Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Bjerge Nordstrand med DanCenter

 
Søg område: Bjerge Nordstrand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Lej sommerhus i Bjerge Nordstrand med DanCenter

Lej sommerhus i Bjerge Nordstrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Bjerge Nordstrand
Rating af huse for Bjerge Nordstrand: 4.4 af 5.0 fra 68 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • BonBon-Land
  • Knuthenborg Safaripark
  • Sommerland Sjælland
  • Møns Klint
  • Geocenter Møns Klint
  • Blomstergården
  • Gavnø Slot
  • Herlufholm Gods og Kostskole
  • Zoopark
  • Agersø Traktorbus
  • Flådestation Korsør
  • Go High på Kragerup Gods
  • Vikingeborgen i Trelleborg
  • 8 sommerhuse for Bjerge Nordstrand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 9609Bjerge Nordstrand4 personer,  58 m²400 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 68049Bjerge Nordstrand6 personer,  81 m²800 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 51823Bjerge Nordstrand8 personer,  102 m²571 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 48392Bjerge Nordstrand5 personer,  58 m²326 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 43383Bjerge Nordstrand8 personer,  169 m²300 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 98969Bjerge Nordstrand6 personer,  85 m²800 m til kyst.Sommerhus i Bjerge NordstrandHus nr: 93852Bjerge Nordstrand6 personer,  90 m²200 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Ferie i et sommerhus i Bjerge Nordstrand

    Bjerge Nordstrand er et sommerhusområde beliggende i Store Fuglede i Vestsjælland, mellem Kalundborg og Slagelse. Sommerhusene i Bjerge Nordstrand ligger meget tæt på en af Vestsjællands lækreste strande, og er omgivet af et særdeles naturskønt landskab. Når du bor til leje i et sommerhus i Bjerge Nordstrand, vil du få stor glæde af de stille omgivelser. Bjerge Nordstrand ligger i et meget naturskønt område, hvor der er mulighed for at gå ture eller cykle i det omkringliggende område.

    Hvis du gerne vil på stranden fra dit sommerhus i Bjerge Nordstrand, så finder du en af Vestsjællands flotteste strande i nærheden. Den hvide sandstrand i Bjerge Nordstrand er bestemt værd at besøge på en badeferie, hvor det er oplagt også at besøge Bjerge Strand.

    Hvis du gerne vil leje et sommerhus i Bjerge Nordstrand, og vil være sikker på at du ikke bliver forhindret i at holde din badeferie på grund af vejrforholdene, så kan du vælge et sommerhus med indendørs pool i Bjerge Nordstrand. På den måde kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er.

    Bjerge Nordstrand ser generelt færre turister end de omkringliggende sommerhusområder i Store Fuglede, så der er mulighed for afslappende vandreture i naturen, væk fra storbyens støj. Hvis du savner storbyen, så har du både Kalundborg, Slagelse og Holbæk i køreafstand fra dit sommerhus i Bjerge Nordstrand.

    Hvis du leder efter et sommerhus i Store Fuglede til din næste ferie i Danmark, kan vi klart anbefale et sommerhus i Bjerge Nordstrand. DanCenter har over 60 års erfaring med at udleje sommerhuse i Store Fuglede og Bjerge Nordstrand, og vi garanterer trygge og hjemlige rammer for hele familien.

    Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i Bjerge Nordstrand. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

    Derfor bør du leje et sommerhus i Bjerge Nordstrand

    Ud over det hyggelige miljø i sommerhusområdet og den flotte strand, kan du nemt køre rundt til andre seværdigheder på Sjælland, fra dit lejede sommerhus i Bjerge Nordstrand. Du kan eksempelvis køre nord fra dit sommerhus i Bjerge Nordstrand til havnebyen Kalundborg, hvor du kan opleve den lokale kultur og se Danmarks eneste femtårnede kirke. Hvis du er i sommerhus i Bjerge Nordstrand med dine børn, så kan du med fordel køre til Sommerland Sjælland, der ligger omkring en times kørsel væk.

    Bjerge Nordstrand er omgivet af et naturskønt område, med en masse flotte gravhøje der kan udforskes. Fra dit sommerhus i Bjerge Nordstrand kan du hurtigt komme ud mod naturen, hvor der er mulighed for rolige gå- og vandreture i den flotte natur i Store Fuglede.

    Sommerhusområdet Bjerge Nordstrand ligger i et meget stille område, hvor man ikke hører meget andet end naturen. De fleste turister der lejer et sommerhus i Bjerge Nordstrand, er dem der gerne vil på en afslappende ferie i rolige omgivelser.

    Sommerhus i Bjerge Nordstrand - det skal du se

    Fra dit sommerhus i Bjerge Nordstrand, kan du nemt og hurtigt køre ud til mange seværdigheder i Sjælland, Lolland-Falster og Møn. DanCenter har samlet en liste over de nærliggende seværdigheder, som ligger i en rimelig køreafstand fra sommerhusområdet Bjerge Nordstrand.

    Lej dit næste sommerhusophold hos DanCenter

    Uanset om du leder efter et sommerhus i Bjerge Nordstrand, eller et andet sted i Store Fuglede, så kan DanCenter hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til din sommerferie. Vi hjælper hvert år tusindvis af danskere med at finde deres helt rigtige sommerferiebolig, og vi kan hjælpe dig på vej med et sommerhus i Store Fuglede.


    Rating af sommerhuse i Bjerge Nordstrand: 3.8 af 5.0 fra 57 anmeldelser