Menu

DanCenter Sommerhusudlejning
Familieweekend, store sommerhuse, sommerhuse til mere end 10 personer

Tag på FamilieWeekend i sommerhus med plads til 8-24 personer

Saml flere generationer af familien - eller alle vennerne - på en weekendtur fyldt med hygge og sjov. Få tid til hinanden og nye skønne oplevelser i et sommerhus lige efter dit ønske. Mange af DanCenters store sommerhuse har swimmingpool og/eller spa samt et hav af aktivitetsmuligheder som fx bordfodbold, bordtennis og billard. De perfekte rammer for en sjov, festlig eller hyggelig weekend med familie og venner.


Husk: Der er rift om de store luksussommerhuse, og derfor er det smart at være ude i ekstra god tid.

Skal vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige hus?

Så kontakt os på tlf. 7013 1616 mellem kl. 9-17 eller mail.

Billigere end du tror

Mange tror, at det er dyrt at leje et stort luksus-sommerhus med masser af lækre faciliteter, men prisen pr. person er overraskende lav.


Ser du på prisen pr. person, er den tæt på det samme som for de mindre sommerhuse med plads til færre personer. Udregner du prisen pr. nat, vil du opdage, at det er meget billigere end at samles på fx et hotel eller en kro.


En weekend (minimum 2 overnatninger) afholdt i perioden fra januar til juni samt fra september til december, kan bestilles straks - dog med undtagelse af enkelte perioder, hvor miniferie tidligst skal bestilles 8 uger før opholdet.


Ugeophold i DanCenters store sommerhuse kan bestilles hele året rundt.


Reserver din FamilieWeekend allerede nu: