Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Gilleleje – kulturhavn, byliv og strand

 
Søg område: Gilleleje
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 33 ferieboliger.

Sommerhus i Gilleleje – kulturhavn, byliv og strand

Lej sommerhus i Gilleleje - hyggelige havneby med sprudlende liv

Udover masser af kultur byder Gilleleje også på en af Danmarks smukkeste vandrestier. Her kan du opleve panoramaudsigten til Kullen i Sverige og se den smukke natur. I området finder du også imponerende slotte og det 800 år gamle Esrum Kloster.

Lejer du sommerhus med DanCenter sommerhusudlejning i Gilleleje, befinder du dig på et af Sjællands nordligste punkter i naturskønne omgivelser, og du er ikke langt fra Danmarks hovedstad København - her venter der et væld af oplevelser for hele familien.

Hos DanCenter finder du en række af skønne sommerhuse, uanset om du er på jagt efter et klassisk eller luksussommerhus i Gilleleje, kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige til din ferie.

Start din søgning efter et sommerhus i Gilleleje her:

Læs mere om Gilleleje
Rating af huse for Gilleleje: 3.8 af 5.0 fra 298 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Tivoli
  • Dyrehavsbakken
  • Zoologisk Have
  • Louisiana
  • Den Blå Planet
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptoteket
  • Canal Tours
  • Eksperimentarium
  • Frilandsmuseet
  • Frederiksborg Slot
  • 33 sommerhuse for Gilleleje - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i GillelejeHus nr: 54184Gilleleje6 personer,  85 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 45570Gilleleje6 personer,  124 m²525 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 9758Gilleleje4 personer,  84 m²850 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 45845Gilleleje6 personer,  98 m²150 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 44713Gilleleje6 personer,  72 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 45643Gilleleje6 personer,  85 m²975 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 55811Gilleleje6 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 33477Gilleleje6 personer,  93 m²800 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 15223Gilleleje4 personer,  70 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 42785Gilleleje8 personer,  120 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 52648Gilleleje7 personer,  98 m²150 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 65940Gilleleje6 personer,  52 m²10 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 9441Gilleleje8 personer,  85 m²50 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 76825Gilleleje4 personer,  110 m²200 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 55829Gilleleje6 personer,  46 m²700 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 11830Gilleleje4 personer,  76 m²600 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 48575Gilleleje6 personer,  108 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 29181Gilleleje6 personer,  90 m²1,6 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 94181Gilleleje6 personer,  73 m²100 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 30284Gilleleje10 personer,  142 m²500 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 44555Gilleleje8 personer,  98 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 98361Gilleleje2 personer,  70 m²180 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 48652Gilleleje7 personer,  103 m²150 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Ferie sommerhus i Gilleleje

    Lej sommerhus i Gilleleje - den idylliske og livlige turistby. Gilleleje der ligger i Nordsjælland har Sjællands største fiskerihavn, som også er byens centrum. I løbet af sommeren summer byen af liv, og hvert år afholdes der et hav af arrangementer. Hold blandt andet sommerferie i sommerhus eller feriebolig under Gilleleje festival - en musikfestival fyldt med kendte kunstnere og god musik.

    I Gilleleje finder du mange små børnevenlige sandstrande. Her kan du og hele familien bruge dagene på at slappe af på stranden, plaske rundt i vandet og nyde frokosten i Gilleleje Havn. De mange spisesteder, som blandt andet Restaurant Gilleleje og Fyrkroen, byder på skønne retter til alle i familien.

    I byen finder du Gilleleje museum, Gilleleje Kirke og Nakkehoved Fyr. Drømmer du om en mere aktiv ferie, er Gilbjergstien et perfekt sted at gå en tur med sin 2,5 km vandre- og cykelsti. Stien starter i Gilleleje By og fører til Gilbjerghoved. Efter turen har du fortjent den smukke udsigt til vandet, der venter fra de høje skrænter.

    Har du lyst at udfordre din rejsepartner til et slag golf, kan du besøge Gilleleje Golfklub. Her kan du prøve den smukke, men udfordrende 18-hullers golfbane. Banen er flere gange kåret som én af de absolut bedste golfbaner på Sjælland.

    Storbytur til København eller Helsingør

    Går sommerhusferien til Gilleleje er der ikke langt til København, hvor du kan finde byens mange shopping og kulturtilbud. Her finder du en overflod af seværdigheder og oplevelser året rundt. Få blandt andet rørt hjernemusklerne i Experimentariet eller få en fortryllende dag i Tivoli.

    Kombiner den afslappende ferie i et sommerhus med storbyferie, hvor du kan nyde godt af de mange tilbud, som København tilbyder. Du kan også "nøjes" med lidt storbystemning i Helsingør.

    På vejen fra Gilleleje til København, kan du også opleve Helsingør. Her bliver der budt på oplevelser som Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart og Øresundsakvariet, et lille og hyggeligt saltvandsakvarium. Skulle du blive sultne på vejen, rummer kulturhavnen i Helsingør også et stort madmarked, hvor boder serverer streetfood fra hele verden – Værftets Madmarked.

