre populære sommerhusområder, som hver især har deres egen charme. Her er nogle af de mest populære sommerhusområder i nærheden:

    Lige syd for Houstrup ligger Henne Strand og Vejers Strand, som begge er et yderst populært sommerhusområde kendt for sin smukke strand og livlige atmosfære, især om sommeren.

    Mod sydøst ligger Bork Havn ved Ringkøbing Fjord, hvor der både er hyggelige sommerhuse og en aktiv lystbådehavn. Området er også kendt for sin vikingehistorie.

    Lidt inde i landet fra Houstrup ligger Jegum. Det er et stort sommerhusområde i en skovklædt region, som er ideel for dem, der søger en rolig og afslappende ferie.

    Nymindegab ligger lige nord for Houstrup. Lidt længere nord for Houstrup Strand finder du også Søndervig. Begger områder er kendt for sin rolige atmosfære og direkte adgang til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

    Længere sydpå fra Houstrup ligger Blåvand, som er et af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Det er kendt for sin smukke strand, fyrtårnet og Blåvandshuk, det vestligste punkt i Danmark.

    Oksbøl og Grærup ligger øst for Houstrup og byder på fredelige sommerhusområder omgivet af naturreservater og søer.

    Man kan også besøge Fanø eller Rømø , som ikke ligger langt derfra.

    Alle disse områder har deres egen unikke charme og tilbyder forskellige typer af oplevelser for besøgende. Uanset om du foretrækker den pulserende atmosfære ved en populær strand, roen ved en skovklædt region eller historiske seværdigheder, er der noget for enhver smag i de omkringliggende sommerhusområder nær Houstrup Strand.

    Hold ferie med Danland Feriecenter

    Hvis du ønsker at prøve en lidt anderledes ferieform end ferie i sommerhus, så kan du prøve et ophold på et feriecenter. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved sommerhusudlejning.

    Besøg Feriecenter Ho v. Blåvand . Her får du adgang til badeland, spa, sauna og dampbad. Udendørs finder du faciliteter som legeplads, hoppepude og fodboldgolf. Du kan også give dig i kast med feriecenterets spillemaskiner, airhockey, poolborde, bordtennis eller legelandet med hoppeborg.

    Længere nordpå finder du Feriecenter Bork Havn. Feriecentret i Bork Havn har også badeland, spa og sauna. Her er der aktiviteter for enhver smag – både ude og inde. Udendørs finder I hoppepude, trampolin, tennis, legeplads og meget mere. Indendørs kan I tage et spil bordfodbold, bordtennis eller prøve de sjove spillemaskiner.

    Det er gode alternativer til et Houstrup sommerhus.

    Spørgsmål og svar omkring Houstrup Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvilke aktiviteter kan jeg lave i løbet af min ferie ved Houstrup Strand?

    • Hesteridning
    • Fiske
    • Besøge museer og vikingelandsbyen
    • Lange sommerdage på den fantastiske strand
    • Gåtur på stranden
    • LEGOLAND

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i området Vestjylland syd?

    Der er mere end 1.200 DanCenter huse i Vestjylland syd.