Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Påskeferie i sommerhus

Påskeferie i sommerhus - det perfekte sted at nyde foråret

Påskeferien starter midt i April i 2019. Den begynder med andre ord, når den lange vinter endelig er forbi, og foråret langt om længe har overvundet en kold marts måned. Så hvis du vil se blomsterne spire og høre fuglene synge foråret i den lune forårssol, bør du opleve påsken i et sommerhus. Når du er i sommerhus i påsken, mærker du ferielandet vågne fra sit vinterhi, og de store attraktioner slår dørene op til den nye sæson.

Bestil påskeferien nu og få 50% i rabat på slutrengøringen

Vi har nu åbnet for 2019-sæsonen, og du kan derfor booke din ferie til næste år allerede fra i dag.


Hvis du er hurtigt ude og bestiller din påskeferie senest den 30. september, kan du få 50% i rabat på slutrengøring. Rabatten gælder ikke for huse, hvor slutrengøringen allerede er inkluderet i prisen.Husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig for at sikre dig en ferie i dit favorit sommerhus.

Vi har nu åbnet for 2019-sæsonen, og du kan derfor booke din ferie til næste år allerede fra i dag.


Hvis du er hurtigt ude og bestiller din påskeferie senest den 30. september, betaler du kun halv pris på slutrengøringen af sommerhuset. Rabatten gælder ikke for huse, hvor slutrengøringen allerede er inkluderet i prisen.Husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig for at sikre dig en ferie i dit favorit sommerhus.

Tag forskud på sommerens sommerhusoplevelser

Så tag forskud på sommerens skønne sommerhusoplevelser og nyd påskens hyggelige traditioner med familien i et sommerhus - og få et pusterum fra hverdagens trummerum.


Du skal kun tage 3 dage fri fra dit arbejde for at få hele 10 dage i træk. Så er der tid nok til, at du kan komme helt ned i gear og nyde foråret sammen med dem, du holder af.Nedenfor kan du se, alle ledige sommerhuse i påsken: