Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Sdr. Nissum
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Sdr. Nissum: 4.3 af 5.0 fra 89 anmeldelser

8 sommerhuse for Sdr. Nissum - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 97672Sdr. Nissum7 personer,  118 m²400 m til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende på en lukket vej tæt på fjorden. Rummene er store og der er indbyggede skabe på værelserne. Der er overalt moderne møbler, som er afstemt efter rummene. Store ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 45967Sdr. Nissum10 personer,  115 m²2,0 km til kyst.Byhus midt i Sdr. Nissum. Huset er med første sal, hvor der er tre værelser og et badeværelse. I stueetagen er der køkken, toilet, en spisestue og opholdsstue. Med udgangspunkt i dette sommerhus er der ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 8631Sdr. Nissum8 personer,  90 m²500 m til kyst.Moderne og idyllisk sommerhus med spabad og sauna beliggende i det skønne sommerhusområde Nørhede tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet. Sommerhuset er godt indrettet med moderne møbler og lyse værelser. ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 9393Sdr. Nissum20 personer,  545 m²7 km til kyst.Dette vel-indrettede og nyistandsatte sommerhus er den tidligere landsbyskole i Staby. Ferieboligen, der kan rumme grupper på 6, 8, 10,12 eller helt op til 20 personer, ligger roligt og fredeligt med udsigt ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 48612Sdr. Nissum7 personer,  106 m²400 m til kyst.Velindrettet sommerhus på lukket vej tæt ved Nissum Fjord med en lille jollehavn. Husets rum er store, og der er indbyggede skabe på værelserne og masser af skabsplads i forgangen. Der er to badeværelser ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 31833Sdr. Nissum8 personer,  106 m²400 m til kyst.Velholdt sommerhus med spabad beliggende i det skønne naturområde i Nørhede. Huset er indrettet med 2 værelser og et badeværelse i hver sin ende af huset. Det ene badeværelse har spabad. Køkkenet er godt ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 33203Sdr. Nissum7 personer,  100 m²400 m til kyst.Sommerhus med 3 værelser, gæstetoilet og badeværelse med sauna og spabad, hvor I kan nyde tilværelsen med afslappende massage. Huset er beliggende på en 900 m² stor naturgrund med træer og græsplæne, til ...

Se alle huse i området.