Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Smidstrup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Smidstrup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.

Sommerhus Smidstrup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Smidstrup Strand: 3.8 af 5.0 fra 81 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Tivoli
  • Dyrehavsbakken
  • Zoologisk Have
  • Louisiana
  • Den Blå Planet
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptoteket
  • Canal Tours
  • Eksperimentarium
  • Frilandsmuseet
  • Frederiksborg Slot
  • 13 sommerhuse for Smidstrup Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 50918Smidstrup Strand5 personer,  89 m²Sommerhus ved Smidstrup Strand. Sommerhuset indeholder åbent køkken med bl.a. keramisk komfur, emhætte, mikroovn, køle/frys, opvaskemaskine og vaskemaskine. Stuen er indrettet enkelt og i hyggelig stil ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 44741Smidstrup Strand5 personer,  83 m²830 m til kyst.Sommerhus ved Smidstrup Strand tæt på stranden. Sommerhuset har køkken med keramisk komfur, emhætte, køle/frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og vaskemaskine. Stuen med energibesparende luft/luft ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 35438Smidstrup Strand6 personer,  62 m²1,3 km til kyst.Sommerhus ved Smidstrup Strand beliggende tæt på vandet mellem Rågeleje og Gilleleje. Sommerhuset har køkken/alrum med udgang til terrasse med havemøbler og grill og udsigt over den dejlige have. Åbent ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 6513Smidstrup Strand6 personer,  129 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende for enden af lukket vej med direkte adgang til stisystem der bl.a. fører til stranden. Via entreen er der adgang til værelse og husets ene badeværelse. Herfra kommer I ind i køkken/alrum/stue, ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 9660Smidstrup Strand5 personer,  59 m²950 m til kyst.Sommerhus tæt på Smidstrup Strand med stor dejlig terrasse. Hyggelig stue med luft/luft varmepumpe, brændeovn og dobbelt sovesofa. Åbent køkken med bl.a. keramisk kogeplade, køle/frys og opvaskemaskine. ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 51775Smidstrup Strand8 personer,  105 m²875 m til kyst.Sommerhus nær Smidstrup Strand. Køkken med keramisk kogeplade, ovn, mikroovn, køle-/frys, fryser og opvaskemaskine. Opholdsstue med TV og hygge foran brændeovnen. Der er tre soveværelser med dobbeltsenge ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 49378Smidstrup Strand5 personer,  82 m²1,2 km til kyst.Sommerhus ved Smidstrup Strand skønt beliggende mellem Rågeleje og Gilleleje ud til Kattegat. Sommerhuset indeholder åbent køkken med keramisk kogeplade, ovn, mikroovn, køle/frys og opvaskemaskine. Stue ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 51784Smidstrup Strand6 personer,  60 m²900 m til kyst.Charmerende sommerhus med god beliggenhed til en afslappende ferie. Huset ligger på stor, lukket grund i gåafstand til strandkanten, indkøb og take-away. Huset indeholder lyst køkken med tilhørende spiseafdeling ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 44400Smidstrup Strand8 personer,  100 m²1,0 km til kyst.Sommerhus med spabad ved Smidstrup Strand. Der er kombineret køkken og stue med brændeovn, TV, Chromecast og internet. Køkken med keramiske kogeplader, ovn, emhætte og køle/frys. Tre soveværelser – alle ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 37876Smidstrup Strand5 personer,  69 m²800 m til kyst.Sommerhus ved Smidstrup Strand beliggende mellem Gilleleje og Rågeleje. Stue og åbent køkken med spiseplads. To soveværelser med dobbeltsenge og en opredning i stuen. Køkken med elkomfur, emhætte, køle/frys, ...

    Se alle huse i området.