Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Hals - ved Limfjordens udmunding til Kattegat

 
Søg område: Hals/Bisnap
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 32 ferieboliger.

Sommerhus i Hals - ved Limfjordens udmunding til Kattegat

Lej sommerhus i Hals - ved Limfjorden, Kattegat og smuk natur

Hals er en idyllisk, mindre ferieby, der ligger lige ved Limfjordens udmunding til Kattegat. Her finder du en børnevenlig strand med lavt vand. Omkring Hals finder du smukke naturområder som Lille Vildmose og skov samt flere mindre sommerhusområder som Hou, der ligger mellem Hals og Sæby, og Egense, der ligger syd for Hals på den anden side af Limfjorden.

I Hals By finder du et hyggeligt havneområde med butikker, restauranter og færgeforbindelse til Egense. Hals byder også på et hyggeligt bymuseum ved Hals Skanse, hvorfra du har udsigt over Limfjorden, flere butikker og indkøbsmuligheder. Fra Hals kan du også nemt komme til Aalborg i bil eller med bus.

Find et sommerhus til leje i Hals her:

Læs mere om Hals/Bisnap
Rating af huse for Hals/Bisnap: 4.3 af 5.0 fra 377 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Nordsøen Oceanarium
  • Utzon Center
  • Maritimt Oplevelsescenter
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Family Farm Fun Park
  • Farm Fun
  • Action House
  • Middelaldercenteret
  • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
  • 32 sommerhuse for Hals/Bisnap - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 53689Hals/Bisnap6 personer,  64 m²900 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 8692Hals/Bisnap5 personer,  79 m²200 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 6425Hals/Bisnap6 personer,  78 m²700 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 57007Hals/Bisnap6 personer,  98 m²100 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 51639Hals/Bisnap6 personer,  71 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 52644Hals/Bisnap7 personer,  111 m²1,7 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 44485Hals/Bisnap8 personer,  161 m²200 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 48790Hals/Bisnap4 personer,  72 m²1,6 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 46211Hals/Bisnap6 personer,  90 m²1,7 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 16906Hals/Bisnap8 personer,  91 m²400 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 63874Hals/Bisnap5 personer,  65 m²900 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 23356Hals/Bisnap8 personer,  136 m²700 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 48326Hals/Bisnap6 personer,  84 m²425 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 42555Hals/Bisnap6 personer,  112 m²400 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 27441Hals/Bisnap5 personer,  65 m²175 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 17838Hals/Bisnap8 personer,  92 m²150 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 4707Hals/Bisnap7 personer,  92 m²250 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 42719Hals/Bisnap5 personer,  96 m²200 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 60220Hals/Bisnap9 personer,  128 m²700 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 91982Hals/Bisnap12 personer,  146 m²500 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 52600Hals/Bisnap10 personer,  109 m²600 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 54196Hals/Bisnap6 personer,  103 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 6529Hals/Bisnap6 personer,  70 m²100 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 76519Hals/Bisnap4 personer,  51 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 50989Hals/Bisnap4 personer,  48 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 38451Hals/Bisnap6 personer,  62 m²50 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 11436Hals/Bisnap8 personer,  106 m²100 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 50846Hals/Bisnap6 personer,  83 m²300 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 66078Hals/Bisnap6 personer,  76 m²100 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 9637Hals/Bisnap8 personer,  87 m²500 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Hold ferie i et Hals sommerhus

    Hals er en pendlerby, som byder på et stort sommerhusområde, der ligger lige nord for selve Hals By. Byen ligger 30 minutters kørsel fra Aalborg, lige ved Limfjordens udmunding til Kattegat.

    Lej sommerhus i Hals, der er en oplagt sommerhusdestination året rundt. Om sommeren sprudler Hals By af liv - især om onsdagen, når byens gader forvandles til et stort marked med mange boder og gode handler. Uden for sommersæsonen kan du nyde områdets fred og ro ved at gå ture langs stranden og hygge i sommerhuset.

    Sommerhus Hals - hvad skal du se?

    Hals By byder på en hyggelig lystbådehavn, hvor du også kan se de to gamle Isbrydere, der ligger i havnen. Fra havnen kan du nemt krydse Limfjorden med bilfærgen og tage til sommerhusområdet ved Egense. Fra Hals Havn har du også den perfekt plads til at se, når krydstogtskibene sejler ind i Limfjorden og til Aalborg.

    Der er altså mange gode grunde til at i sommerhus Hals.

    Tag på dagstur til Aalborg

    Lej sommerhus i Hals og vær tæt på Aalborg - Nordens Paris - der byder på charmerende brostensbelagte gader, shoppingmuligheder, museer og attraktioner samt legendariske Jomfru Ane Gade.

    I Aalborg kan du besøge dyrene i Aalborg Zoo, komme tæt på ubåden Springeren på Springeren Maritimt Oplevelsescenter ved Skudehavnen, spise frokost i Aalborg Streetfood, studere arkitekturen på den moderne havnefront med klenodier som Musikkens Hus og Utzon Centret eller kigge på kunstværker på KUNSTEN.

    Du kommer nemt fra det dejlige sommerhus i Hals og til Aalborg i bil eller med bus. Det tager omkring 30 minutter at køre til Aalborg.

    Få rabat på Danmarks populære attraktioner med DanCenter

    Når du lejer sommerhus i Hals med DanCenter, får du rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner.

    I nærheden af Hals får du blandt andet rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland, Bangsbo Fort i Frederikshavn og flere museer i Aalborg. Læs mere om, hvilke attraktioner du får rabat hos her.

    DanCenter Sommerhusudlejning i Hals

    Hos DanCenter Sommerhusudlejning i Hals hjælper vi dig med at finde et sommerhus til leje i Hals og omegn. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, som passer til dine ferieplaner.

    Uanset om du er på jagt efter et sommerhus med overdækket terrasse lige ved børnevenlig strand, et sommerhus beliggende ved skøn natur eller et luksus sommerhus med havudsigt i Hals, så finder du helt sikkert et skønt sommerhus med hjælp fra DanCenter Sommerhusudlejning i Hals.

    Der findes et stort udvalg af forskellige typer af hyggelige sommerhuse og ferieboliger i Hals på vores hjemmeside. Her kan du søge efter et skønt sommerhus i Hals blandt mere end 100 sommerhuse.

    Vil du gerne være tæt på nogle af områdets mest børnevenlige strande, kan du benytte filtret på vores hjemmeside til at justere afstanden til stranden. Du finder sommerhuse med både 100 m, 150 m og 600 m til stranden.

    Andre sommerhusområder nær Hals

    I sommerhusområdet ved Hals findes et stort udvalg af sommerhuse. Her kan du leje et sommerhus beliggende ved stranden eller et sommerhus nær byen. Leje af sommerhus i Hals kan både byde på skønne oplevelser i naturen og feriestemning i Hals By.

    I nærheden af Hals finder du flere hyggelige sommerhusområder. Lej sommerhus i Hou, der ligger mellem Hals og Sæby, eller find et skønt sommerhus i Sæby. Hvis du kører længere nordpå, kan du leje sommerhus i Skagen eller Aalbæk eller tage i sommerhus på Læsø.

    Lige syd for Hals ligger sommerhusområdet Egense tage hunden med på ferie. Kører du længere sydpå, kan du leje sommerhus i Øster Hurup. Du kan også køre til Mols og leje sommerhus i et af sommerhusområderne på Mols eller finde et sommerhus i Ebeltoft.

    Book ferielejlighed nær Hals med Danland Feriecenter

    Du kan ikke leje feriebolig i Hals med Danland Feriecenter, men nord for Hals ligger Sæby. Her ligger et af Danland Feriecenters 24 feriecentre. Danland Feriecenter Sæby ligger lige ved en børnevenlig strand ved Kattegat. Fra feriecentret kan du let gå til Sæby By. Der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Nogle feriecentre har mange faciliteter og badeland, mens andre feriecentre har et begrænset antal faciliteter eller slet ingen.

    Danland Feriecenter i Sæby har få faciliteter. Her finder du blandt andet en hoppepude og udendørs legeplads. Til gengæld ligger feriecentret lige ved vandet. Det er et godt alternativ til sommerhus Hals

    Spørgsmål og svar omkring Hals/Bisnap

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring hals?

    DanCenter står for udlejning af mere end 100 sommerhuse i og omkring Hals. Hals ligger direkte ved Limfjordens udmunding til Kattegat, og selve sommerhusområdet ligger lige nord for byen.

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, så vi ved lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det sommerhus, der passer bedst til dine ferieplaner. Uanset om du er på jagt efter et sommerhus med plads til hele familien, et sommerhus tæt ved stranden eller et sommerhus med havudsigt.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær hals?

    Hals ligger ved Limfjordens udmunding til Kattegat, så der er gode muligheder for forskellige vandsportsaktiviteter, badning og sandslotbyggeri på den børnevenlig badestrand og hyggelige slentreture rundt i Hals By.

    Hals ligger også i køreafstand til resten af Nordjyllands seværdigheder som Skagen, Rubjerg Knude Fyr, Lille Vildmose og strandene ved den jyske vestkyst. Du kan også nemt komme til Aalborg med bus eller i bil. Her kan du shoppe i byens butikker, besøge dyrene i Aalborg Zoo og afslutte dagen i Jomfru Ane Gade.

    Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Hos DanCenter kan du leje sommerhus, uanset om det er til en forlænget weekend, en miniferie, en ganske normal weekend eller i flere uger. Du skal som minimum leje et sommerhus i 2 dage. I højsæsonen skal de fleste af vores sommerhuse lejes i minimum 5 dage.