    Oplevelser i og omkring Gilleleje – hvad sker der

    Lej sommerhus i Gilleleje, og vær tæt på en masse attraktioner, der kan besøges inden for kort afstand, som Gilbjergstien, dyreparken, kunstudstillinger og Esrum Kloster. Kører du lidt længere, finder du velkendte attraktioner og forlystelsesparker. Besøg blandt andet:

  • Tivoli – En af Danmarks smukkeste forlystelsesparker med over 30 sjove forlystelser. Få en eventyrlig dag fyldt med sus i maven, vind i håret og massere af candyfloss og kandiserede æbler i maven.

  • Canaltours – Oplev Danmarks dejlige hovedstad fra de smukke kanaler. Se byen fra en anden vinkel med en guidet kanalrundfart eller prøv Hop On-Hop Off-bådene og se byen i dit eget tempo.

  • Vikingeskibsmuseet i Roskilde – På Vikingeskibsmuseet kan du se frem til at opleve originale vikingeskibe og en fantastisk udsigt til Roskilde Fjord. Museet byder på skiftende udstillinger og oplevelser – her er der aktiviteter for hele familien og børn i alle aldre.

  • Dyrehavsbakken – Tag på en skøn gåtur i Dyrehaven og oplev den smukke naturpark. Et fredeligt skovområde med søer, åbne sletter og vilde hjorte. Midt i Dyrehaven ligger Danmarks ældste forlystelsespark, Bakken. Her kan hele familien få sus i maven af de sjove forlystelser og mærke den særlige Matador-stemning, når du besøger Korsbæk på Bakken.

  • Experimentarium – Naturvidenskab og teknologi for hele familien. Et oplevelsescenter hvor du bliver klogere gennem leg og sjov. Her finder du løbende skiftende udstillinger og shows.


  • Lejer du sommerhuset hos DanCenter, får du rabat på nogle af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se, hvilke attraktioner du får rabat på, når du holder ferie i sommerhus med DanCenter.

    Sommerhusudlejning i Gilleleje med DanCenter

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger ferien hos os, er du sikker på, at alt forløber, som det skal. DanCenter Sommerhusudlejning i Gilleleje har mere end 30 sommerhuse til leje i og omkring Gilleleje.

    Uanset om du drømmer om et sommerhus med en smuk eller sauna eller et luksussommerhus i Gilleleje, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

    Når du lejer sommerhus med DanCenter, kan du i flere af vores sommerhuse have op til 2 hunde med på ferien uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie.

    Sommerhusområder tæt ved Gilleleje

    Nær Gilleleje ligger der andre populære sommerhusområder som Dronningmølle og Vejby Strand – her tilbyder DanCenter også et skønt udvalg af sommerhuse. Du kan også leje sommerhus i populære og velkendte sommerhusområder som Liseleje, Kulhuse, Hornbæk, Hundested, Tisvildeleje, Rågeleje eller Rørvig tæt ved Sjællands Odde.

    Hvis du ønsker at se et bredere udvalg af sommerhuse, kan du se sommerhuse i Nord- og Østsjælland eller se alle DanCenters sommerhuse, der er til leje på Sjælland. Sjælland finder du mange populære og skønne sommerhusområder, der ligger tæt ved kysterne, de smukke og børnevenlige badestrande og tæt på Danmarks hovedstad: København.

    Hold ferie i en feriebolig i Gilleleje med Danland Feriecenter

    Du kan også prøve en anden type af feriebolig hos Danland Feriecenter i Gilleleje, hvor du kan leje hyggelige feriehuse, der er placeret direkte ud til Kattegat. Lige uden for døren findes de skønneste sandstrande, der indbyder til aktiviteter for hele familien.

    Fra din ferielejlighed i Gilleleje kan Kattegat både høres og duftes og i flere af husene, er der udsigt til det smukke hav. Gilleleje er især kendt som en fiskerby, og derfor har Danland Gilleleje også etableret en renseplads til lystfiskere.

    På feriecentret kan du nemt hoppe i poolen, der findes både en inden- og udendørs pool. Indendørs kan du også nyde varmen i saunaen, og her er der også flere aktiviteter som bordtennis, poolbord og spillehal. Udendørs kan ferien nydes med et spil petanque eller en familiekamp på boldbanerne, imens børnene kan hygge sig på legepladsen og hoppepuden.

    Spørgsmål og svar omkring Gilleleje

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Gilleleje i Danmark?

    DanCenter har omkring 20 sommerhuse i Gilleleje. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, og står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der passer til dig og din ferie.

    Hvilke steder i Gilleleje skal jeg besøge?

    Når du lejer sommerhus i Gilleleje, skal du besøge:

    • Gilleleje strand - perfekt til en ved vandet
    • Fredensborg Slot, hvor du kan få et kongeligt indspark og slentre rundt i den smukke have
    • Helsingør - byen, der er gennemgået en stor forandring de sidste år
    • Kronborg Slot - det kendte slot, der er centrum for Shakespeares Hamlet.
    • København, hvor du kan tage på dagstur

    Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Gilleleje?

    Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

    • At besøge én af de utallige gode strande i området
    • Besøge forlystelsesparker ved København og slottene i Nordsjælland
    • Kanalrundfart og sightseeing i København