Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Forsikring

Hos DanCenter vil vi gerne sørge for, at du er dækket bedst muligt, så du kan holde ferie med ro i sindet. Derfor har vi et afbestillingsbeskyttelsesprogram, som hjælper dig, hvis der f.eks. sker en ulykke, eller du må aflyse din ferie på grund af sygdom.

DanCenter SwiftCover program


DanCenter ønsker dig og dine medrejsende en rigtig dejlig ferie. Husk, at du kan være tryg på rejsen 24 timer i døgnet med din DanCenter Tryghedsforsikring. Med en DanCenter Tryghedsforsikring, er du og din familie dækket på 3 områder:

1. SwiftCover Afbestillingsbeskyttelsesprogram ("SwiftCover" eller "Programmet") er en støttemekanisme, som Dancenter (i det følgende benævnt "Dancenter A/S eller "Virksomheden") kan yde til sine kunder, der henvender sig til Dancenter om deres foreslåede ferie ("Gæst").

2. SwiftCover dækker kortvarig afbestillingsbeskyttelse i dækningsperioden. Gæsterne er dækket, hvis de er nødt til at aflyse ferien eller vende hjem før tid af enhver anden grund end en force majeure-begivenhed som defineret nedenfor.

3. Dancenter tilbyder sine gæster SwiftCover til dækning af de ikke-refunderbare afbestillingsomkostninger for en forudbetalt rejse opkrævet af en husejer eller fakturaværdien for hver booking, alt efter hvad der er mindre ("Dækningsværdi").

4. Deltagelsen i programmet er frivillig mod betaling af specificerede gebyrer, som afhænger af dækningsværdien og antallet af personer, der er dækket ("dækningsgebyr").

5. SwiftCover er ikke en forsikringspolice og tilbyder ikke omfattende dækning eller garanterer nogen økonomisk hjælp eller refusion af nogen omkostninger til gengæld for dette program.

6. Gæsten skal købe SwiftCover inden for 10 (ti) dage efter bookingdatoen for en ferie. Dækningsperioden begynder fra det øjeblik, gæsten køber dette program mod betaling af et dækningsgebyr, og indtil dækningsperioden slutter ("Dækningsperiode").


Læs om de samlede betingelser for SwiftCover-programmet her:

Pdf versionBeskyttelse af indbo og ansvar
Som lejer af feriehuse/lejligheder i Danmark, Norge og Sverige er du medforsikret under DanCenters udvidede indbo- og ansvarsforsikring, som bl.a. erstatter skader på bygninger og indbo i lejeperioden, og som normalt ikke erstattes af udlejerens kaskoforsikring.

Beskyttelsen dækker det ansvar, som den medbeskyttede lejer påtager sig i henhold til lejeaftalen for skader på indbo og bygninger i det lejede feriehus i beskyttelsesperioden. Beskyttelsen dækker kun de skader, som normalt ikke erstattes af udlejerens almindelige forsikring på bygninger og indbo. Det forudsættes, at udlejer har en generel forsikring, der erstatter andre skader, f.eks. brandskader, indbrudsskader og vandskader.