Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Hold ferie i sommerhus i Bovbjerg

 
Søg område: Bovbjerg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.

Hold ferie i sommerhus i Bovbjerg

Skøn ferie for dig og din familie i Bovbjerg

Hold en skøn ferie i sommerhus i Bovbjerg. Oplev det smukke Vesterhav og de mange spændende attraktioner og seværdigheder i området.

Se ledige sommerhuse i og omkring Bovbjerg nedenfor

Læs mere om Bovbjerg
Rating af huse for Bovbjerg: 4.2 af 5.0 fra 126 anmeldelser

5 sommerhuse for Bovbjerg - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i BovbjergHus nr: 37477Bovbjerg6 personer,  122 m²100 m til kyst.Sommerhus i BovbjergHus nr: 4199Bovbjerg6 personer,  54 m²200 m til kyst.Sommerhus i BovbjergHus nr: 88966Bovbjerg4 personer,  142 m²50 m til kyst.Sommerhus i BovbjergHus nr: 9953Bovbjerg12 personer,  280 m²200 m til kyst.

Hold ferie i sommerhus i Bovbjerg

Det røde fyrtårn Bovbjerg byder velkommen til området og er regionens vartegn. Bovbjerg Fyr står på en klint, 41 meter over det brusende Vesterhav. Da fyret blev bygget i 1877 fungerede det som et signallys for skibsfarten. Fyret sender stadig signaler, der kan ses op til 16 sømil væk.

I dag er fyret tilgængeligt for alle. Når du når toppen af fyret, befinder du dig 26 meter oppe og har en fantastisk udsigt over Limfjorden og Vesterhavet. I fyrtårnet finder du en hyggelig cafe og skiftende kunstudstillinger. Bovbjerg Fyr er en magnet for både lokale og turister med sit kulturprogram.

Fra Bovbjerg Fyr kan du cykle langs en af Danmarks smukkeste cykelstier til de nærliggende kystbyer Ferring og Trans, der begge ligger direkte ved Vesterhavets stejlkyster og byder på bred sandstrand og flot havudsigt.

Direkte ved klitten ligger de hyggelige sommerhuse ved Ferring Strand. Omgivet af fredelig natur, finder du en lille badebro, flere picnic- og grillpladser og en af de smukkeste vandrestier, der fører rundt om den idylliske Ferring Sø. Her finder du også et rigt fugleområde.

Fascineret af området var også maleren Jens Søndergaard, hvis feriehus og atelier i Ferring nu er et museum. For Danmarks vigtigste ekspressionist var naturen, menneske og hav inspiration, og han foretrak tit livet ved havet frem for det i storbyen. I dag bor der stadigvæk kunstnere i og omkring Ferring, hvilket de adskillige gallerier og kunstværksteder er et tydeligt bevis på.

Handelsbyen Lemvig og havnebyen Thyborøn ligger indenfor kort afstand. Det samme gør det traditionelle Lemvig-tog, der bringer dig direkte til nogle af de smukkeste seværdigheder ved Vesterhavet. Besøg Kystcentret, JyllandsAkvariet, det nye Sea War Museum eller et af de mange andre museer. Oplev de mange kunstværker i det fri, som den berømte Karen-skulptur af kunstneren Alberto Giacometti i Holstebro.

Andre sommerhusområder omkring Bovbjerg

Langs vesterhavet finder du en perlerække af skønne sommerhusområder. Nord for Bovbjerg finder ud bl.a. områderne Vejlby Klit og Thyborøn. Tager du nogen længere nordpå til Nordjylland finder du de store og kendte områder såsom Klitmøller, Blokhus, Løkken og Skagen.

Syd for Bovbjerg kan du holde sommerhusferie i Fjand og Thorsminde. Tager du langs vestkysten længere sydpå, kommer du bl.a. til Søndervig og Hvide Sande.