Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Juelsminde - ved kyst, natur og byliv

 
Søg område: Juelsminde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 19 ferieboliger.

Sommerhus i Juelsminde - ved kyst, natur og byliv

Lej sommerhus i Juelsminde - ved natur, by og strand

Feriebyen Juelsminde ligger på Juelsminde Halvøen og byder på skønne oplevelser i den danske natur, charmerende byliv ved den mindre havneby og dejlig sandstrand ud til Lillebælt. Her finder du en ferieperle, der kan være svær at løsrive sig fra, uanset årstid.

DanCenter har et skønt udvalg af sommerhuse i Juelsminde. Her kan du både leje sommerhus i Juelsminde med havudsigt, et klassisk sommerhus nær kysten og luksussommerhuse. Der er noget for enhver smag.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Juelsminde her:

Læs mere om Juelsminde
Rating af huse for Juelsminde: 4.0 af 5.0 fra 428 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Djurs Sommerland
  • Givskud Zoo
  • ARoS
  • Den Gamle By
  • Ree Park (Ebeltoft Safari)
  • Madsby Legepark
  • AQUA Akvarium
  • Koldinghus
  • Fregatten Jylland
  • Moesgård Museum
  • Fun og Action
  • 19 sommerhuse for Juelsminde - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 48892Juelsminde8 personer,  85 m²300 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 68031Juelsminde6 personer,  104 m²50 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 8066Juelsminde14 personer,  180 m²100 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 48913Juelsminde7 personer,  72 m²425 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 71928Juelsminde6 personer,  82 m²300 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 68485Juelsminde5 personer,  82 m²20 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 69110Juelsminde10 personer,  150 m²150 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 50367Juelsminde6 personer,  75 m²270 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 7885Juelsminde6 personer,  76 m²300 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 27036Juelsminde6 personer,  99 m²60 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 70835Juelsminde5 personer,  60 m²25 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 11425Juelsminde4 personer,  63 m²150 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 54309Juelsminde12 personer,  198 m²142 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 72570Juelsminde6 personer,  84 m²400 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 54400Juelsminde6 personer,  100 m²232 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 7387Juelsminde7 personer,  99 m²100 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 28736Juelsminde5 personer,  80 m²5 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 57055Juelsminde5 personer,  94 m²50 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 7255Juelsminde6 personer,  108 m²60 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Ferie i et Juelsminde sommerhus

    Lej sommerhus i Juelsminde, der ligger på Juelsminde Halvøen ved det jyske østkyst mellem Horsens og Vejle. Her er du tæt på den danske natur, havnebyen Juelsminde og børnevenlig og dejlig sandstrand.

    Juelsminde er en skøn ferieperle uanset årstid, i højsæsonen vælter turisterne ind, mens du i lavsæsonen kan nyde fred og ro. Hvert år afholdes der flere aktiviteter i byen, der er med andre ord altid noget at give sig til i området.

    Fra dit dejlige sommerhus i Juelsminde kan du tage ind til byens samlingssted ved den hyggelige havn. Her kan du købe ind til et lækkert frokostbord tilbage i sommerhuset, spise på byens restauranter og cafeer og shoppe i byens butikker.

    Naturoplevelser i området omkring Juelsminde

    Når du lejer sommerhus i Juelsminde, har du flere naturskønne oplevelser for hele familien inden for rækkevidde. Du kan både sejle til nogle af de mindre danske øer som Endelave og Hjarnø, tage på cykelture eller snøre vandreskoene og gå på opdagelse. Der er selvfølgelig også de dejlige badestrande.

    Omkring 20 minutters kørsel fra Juelsminde ligger Snaptun. Herfra kan du sejle til idylliske Hjarnø, der er en af Danmarks mindste øer. Fra Snaptun kan du også sejle på eventyr med cykelfærgen til Alrø, eller med Endelave-færgen til øen Endelave. Her kan du være heldig at spotte marsvin og sæler.

    Løsriv dig fra dit sommerhus i Juelsminde, snør vandreskoene og begiv dig ud på en 22 kilometer gåtur mellem Juelsminde og Snaptun langs Kyststien, der starter tæt på byen. Du kan også nøjes med at gå en del af ruten. Fra ruten har du fin udsigt til både Sandbjerg Vig As Vig, ligesom du kommer forbi dejlige Pøt Strand.

    I sommerhus i Juelsminde - hvad skal du se

    Lej sommerhus i Juelsminde og oplev den charmerende kyst- og ferieby. Byen har en skøn bymidte centreret omkring den idylliske lystbådehavn. Her finder du både spisesteder, indkøbsmuligheder og butikker. Byen ligger tæt på flere gode oplevelser for hele familien.

    Om sommeren er der lagt op til fest og farver, når der afholdes Juelsminde Havnefest i uge 28. Der er fest på havnen med musik og aktiviteter for store og små.

