Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Fanø Bad

 
Søg område: Fanø Bad
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 54 ferieboliger.

Fanø Bad

Sommerhus Fanø Bad - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Fanø Bad
Rating af huse for Fanø Bad: 4.3 af 5.0 fra 834 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Givskud Zoo
  • Tirpitz
  • Universe
  • Fun & Action
  • Esbjerg Museum
  • Mandø-bussen
  • Ribe Vikingecenter
  • Museet Ribes Vikinger
  • Hjemsted Oldtidspark
  • Havnerundfart i Esbjerg
  • 54 sommerhuse for Fanø Bad - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Fanø BadHus nr: 48964Fanø Bad4 personer,  54 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6077Fanø Bad5 personer,  87 m²550 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 54656Fanø Bad4 personer,  45 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 40552Fanø Bad6 personer,  51 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 45760Fanø Bad6 personer,  109 m²1,6 km til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6062Fanø Bad6 personer,  130 m²650 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 8527Fanø Bad6 personer,  75 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6083Fanø Bad9 personer,  124 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6718Fanø Bad5+1 person,  78 m²800 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6098Fanø Bad6 personer,  98 m²600 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 39740Fanø Bad4 personer,  58 m²Sommerhus i Fanø BadHus nr: 42389Fanø Bad4 personer,  40 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 44435Fanø Bad4 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 45596Fanø Bad4 personer,  54 m²150 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 44915Fanø Bad5 personer,  100 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6057Fanø Bad8 personer,  155 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6064Fanø Bad6 personer,  114 m²650 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 5761Fanø Bad4 personer,  88 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6075Fanø Bad8 personer,  156 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6081Fanø Bad6 personer,  70 m²450 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 44971Fanø Bad4 personer,  44 m²300 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 10306Fanø Bad8 personer,  175 m²400 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 52756Fanø Bad4 personer,  121 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 6080Fanø Bad2+2 personer,  40 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 8385Fanø Bad8 personer,  127 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 4230Fanø Bad5 personer,  92 m²700 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 44550Fanø Bad4 personer,  85 m²583 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 38275Fanø Bad3 personer,  40 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 53495Fanø Bad4 personer,  45 m²20 m til kyst.Sommerhus i Fanø BadHus nr: 9738Fanø Bad6 personer,  150 m²800 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    At være på sommerhusferie i Fanø Bad har mange fordele og tiltrækker feriegæster af forskellige årsager. Fanø Bad er en populær destination på den danske ø Fanø, der ligger ud til Vadehavet i Vesterhavet. Her er nogle af de gode grunde til at vælge Fanø Bad som sommerhusdestination:

    Sammenfattende er Fanø Bad et godt valg for sommerhusferie på grund af sin smukke natur, afslappende atmosfære, udendørs aktiviteter, kulturelle oplevelser og muligheden for at nyde lokale delikatesser. Det er et sted, hvor man kan komme tættere på naturen, koble af og skabe gode minder med familie og venner.

    Sommerhusområder tæt på Fanø Bad

    I nærheden af Fanø Bad er der flere sommerhusområder, hvor man også kan finde gode muligheder for at leje sommerhuse. Nogle af de nærliggende sommerhusområder omfatter:

    Rindby Strand ligger tæt på Fanø Bad og tilbyder også smukke strande og natur. Det er et populært område for dem, der ønsker at nyde en afslappende sommerhusferie tæt på Vadehavet.

    Sønderho er en charmerende og historisk landsby på Fanø, der også tiltrækker sommerhusgæster. Området er kendt for sin særegne arkitektur og hyggelige atmosfære.

    Nordby: Nordby er øens største by og ligger ikke langt fra Fanø Bad. Det er en livlig by med butikker, restauranter og muligheder for at opleve lokal kultur.

    Fanø Klit: Dette sommerhusområde er omgivet af klitter og tilbyder fantastiske naturoplevelser. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at komme tæt på naturen.

    Rindby Klit: Et andet dejligt område med sommerhuse nær Fanø Bad. Dette område er kendt for sine skønne klitlandskaber og rolige omgivelser.

    Disse sommerhusområder er alle inden for en kort afstand fra Fanø Bad, og de tilbyder lignende naturskønne oplevelser og afslappende atmosfærer. Uanset hvilket område man vælger, vil man få mulighed for at nyde alt, hvad Fanø har at byde på i løbet af en sommerhusferie.

    Feriehus Rømø

    Rømø er Danmarks 10. største ø og blandt Danmarks populære steder at besøge, så der er mange, der søger efter sommerhus på Rømø. Der bor omkring 700 faste indbyggere på øen, hvilket ændrer sig drastisk om sommeren, hvor mange feriegæster rejser til Rømø for at holde ferie i eller omkring Rømø. Rømø ligger i Vadehavet, syd for Fanø og nær Esbjerg.

    Rømø er forbundet til fastlandet ved Rømødæmningen og er især kendt for dens fantastiske natur. Næsten 90% af øen består af natur og mange områder er fredet, hvilket gør det til en helt speciel oplevelse. Her finder du blandt andet nogle af Danmarks bredeste sandstrande.

    Når du holder ferie på Rømø kan du blandt andet opleve den årlige Jazzfestival og Dragefestival, som finder sted i henholdsvis juni og september måned. Øen har også mange smukke naturstier, som er velegnet til både cykling og vandreture. Hvis ikke du selv vil medbringe en cykel, så er der god mulighed for at leje cykler på Rømø. Det er desuden også muligt at leje en hest og opleve øen fra hesteryg.

    På den sydlige del af Rømø finder du Havneby, hvorfra du kan sejle på dagsture til den tyske ø Sylt (eller Sild).

    Fun Fact: På grund af dens smukke natur blev Rømø i 2009 benyttet som kulisse til en del af optagelserne af den amerikanske film ’The Ghost’.

    Kom helt ned i tempo med et sommerhus på Mandø

    Mellem Rømø og Fanø finder du den lille ø Mandø, som i dag kun har omkring 40 indbyggere. Her er det tidevandet, der bestemmer, på hvilken tid af dagen man kan komme til øen. Det er fordi øen kun kan nås via Låningsvejen, som kun kan benyttes når der er lavvande. I modsætning til den vilde natur på de større øer Rømø og Fanø er landskabet på Mandø mere roligt og åbent. Landskabet domineres især af de åbne marskområder, og der findes kun få træer. Mandø er utrolig hyggelig og har et rigt dyreliv, med især af trækfugle. Ønsker du ikke selv at køre til Mandø, kan du komme dertil med Mandøbussen, som kører fra Vadehavscenteret i Vester Vedsted, nær Ribe. Da Mandø er en lille ø, har DanCenter kun få sommerhuse til udlejning, så det gælder om at være ude i god tid.

    Hold ferie med Danland Feriecenter på Fanø

    Feriecentrets beliggenhed er helt unik lige midt på stranden med et væld af aktiviteter i naturen lige uden for døren. Intet andet hotel på Fanø kan som Feriecenter Vesterhavet tilbyde en så enestående udsigt over Vesterhavet.

    Alle ferielejligheder har balkon eller terrasse og de fleste en pragtfuld havudsigt. Feriecentret tilbyder en lang række faciliteter inde som ude - se listen over faciliteter nedenfor.

    Stranden strækker sig over 12 km sydpå og indbyder til sjov og leg både i det friske hav og i vandkanten, hvor det skarpe øje måske vil gøre sommerens fund - en gylden ravklump.

    Færgeoverfarten fra Esbjerg tager kun 12 min. Vil I nyde badelivet på hotellet, er der både en udendørs og indendørs swimmingpool at boltre sig i. Udenomsplads er der også nok af. I kort afstand finder man vej til øens skovlegeplads, der ikke alene er unik pga sin beliggenhed, men også de forskellige legeredskaber er udformet i træ af forskellige kunstnere. En rolig dag ved den nyanlagte fiskesø kan medføre spændende aftensmåltider til hele familien.

    Fanø tilbyder mange aktiviteter: minigolf, hesteridning og flere kulturelle attraktioner. Der er rig mulighed for at leje cykler, så hop i sadlen og oplev Fanø i ro og mag.

    Spørgsmål og svar omkring Fanø Bad

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter på Fanø?

    DanCenter har mere end 70 sommerhuse på Fanø.

    Hvilke steder på Fanø skal jeg besøge?

    Vadehavet Nationalpark, Fanø Museum, Fanø Golfklub, Fanøs klitplantage og de gode badestrande er nogle af stederne man skal besøge på Fanø.

    Hvilke aktiviteter kan jeg lave i løbet af min ferie på Fanø?

    • Sommerkoncerter
    • Golf
    • Vandre igennem vadehavsområder
    • Drageflyvning
    • Besøge museer -LEGOLAND forlystelsespark (tæt på Fanø)