Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Nykøbing Sjælland - tæt på natur, by og strand

 
Søg område: Nykøbing Sjælland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 3 ferieboliger.

Sommerhus i Nykøbing Sjælland - tæt på natur, by og strand

Lej sommerhus i Nykøbing Sjælland

I Odsherred ligger Nykøbing Sjælland smukt placeret mellem Isefjord og Kattegat. Området er en skøn destination året rundt og byder på spændende oplevelser for hele familien.

DanCenter har et mindre udvalg af sommerhuse til leje i Nykøbing Sjælland, mens du finder et større udvalg af sommerhuse for hele Odsherred.

Læs mere om Nykøbing Sjælland
Rating af huse for Nykøbing Sjælland: 4.1 af 5.0 fra 9 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Sommerland Sjælland
  • Dragsholm Slot
  • Sagnlandet Lejre
  • Odsherred Brandmuseum
  • Geopark i Osherred
  • Hempels Glasmuseum
  • Odsherred Zoo Rescue
  • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
  • Malergården
  • Røsnæs halvøen med Golf Klub, vingård og det flotte fyrtårn
  • Den 5-tårnede kirke I Kalundborg
  • Lerchenborg Slot
  • Asnæs Halvøen
  • Åmosen Naturpark
  • Bjergsted Bakker
  • 3 sommerhuse for Nykøbing Sjælland - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Nykøbing SjællandHus nr: 44739Nykøbing Sjælland7 personer,  86 m²500 m til kyst.Sommerhus i Nykøbing SjællandHus nr: 6373Nykøbing Sjælland10 personer,  131 m²25 m til kyst.

    Sommerhus Nykøbing Sjælland - hvad skal du se?

    Den gamle købstad Nykøbing Sjælland, der stammer tilbage fra 1400-tallet, har et større udvalg af spisesteder og butikker og ligger samtidig få kilometer fra en af Danmarks bedste og smukkeste badestrande. Når du holder ferie i Nykøbing Sjælland i sommerhus, skal du opleve:

    Der er altså nok at lave i sommerhus Nykøbing Sjælland.

    Lej sommerhus i Nykøbing Sjælland og oplev naturen i Odsherred

    Kombiner en afslappende ferie i sommerhus i Odsherred med en aktiv ferie i områdets skønne natur. Her har du gode muligheder for at vandre, cykle, spille golf, fiske, sejle kajak og meget andet.

    Tag på fisketure til en af områdets Put&Take-søer, hop på cyklen og cykel langs de smukke cykelstier eller tag på en af de mange strande, der er en tur værdig uanset årstid. Du kan også tage på vandreture i UNESCO Global Geopark Odsherred, der er et geologisk og unik landskab.

    Oplev Istidsruten hvor du kan se, hvordan Danmark blev til for 20.000 år siden. Her kan du følge de unikke spor, der er en kombineret oplevelsestur på 5 etaper og samlet på 390 kilometer, som tager dig rundt på store dele af Sjælland. Naturen er tæt på i sommerhus Nykøbing Sjælland.

    Sommerhusudlejning Nykøbing Sjælland med DanCenter

    DanCenter Sommerhusudlejning Nykøbing Sjælland står for udlejning af et mindre antal sommerhuse i Nykøbing Sjælland. Vores lokalkontor for Odsherred og Nordvestsjælland ligger i Vig. Det er her, at du får udleveret nøglen til sommerhuset.

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark; uanset om du er på jagt efter et klassisk sommerhus i træ, et stort sommerhus til hele familien eller et sommerhus med havudsigt i Nykøbing Sjælland, står vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette til din ferie i sommerhus i Odsherred.

    Når du lejer sommerhus i Nykøbing Sjælland med DanCenter, er husdyr tilladt i de fleste af vores sommerhuse. Det er faktisk muligt at have op til 2 kæledyr med uden ekstra omkostninger i flere af vores sommerhuse. Læs mere om at tage kæledyr med i sommerhus med DanCenter her.

    Andre sommerhusområder i nærheden af Nykøbing Sjælland

    Nykøbing Sjælland i den nordlige del af Nordvestsjælland tæt på natur, strand og by. Hos DanCenter finder du et mindre antal sommerhuse i Nykøbing Sj., hvis du udvider din søgning til de omkringliggende sommerhusområder, finder du et større og bredere udvalg af sommerhuse f.eks. Havnsø Strand eller Vig Lyng.

    Hvis du vil have det hele med, kan du søge efter sommerhus på Sjælland eller snævre området ind til et sommerhus i Nordsjælland. Hos DanCenter kan du også langtidsleje et sommerhus, hvis du bl.a. står mellem to boliger eller foran en større renovering.

    I Nordsjælland finder du populære sommerhusområder i Gilleleje og Rørvig. Du kan også søge efter et stort sommerhus på Sjælland til hele familien eller søge efter et luksussommerhus i Danmark.

    Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Nykøbing Sjælland

    Hos DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter kan du leje en anden type feriebolig end et sommerhus i Nykøbing Sjælland. Danland Feriecenter har ikke ferieboliger i Nykøbing Sjælland. Det feriecenter, der ligger tættest på, ligger i Gilleleje. Her kan du leje feriebolig på et af Danmarks smukkeste steder ved strand, natur og populære Gilleleje.

    Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over Danmark. Der findes ikke to ens Danland feriecentre. Nogle feriecentre har mange fællesaktiviteter, mens andre har få aktiviteter eller ingen. Ligeledes varierer boligtypen fra feriecenter til feriecenter.

    Hos Danland Feriecenter Gilleleje venter der separate ferieboliger, der lige fordelt i klynger på feriecentrets område. Feriecentret har også flere indendørs og udendørs aktiviteter. Her er både en udendørs pool og en mindre, indendørs pool, der er god på en regnvejrsdag.

    Det er et godt alternativ til sommerhus Nykøbing Sjælland.

    Spørgsmål og svar omkring Nykøbing Sjælland

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring nykøbing sjælland?

    DanCenter Sommerhusudlejning Nykøbing Sjælland råder kun over et mindre antal sommerhuse ved Nykøbing Sjælland. Hvis du udvider dit søgeområde, finder du flere dejlige sommerhusområder i nærheden af Nykøbing Sjælland.

    DanCenter står for udlejning af mere end 170 sommerhuse i Odsherred, så du kan helt sikkert finde lige det sommerhus, der passer til dine ferieplaner.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær nykøbing sjælland?

    Lej sommerhus i Nykøbing Sjælland, hvor der venter flere forskellige attraktioner og seværdigheder, som du skal opleve. Du kan bl.a. sætte kryds i feriekalenderen til:

    • Sommerland Sjælland
    • Odsherred Zoo
    • Ture til områdets mange skønne og yderst børnevenlige badestrande
    • Aktiv ferie i naturen

    Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Hos DanCenter kan du leje sommerhus til alle anledninger, uanset om det er en hyggelig weekend med familien, en miniferie, en uges ferie eller langtidsleje af et sommerhus.

    Der er altid et krav på minimum 2 nætters leje af et sommerhus, og i højsæsonerne kan der være et krav om minimum 5 nætter.