    Når du holder ferie i sommerhus i Juelsminde, du flere spændende attraktioner inden for rækkevidde. Du finder både oplevelser i den skønne danske natur, ligesom der er museer og forlystelsesparker i køreafstand fra Juelsminde. Når du eksempelvis holder sommerferie i feriehus eller ferielejlighed i Juelsminde, kan du køre til:

  • Givskud Zoo - her kan du blive klogere på alverdens dyr og komme tæt på de populære gorillaer. Ligesom du kan køre med på safari på savannen. Løverne er i en indhegning for sig selv.

  • LEGOLAND - der er fart over feltet i parkens mange forlystelser. Her er forlystelser for hele familien. Slut dagen af med at slentre en tur igennem LEGO byen, og spot flere af Danmarks kendte bygninger.

  • Koldinghus Slot - tag på dagstur til Kolding og oplev det historiske Koldinghus Slot, der ligger centralt i byen ved Slotssøen. Du kan også slentre rundt i byens charmerende gader, shoppe og spise på cafeerne.

  • Vejle - her kan du køre forbi det velkendte boligbyggeri Bølgen, besøge byens spændende butikker og spændende museer som Økolariet

  • Jellingestenene i Jelling - her kan du komme tæt på de berømte runesten, der er optaget på UNESCOs liste over Verdensarv.

  • Rabat på Danmarks mest populære attraktioner med DanCenter

    Lej sommerhus i Juelsminde med DanCenter, og få rabat på flere af Danmarks mest populære attraktioner.

    Læs mere her, og så hvilke attraktioner, som du får rabat ved.

    Sommerhusudlejning i Juelsminde med DanCenter

    DanCenter Sommerhusudlejning i Juelsminde står klar til at hjælpe dig med at gøre din ferie i sommerhus i Juelsminde perfekt. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved, hvordan vi hjælper dig med at finde det rette sommerhus til din ferie.

    Nøglen til dit sommerhus udleveres fra vores lokalkontor i Juelsminde. Her står personalet klar til at svare på dine spørgsmål til området og sommerhusudlejning i Juelsminde.

    I sommerhusområdet omkring Juelsminde findes der sommerhuse for alle og til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter et klassisk sommerhus i naturskønne omgivelser eller et luksussommerhus.

    På DanCenters hjemmeside kan du udforske sommerhusudvalget i Juelsminde. Med søgefunktion kan du filtrere din søgning efter lige det faciliteter og kriterier, som du måtte have. Søg efter sommerhus med 100 m til kysten, sommerhus med havudsigt eller et sommerhus med spabad i Juelsminde.

    Andre sommerhusområder i nærheden af Juelsminde

    Der findes flere populære sommerhusområder på strækningen fra Aarhus til Fredericia, hvor Juelsminde også ligger. På strækningen mellem Aarhus og Fredericia tæt ved Juelsminde ligger sommerhusområdet Pøt Strandby med en dejlig sandstrand, As Vig, Hejlsminde Strand, Silkeborg og Hvidbjerg. Du kan også holde ferie i BogenseFyn.

    Hvis du kører længere nordpå, kommer du til sommerhusområdet ved Odder og Hov. Her finder du flere dejlige strande som Saksild Strand , Ajstrup Strand og Rude Strand.

    Ferie i ferielejlighed med Danland Feriecenter

    Danland Feriecenter har 24 feriecentre fordelt over hele Danmark og er søstervirksomhed til DanCenter. Her kan du holde ferie i en anden type feriebolig end feriehus i Juelsminde. Hos Danland Feriecenter kan du leje en ferielejlighed og samtidig få adgang til udvalgte fællesaktiviteter.

    Danland Feriecenter tilbyder ikke ferielejlighed i Juelsminde, men du kan leje ferielejlighed hos Hejlsminde, Bogense eller Løjt. Herfra kan du sagtens køre på dagstur til Juelsminde.

    Der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Fællesaktiviteter og ferielejlighederne er forskellige fra feriecenter til feriecenter. Hos Danland Hejlsminde bor du lige ved stranden, mens Danland Løjt byder på udendørs pool og flere aktiviteter. Danland Bogense ligger nær havnen i Bogense.

    Spørgsmål og svar omkring Juelsminde

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter omkring Juelsminde?

    Hos DanCenter har vi et skønt udvalg af sommerhuse i Juelsminde. Du finder omkring 20 forskellige sommerhuse i Juelsminde. Her er noget for enhver smag; uanset om du ville leje et stort sommerhus eller et klassisk sommerhus. Der er også flere sommerhuse med havudsigt.

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til dine ferieplaner.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder skal jeg opleve omkring Juelsminde?

    Den charmerende kyst- og ferieby Juelsminde byder på oplevelser for store og små. Her er du tæt på den danske natur, flere populære attraktioner og børnevenlig sandstrand.

    I området omkring Juelsminde finder du også attraktioner som Givskud Zoo, Koldinghus Slot, LEGOLAND og forskellige små og hyggelige museer.

    Kan jeg leje et sommerhus for en weekend eller miniferie?

    Hos DanCenter skal du som minimum booke et sommerhus for 2 nætter. Du kan dermed sagtens tage på weekendtur i sommerhus.