Menu

DanCenter Sommerhusudlejning

Tag din hund gratis med på ferie

Selvfølgelig skal familiens bedste ven med på sommerhusferien i Danmark. Et sommerhus i Danmark er helt perfekt, når din hund skal med på ferie. Hér har den har rig mulighed for at komme ud i naturen og udforske strand, skov, sand og vand – lige uden foran døren. For hos DanCenter er der plads til hele familien – også hundene. I mange af vores sommerhuse kan du nemlig tage op til to kæledyr med på din ferie. Hvad er en ferie i sommerhus uden dine bedste venner?


Sommerhusferie er ferie for hele familien – også for hunden!

Danmark er hundens bedste ven

Danmark er i et meget hundevenligt ferieland, bl.a. med hundeskove, hvor I rigtig kan få masser af frisk luft og sjove oplevelser sammen. I vinterhalvåret, oktober-marts, må dine firbenede venner løbe frit omkring på stranden uden snor. I sommerhalvåret, april-september, skal der dog snor på de firbenede - af hensyn til andre badegæster.


Har du husket din hundeforsikring?

Du kan afbestille, hvis din hund bliver akut syg op til afrejsen. Bliver din hund syg under sommerhusopholdet, dækker hundeforsikringen udgifter til dyrlægebesøg.Her har du en oversigt over alle DanCenters sommerhuse, hvor du kan tage op til to kæledyr med - naturligvis ganske gratis!