Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus saksild

 
Søg område: Saksild Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.

Sommerhus saksild

Tag på stranden i Saksild og oplev den charmerende kombination af det klare, lavvandede vand og fint sand, hvilket skaber det ideelle miljø for familier med børn. Den omgivende natur er smukt varieret med kystlinjer, skove og marker, og inviterer til både afslapning og aktive udflugter som vandreture eller cykelture.

Læs mere om Saksild Strand
Rating af huse for Saksild Strand: 4.2 af 5.0 fra 58 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Djurs Sommerland
  • Givskud Zoo
  • ARoS
  • Den Gamle By
  • Ree Park (Ebeltoft Safari)
  • Madsby Legepark
  • AQUA Akvarium
  • Koldinghus
  • Fregatten Jylland
  • Moesgård Museum
  • Fun og Action
  • 5 sommerhuse for Saksild Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Saksild StrandHus nr: 40570Saksild Strand14 personer,  212 m²170 m til kyst.Sommerhus i Saksild StrandHus nr: 52717Saksild Strand6 personer,  135 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Saksild StrandHus nr: 8579Saksild Strand10 personer,  135 m²100 m til kyst.Sommerhus i Saksild StrandHus nr: 43652Saksild Strand5 personer,  71 m²400 m til kyst.

    Sommerhus Saksild

    Saksild i Østjylland er en sand skat for sommerhusentusiaster. Beliggende ved en af de mest børnevenlige strande på østkysten, tilbyder Saksild en charmerende kombination af det klare, lavvandede vand og fint sand, hvilket skaber det ideelle miljø for familier med børn.

    Den omgivende natur er smukt varieret med kystlinjer, skove og marker, og inviterer til både afslapning og aktive udflugter som vandreture eller cykelture.

    Lystfiskeri

    For lystfiskere er kysten ved Saksild et eldorado, med gode muligheder for fangst afhængigt af sæsonen. Alt i alt giver Saksild en perfekt balance mellem ro, naturskønhed, kulturelle oplevelser og aktiviteter, hvilket gør det til et ideelt valg for en forfriskende sommerhusferie.

    Samsø

    Tæt på Saksild ligger Samsø, som er kendt for sin naturskønhed, bæredygtighed og unikke samfundsfølelse. Besøgende til Samsø kan opleve varierede landskaber fra bølgende bakker og frodige landbrugsjord til idylliske strande og skove.

    Øen er også kendt som et pionersted for vedvarende energi, da den er 100% selvforsynende med vedvarende energi, hvilket tiltrækker mange øko-turister.

    Desuden er der en rig kultur med lokale festivaler, musikevents og markeder, der fejrer øens arv og samfund.

    Man kan tage færgen fra Hou til Samsø.

    Århus

    Aarhus, Danmarks næststørste by, kombinerer moderne dynamik med historisk charme. Byen byder på et pulserende kulturelt liv med museer som ARoS, hvor moderne kunst møder nyskabende arkitektur, og Den Gamle By, der giver et levende indblik i Danmarks fortid.

    Aarhus er også hjemsted for en livlig madscene med alt fra gadekøkkener til Michelin-restauranter. Med sin beliggenhed ved kysten giver byen både naturoplevelser langs havnen og skovene omkring den.

    Desuden er Aarhus kendt for sin ungdommelige energi takket være et blomstrende universitetsmiljø, hvilket skaber en kosmopolitisk atmosfære fyldt med kreativitet og innovation.

    Rabat på Danmarks mest populære attraktioner med DanCenter

    Lej sommerhus i Saksild med DanCenter, og få rabat på flere af Danmarks mest populære attraktioner.

    Læs mere her, og så hvilke attraktioner, som du får rabat ved.

    Sommerhusudlejning i Saksild med DanCenter

    DanCenter Sommerhusudlejning i Saksild står klar til at hjælpe dig med at gøre din ferie i sommerhus i Saksild perfekt. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved, hvordan vi hjælper dig med at finde det rette sommerhus til din ferie.

    I sommerhusområdet omkring Saksild findes der sommerhuse for alle og til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter et klassisk sommerhus i naturskønne omgivelser eller et luksussommerhus.

    På DanCenters hjemmeside kan du udforske sommerhusudvalget i Saksild. Med søgefunktion kan du filtrere din søgning efter lige det faciliteter og kriterier, som du måtte have. Søg efter sommerhus med 100 m til kysten, sommerhus med havudsigt eller et sommerhus med spabad i Saksild.

    Andre sommerhusområder i nærheden af Saksild

    Der findes flere populære sommerhusområder på strækningen fra Aarhus til Fredericia , hvor Saksild også ligger. Du kan f.eks. undersøge Pøt Strandby med en dejlig sandstrand, As Vig, Hejlsminde Strand, Silkeborg og Hvidbjerg.


    Du kan også besøge Odder og Hov. Tæt på Saksild strand kan du også finde Dyngby, Ajstrup Strand og Rude Strand.

    Djursland ligger også tæt på, hvor man f.eks. kan besøge Ebeltoft eller Følle Strand.

    Ferie i ferielejlighed med Danland Feriecenter

    Danland Feriecenter søstervirksomhed til DanCenter og har centre over hele landet. Her kan du holde ferie i en anden type feriebolig. Hos Danland Feriecenter kan du leje en ferielejlighed og samtidig få adgang til udvalgte fællesaktiviteter.

    Danland Feriecenter tilbyder ikke ferielejlighed i Saksild, men du kan leje ferielejlighed hos Hejlsminde, Bogense eller Løjt.

    Der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Fællesaktiviteter og ferielejlighederne er forskellige fra feriecenter til feriecenter. Hos Danland Hejlsminde bor du lige ved stranden, mens Danland Løjt byder på udendørs pool og flere aktiviteter. Danland Bogense ligger nær havnen i Bogense. Det kan være et godt alternativ til sommerhus Saksild.

    Spørgsmål og svar omkring Saksild Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvad kan jeg opleve i Saksild?

    Tæt på Saksild er der flere attraktioner og naturoplevelser at tage del i. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige:

    Saksild Strand: En børnevenlig strand med fint sand og lavvandet område. Odder Museum: Lær om lokalhistorie og kultur i denne by i nærheden af Saksild. Marselisborg Slot: Den danske kongefamilies sommerresidens i Aarhus, med smukke haver, der er åbne for offentligheden. Moesgaard Museum: Et moderne og innovativt museum i Aarhus dedikeret til arkæologi og etnografi. Aarhus' Botaniske Have: En rolig oase i hjertet af Aarhus med et bredt udvalg af planter. Hou Havn: En hyggelig lille havn nord for Saksild med restauranter, isbutikker og mulighed for fiskeri. Tunø: En lille ø, der er ideel for dagsture, beliggende mellem Saksild og Endelave. Gylling Næs Skov: En smuk skov tæt på Saksild, perfekt til vandreture og naturoplevelser. Horsens Fjord: Et naturskønt område med muligheder for sejlads, fiskeri og fuglekiggeri.

    Kan jeg leje et sommerhus for en weekend eller miniferie?

    Hos DanCenter skal du som minimum booke et sommerhus for 2 nætter. Du kan dermed sagtens tage på weekendtur i sommerhus.