Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Fjaltring - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Fjaltring
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 1 feriebolig.

Sommerhus Fjaltring - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Fjaltring

1 DanCenter sommerhus for Fjaltring

Sommerhus i FjaltringHus nr: 5810Fjaltring4 personer,  111 m²4,8 km til kyst.

Lej sommerhus i Trans ved Fjaltring

Den friske Vesterhavsvind kan godt blæse lidt under dine gåture på den lange strand mellem Fjaltring og Trans. Ved observationsdæk Høfde Q har den lille kystby Fjaltring en populær og børnevenlig strand, som også er god til surfing. Tre kilometer mod nord ligger Trans Kirke direkte på klipperne. Herfra løber en unik cykel- og vandresti langs havet til fyret i Bovbjerg.

Oplev det vilde hav, den hvide himmel, de lyse nætter og det enestående lys med en solnedgang ved Vesterhavet. Stranden er en attraktion for unge og voksne og en ideel legeplads til hunde: her er plads nok til alle. Du kan fiske i havet eller i en af ​​søerne og gå på ravjagt. Hvis du er heldig, kan du også se sæler.

Handelsbyen Lemvig og havnebyen Thyborøn ligger indenfor kort afstand. Du finder også flere af de smukkeste seværdigheder ved Vesterhavet. Her kan du besøge Kystcentret, JyllandsAkvariet, Sea War Museum eller et af de mange andre museer. Ved Holstebro kan du se den berømte Karen-skulptur af kunstneren Alberto Giacometti.

Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.