Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Skarrev - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Skarrev
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 12 ferieboliger.

Sommerhus Skarrev - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Skarrev: 4.1 af 5.0 fra 213 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Givskud Zoo
  • Universe
  • Fun & Action
  • Madsby Legepark
  • Dybbølmølle
  • Historiecenter Dybbøl Banke
  • Alsingergården
  • Koldinghus
  • Augustenborg
  • Gråsten Slot
  • 12 sommerhuse for Skarrev - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i SkarrevHus nr: 50924Skarrev4 personer,  68 m²525 m til kyst.Sommerhus i SkarrevHus nr: 5881Skarrev6 personer,  125 m²75 m til kyst.Dette fantastiske sommerhus med spabad og panoramaudsigt over havet ved Skarrev tilbyder beliggenhed og faciliteter i særklasse. Sommerhuset fremtræder samtidig med en arkitektonisk meget flot løsning ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 53010Skarrev3 personer,  43 m²10 m til kyst.Sommerhus beliggende i første række i Skarrev. Udsigten til vandet og den omkringliggende natur er virkelig noget ganske særligt. Det lille og hyggelige sommerhus har med sit hyggelige køkken/alrum en ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 70831Skarrev4 personer,  59 m²500 m til kyst.Dette højtbeliggende sommerhus har en fantastisk panoramahavudsigt og ligger for enden af en stille vej. Der er over 100 m² terrasser rundt om det meste af huset, så I har mulighed for at flytte rundt ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 65902Skarrev6 personer,  55 m²550 m til kyst.Med dette sommerhus i Skarrev får I en helt enestående udsigt. Huset er nemlig et af de absolut højest beliggende huse i sommerhusområdet og byder på en helt enestående udsigt, og samtidig danner huset ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 53015Skarrev5 personer,  80 m²50 m til kyst.Med en særdeles unik og smuk beliggenhed finder I dette moderne og arkitektoniske flotte sommerhus i strandkanten i Skarrev. Her kan I trække den særdeles flotte udsigt ind på nethinden fra såvel køkken/alrummet ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 48383Skarrev4 personer,  60 m²10 m til kyst.Sommerhus placeret i 1. række i Skarrev. Udsigten til vandet og den omkringliggende natur er virkelig noget ganske særligt. Huset fremtræder flot renoveret og i nærmest ny stand. Fra køkken/alrummet og ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 54514Skarrev8 personer,  66 m²350 m til kyst.Sommerhus med flot beliggenhed, - og i særdeleshed flot udsigt i sommerhusområdet i Skarrev. Både fra terrasser og fra huset har I en rigtig flot udsigt til havet. Huset er udstyret med et lyst køkken/alrum, ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 27727Skarrev6 personer,  62 m²50 m til kyst.Dejligt beliggende sommerhus i område med skøn natur og med udsigt over området og vandet (Aabenraa Fjord). Der er køkken fra 2009 samt nye gulve og døre fra 2017. Badeværelset er renoveret i 2023. Til ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 65888Skarrev6 personer,  56 m²550 m til kyst.Med dette højtbeliggende sommerhus med sauna får I en helt enestående udsigt over sommerhusområdet i Skarrev. Huset byder som sagt på en helt enestående udsigt og samtidig danner huset en rigtig god ramme ...Sommerhus i SkarrevHus nr: 48933Skarrev8 personer,  143 m²25 m til kyst.Fantastisk sommerhus i 1. række ved Skarrev der tilbyder beliggenhed og faciliteter i særklasse. Sommerhuset fremtræder med en arkitektonisk flot løsning med husets længste side imod vandet. Overalt fra ...

    Se alle huse i området.