Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus dronningmølle

 
Søg område: Dronningmølle
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus dronningmølle

Dronningmølle er kendt for sine smukke naturomgivelser, hvor man kan nyde rolige øjeblikke ved stranden og opleve den danske kystlinje på sit bedste. Et ophold i et sommerhus i Dronningmølle giver mulighed for at koble af fra hverdagens stress og travlhed, mens man omgives af naturens skønhed og ro. Endelig giver det også en unik chance for at fordybe sig i den lokale kultur og historie, mens man tilbringer kvalitetstid med familie og venner.

Læs mere om Dronningmølle
Rating af huse for Dronningmølle: 3.5 af 5.0 fra 56 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Tivoli
  • Dyrehavsbakken
  • Zoologisk Have
  • Louisiana
  • Den Blå Planet
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptoteket
  • Canal Tours
  • Eksperimentarium
  • Frilandsmuseet
  • Frederiksborg Slot
  • 9 sommerhuse for Dronningmølle - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i DronningmølleHus nr: 9167Dronningmølle4 personer,  58 m²100 m til kyst.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 54524Dronningmølle14 personer,  200 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 53123Dronningmølle6 personer,  100 m²900 m til kyst.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 44216Dronningmølle8 personer,  109 m²600 m til kyst.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 55821Dronningmølle6 personer,  120 m²20 m til kyst.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 30887Dronningmølle6 personer,  90 m²200 m til kyst.Sommerhus i DronningmølleHus nr: 9157Dronningmølle6 personer,  97 m²520 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Dronningmølle

    At være i sommerhus i Dronningmølle, som ligger i Nordsjælland, giver en mulighed for at nyde den smukke danske natur med dens betagende strande og fredfyldte landskaber. Området tilbyder en pause fra hverdagens travlhed, hvor man kan genoplade mentalt i rolige omgivelser. Samtidig kan man i Dronningmølle opleve den charmerende lokale atmosfære, der giver en følelse af både afslapning og fordybelse. Der er mange gode grunde til sommerhus i Dronningmølle.

    Storbytur til København lige om hjørnet

    Går sommerhusferien til sommerhus i Dronningmølle er der ikke langt til storbyen København. I Danmarks hovedstad findes der et væld af kulturtilbud, oplevelser, seværdigheder og gode shoppingsmuligheder. En afslappende sommerhusferie i Dronningmølle kombineret med en storbytur til København, er den perfekte kombination.

    Oplevelser i og omkring Dronningmølle – det skal man se

    Holder du sommerhusferien i sommerhus Dronningmølle, findes nogle af Danmarks sjoveste attraktioner på Sjælland, inden for kort afstand. Under 1 times køretur fra Dronningmølle finder i blandt andet 3 forskellige oplevelser.

    Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

    Sommerhusudlejning i Dronningmølle

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. Der er kun få sommerhuse til udlejning i Dronningmølle - så skynd jer at book jeres favorit sommerhus, inden det er væk.

    Sommerhusområder tæt på Dronningmølle

    Tæt på Dronningmølle ligger andre populære sommerhusområder som Hornbæk, Gilleleje, Liseleje Vejby Strand, Hundested, Rågeleje og Tisvildeleje. Se udvalget af sommerhuse i Nord- og Østsjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I smukke sommerhusområder langs kysterne, skønne badestrande og ikke mindst Danmarks hovedstad: København.

    Hold ferie med Danland Feriecenter i Gilleleje nær Dronningmølle

    På et feriecenter finder I ofte aktiviteter, som I ikke får i et sommerhus. Feriecentret i Gilleleje byder blandt andet på både indendørs og udendørs swimmingpool. Indendørs finder I aktiviteter som bordtennis, poolbord og spillehal. Aktiviteterne udendørs byder på boldbaner, petanque, legeplads og hoppepude.

    Lige uden for feriecentret findes de skønneste sandstrande direkte ud til Kattegat. Gilleleje er især kendt for at være en fiskerby og derfor har feriecentret også etableret en renseplads til lystfiskere. Læs om Gilleleje Feriecenter, det er et godt alternativ til sommerhus Dronningmølle.

    Spørgsmål og svar omkring Dronningmølle

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Dronningmølle?

    Dronningmølle er en perle på Nordkysten af Sjælland, og der er mange aktiviteter at kaste sig over, når du besøger stedet:

    • Stranden: Dronningmølle Strand er en af de mest populære strande på denne kyststrækning. Den brede, hvide sandstrand er perfekt til solbadning, svømning og lange gåture.
    • Russisk Orthodox Kirke: Tæt på Dronningmølle ligger den imponerende Russisk Orthodox Kirke, som er et besøg værd både for sin arkitektur og den historie, der ligger bag.
    • Munkeruphus: Dette tidligere kunstnerhjem er nu et kunst- og kulturcenter med skiftende udstillinger, en skulpturpark og et hyggeligt caféområde.
    • Vandreture: Omgivelserne omkring Dronningmølle er perfekte til vandreture, især i Tegners Museum og Statsskov med skulpturer spredt i det smukke landskab.
    • Cykelture: Lej en cykel og udforsk de smukke omgivelser. Regionen har mange gode cykelstier, der fører dig gennem skov, mark og langs kysten.
    • Lokale markeder: Om sommeren er der ofte lokale markeder og loppemarkeder, hvor du kan finde unikke skatte og smage lokale delikatesser.
    • Kajak og paddleboarding: Havet omkring Dronningmølle er ideelt til vandsport, og der er mulighed for at leje udstyr eller tage på guidede ture.
    • Fiskeri: Kysten omkring Dronningmølle er populær blandt lystfiskere, og du kan prøve lykken med en fiskestang, enten fra stranden eller fra en mole.
    • Slap af og nyd naturen: Nogle gange er den bedste aktivitet bare at slappe af, lytte til bølgernes brusen og nyde den skønne natur.

    Uanset hvad du vælger, vil et besøg i Dronningmølle give dig en bred vifte af muligheder for både afslapning og aktivitet.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Dronningmølle?

    DanCenter har omkring 14 sommerhuse i Dronningmølle.