Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Book sommerhus med fleksibel ombooking hos DanCenter

Book sommerhus med fleksibel ombooking hos DanCenter

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7.220 ferieboliger.
Søg på kort

Book ferie i sommerhus med fleksibel ombooking

Danmark bugner med dejlige sommerhusområder, hvor du kan komme væk fra hjemmets vante rammer. Kig efter den gule markering med “Fleksibel Ombook”, og book din næste ferie i sommerhus i Danmark inden den 31. maj 2020.

Når du booker et sommerhus med fleksibel ombooking, kan du op til 2 uger før ankomst ombooke til en anden periode. Ombookningen skal dog ske senest den 30. juni 2020. Herefter gælder de normale afbestillingsregler.


Find og lej sommerhus med fleksibel ombooking her:


Hvad betyder fleksibel ombooking?

Skift hjemmets vante rammer ud med en miniferie i sommerhus. Se efter et sommerhus på vores hjemmeside med den gule markering “Fleksibel Ombook", og book inden 31. maj 2020. Du kan finde ledige sommerhuse til din forårsferie eller sommerferie.

Når du lejer sommerhus i 2020 med fleksibel ombooking, kan du ændre din booking op til 2 uger før ankomst, dog senest 30. juni 2020. Frem til den dato kan du ombooke dit ophold.

Dvs. har du booket et hus før d. 31 maj 2020 med fleksibel ombooking med ankomst eksempelvis d. 8/8 2020, så kan du frit ombooke til en anden dato i 2020. Efter den 30. juni 2020 gælder de normale afbestillingsregler, som står anført i lejebetingelserne, så derefter kan du ikke ombooke længere.

Er din booking dækket af fleksibel ombooking?

I samarbejde med vores sommerhusejere har det været muligt at sikre ombooking af en række sommerhuse. Du kan tjekke om din booking er dækket af fleksibel ombooking her.

Din sikkerhed er højeste prioritet hos DanCenter

Hos DanCenter følger vi myndighederne retningslinjer i forhold til at mindske smittespredningen af coronavirus og sygdommen covid-19. Derfor har vi også tilføjet en række tiltag for at sikre både dig og os.

Vi har blandt andet tilføjet forskellige tiltag i forbindelse med nøgleudlevering og rengøring af sommerhusene. Du kan læse mere om de forskellige tiltag her.

Hold sommerferie i sommerhus i Danmark med DanCenter

Sommeren nærmere sig med hastige skridt, og sommerferien er dermed lige om hjørnet. Har du lagt planer for sommerferien, ellers er en ferie i sommerhus i Danmark et oplagt valg.

Hos DanCenter finder du et stort udvalg af sommerhuse fordelt over hele Danmark og noget for enhver smag; uanset om du er til et klassisk sommerhus i træ, et sommerhus med havudsigt eller et sommerhus på en stor naturgrund med plads til udendørsaktiviteter. Læs mere om sommerferie i sommerhus.

Tag på oplevelse i Danmarks smukke natur

Når du holder ferie i et dejligt sommerhus i Danmark, ligger den danske natur for dine fødder. De fleste sommerhusområder ligger nær den dansk kyst samt gode og børnevenlige badestrande.

I Danmark finder du flere udendørs seværdigheder i den smukke danske natur. I Nordjylland kan du besøge Rubjerg Knude Fyr, Råbjerg Mile eller Grenen. Ligesom du kan køre på tur til Nationalpark Thy eller Nationalpark Vadehavet ved Blåvand, Rømø og Fanø.

På Fyn kan du tage på øhop i det Sydfynske Øhav og se øer som Langeland og Ærø. Eller du kan sætte kursen mod Møns Klint på Møn, lige syd for Sjælland. På solskinsøen Bornholm kan du lægge vejen forbi Ekkodalen eller Rytterknægten.

Danmarks mange sommerhusområder

Danmark bugner med smukke og hyggelige sommerhusområder, uanset om du er et mindre sommerhusområder eller til store, populære sommerhusområder. I Danmark er du aldrig langt fra kysten, og der findes mere end 8.000 kilometer kyststrækning i Danmark.

Lej sommerhus ved den jyske vestkyst, der byder på populære sommerhusområder som Blåvand, Hvide Sande og feriebyerne ud til Jammerbugten. Det er også her, at du finder de populære brede sandstrande.

Du kan også leje sommerhus ud til Kattegat, Lillebælt eller Danmarks mange fjorde, hvor du finder mere roligt badevand. Her finder du populære sommerhusområder på de mange danske øer som Fyn, Sjælland og Bornholm.