Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
ferie i tyskland

Ferie i Tyskland - danskernes nye ferieland

Tyskland er så tæt på. Alligevel er de nordtyske kyster ukendte for mange danskere. Det er synd, for her er strandkultur og ferieoplevelser af højeste klasse. Tyskerne ved, at restauranter, caféer, promenader, oplevelser og feriehuse er vokset frem i hobetal ved Vadehavet mod vest og Østersø destinationerne mod øst. Nu er det danskernes tur til nye, store oplevelser i Tyskland.

Find inspiration til din ferie her:

Ferie i smukke omgivelse ved Kiel Bugt i Marina Wendtdorf

Attraktive huse ved Schleswig Holstein

Afslapning ved den tyske vestkyst

Strandliv på tysk

For kun få år siden var Tyskland sjældent på ferieradaren for danskerne. En fantastisk udvikling af de nordtyske kyster har imidlertid åbnet det tyske ferieland op. I Slesvig-Holsten kan man sågar bo i danske sommerhuse.


Autobahn og rastepladser var for år tilbage typisk det eneste kendskab, danskerne havde til Tyskland. Efter murens fald er først Berlin, senere Hamborg og nu også de tyske kyster blevet attraktive rejsemål for danskerne.

Bestil ferien til 2019 allerede nu og få 50% i rabat på slutrengøringen

Feriesæsonen til 2019 er nu åbnet, og du har stort set frit valg blandt alle DanCenters sommerhuse i Tyskland.


Det er en god ide at være hurtigt ude med at bestille ferie til næste år - du er sikker på at få dit favorit-sommerhus.


OBS: For at få rabat på rengøring, skal du lave din forudbestilling senest den 30. september, 2018. Rabatten gælder ikke huse, hvor slutrengøringen allerede er inkluderet.Husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig for at sikre dig en ferie i dit favorit sommerhus.

Feriesæsonen til 2019 er nu åbnet, og du har stort set frit valg blandt alle DanCenters sommerhuse i det Tyskland


Det kan godt betale sig og være hurtigt ude med at bestille ferie til næste år. Du kan blive sikker på at få fat på dit favorit-sommerhus - og du kan få hele 50% rabat på slutrengøringen.


Spar 50% på slutrengøring i ferien i 2019

For at få rabat på rengøring, skal du lave din forudbestilling senest den 30. september, 2018. Rabatten gælder ikke huse, hvor slutrengøringen allerede er inkluderet.Husk, at de bedste huse bliver booket meget tidligt, så du skal skynde dig for at sikre dig en ferie i dit favorit sommerhus.

De tyske og danske kyster deler DNA.

Klimaet og naturen er sammenlignelig. Rejsetiden til Tyskland er ikke meget længere end til mange danske feriedestinationer.


Alligevel er det ofte en hel anden oplevelse, at leje et sommerhus i Nordtyskland. Pilsneren er tysk, hvidvinen er oftest Riesling, og begge dele er til attraktive priser for en afgiftsplaget dansker. Det, koblet med, at der i Tyskland generelt er en helt anden tradition for at gå ud og spise, betyder, at udbuddet af restauranter og caféer er meget større end i Danmark.

De tyske kystbyer adskiller sig markant fra de danske.

Strandpromenaderne er imponerende og centrale udgangspunkter for ferieoplevelsen og strandlivet. Ikonisk for tyske kyster er de skønne to-personers strandkurve. Her kan man gemme sig og søge skygge eller ly for vinden. Strandkurven, der blev opfundet i det 19. århundrede, har ikke ændret sig meget siden dengang.
Og der er orden i sagerne i Tyskland. Det betyder, at strandene ofte er delt op. Der er strand-afsnit for aktiviteter, områder særligt for børn, afsnit for hunde og afsnit for naturister.

400 attraktive huse

DanCenter har specialiseret sig i den unikke kombination af skandinaviske sommerhuse og tyske destinationer. På otte destinationer ved kysterne i Slesvig- Holsten er der 400 attraktive huse til udlejning.


Fra syd i Lübecker Bugt er der en håndfuld smukke strande ved Grossenbrode, Scharbeutz eller Grömitz, og fra den nye destination Marina Wendthof er der fra husenes terrasse blik til alle sejlbådene, der sejler til og fra Kiel.


På den tyske vestkyst, tæt ved Elbens munding i Nordsøen, ligger Vand- og Landskabspark Otterndorf, der består af kunstigt anlagte søer med halvøer – her ligger de fleste huse i 1. række til havet. Forskellen på ebbe og flod er stor, og for en dansker er vadehavsoplevelsen unik.


Tættest ved den danske grænse ligger Geltinger Bucht og Olpenitz Ostsee Resort. I Olpenitz er husene ikke kun spritnye; det er er store aktivitetshuse, som mange kender fra Danmark. I de store luksussommerhuse med plads til 24 personer er rammerne for familiefesten perfekt (og mon ikke proviantering i grænsebutikkerne kan få budgettet til at strække lidt længere...).


Så en smuttur til Tyskland er altså ikke bare rastepladser og autobahn. Det er strand- og kystoplevelser på tysk manér, gode tilbud på vin og øl, store restaurantoplevelser til små penge og spændende by-oplevelser i Lübeck, Kiel eller Hamborg. Sommerhusferie i Slesvig-Holsten har det hele.
Find dit perfekte sommerhus i Tyskland her: