Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Grenå - ved strand og forlystelser

 
Søg område: Grenå Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 41 ferieboliger.

Sommerhus i Grenå - ved strand og forlystelser

Lej sommerhus i Grenå - på det naturskønne Djursland

Når du lejer et sommerhus i Grenå, er der garanti for den helt rigtige feriestemning. Her er du nemlig tæt på nogle af Danmarks allerbedste badestrande, samt en stor variation af alverdens attraktioner. Med et sommerhus i Grenå er du ikke langt fra den smukke kyststrækning eller fra det hyggelige byliv i Grenå, som er Djurslands største handelsby. Grenå har eksisteret i mere end 800 år, og her finder du et hav af forskellige butikker.

Hos DanCenter finder du et skønt udvalg af sommerhuse i Grenå. Du finder 25 sommerhuse til leje i Grenå og i 15 af sommerhusene er du endda under 400 m fra kysten. Du kan også medbringe hunden i 12 af sommerhusene. Og hvis det ikke er havet der trækker, eller hvis det danske vejr svigter, så har du et udvalg af 11 sommerhuse med spabad og sauna og 7 med indendørs pool til leje i Grenå.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Grenå her:

Læs mere om Grenå Strand
Rating af huse for Grenå Strand: 3.8 af 5.0 fra 459 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Djurs Sommerland
  • Randers Regnskov
  • ARoS
  • Den Gamle By
  • Ree Park (Ebeltoft Safari)
  • Kattegatcenteret
  • AQUA Akvarium
  • Mariager Saltcenter
  • Fregatten Jylland
  • Munkholm Zoo
  • Skandinavisk Dyrepark
  • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
  • Moesgård Museum
  • 41 sommerhuse for Grenå Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 26118Grenå Strand9 personer,  80 m²200 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 24538Grenå Strand8 personer,  86 m²125 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 18190Grenå Strand6 personer,  95 m²300 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 44523Grenå Strand18 personer,  239 m²700 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 52430Grenå Strand8 personer,  140 m²375 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 8632Grenå Strand6 personer,  164 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 38465Grenå Strand14 personer,  230 m²200 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 26240Grenå Strand7 personer,  80 m²600 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 1202Grenå Strand6 personer,  88 m²2 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 65935Grenå Strand4 personer,  50 m²400 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 65319Grenå Strand18 personer,  242 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 4931Grenå Strand26 personer,  325 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 6721Grenå Strand4 personer,  100 m²150 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 39271Grenå Strand6 personer,  94 m²500 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 52302Grenå Strand8 personer,  140 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 8280Grenå Strand7 personer,  150 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 95626Grenå Strand8 personer,  111 m²300 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 9127Grenå Strand6 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 4582Grenå Strand6 personer,  51 m²100 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 65143Grenå Strand20 personer,  270 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 4694Grenå Strand24 personer,  298 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 5822Grenå Strand18 personer,  242 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 7938Grenå Strand4 personer,  55 m²80 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 6435Grenå Strand7 personer,  100 m²400 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 31755Grenå Strand5 personer,  84 m²350 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Hold ferie i et sommerhus i Grenå

    Grenå er en charmerende gammel handelsby på det naturskønne Djursland. Ved Grenå strand er du tæt ved Djurslands bedste badestrande, der er kendt for sit rene og lave vand, der er ideelt for børnefamilier.

    Grenå er desuden en populær destination for lystfiskere, da der er gode muligheder for fangst i Polderrevet der findes lige midt imellem hvor de to bedste badestrande ligger.

    Med et sommerhus i Grenå, har I en perfekt base til at udforske det naturskønne Djursland, samt opleve alle de mange attraktioner som findes i nærheden.

    Oplevelser for hele familien i Grenå

    Tag hele familien med under armen og gå på opdagelse på storslåede Djursland. Djursland er specielt kendt for sinesmukke naturområder, og her nævnes Nationalpark Mols Bjerge og Helgenæs som nogle af de områder der er must-sees, når man holder ferie på Djursland. Begge steder ligger under 50 min. kørsel fra Grenå, og byder på et varieret indblik i de danske naturtyper.

    Foruden naturen er de mange attraktioner i nærheden også noget af det, der gør Grenå til et særligt attraktivt feriemål for familier. I selve Grenå finder du Kattegatcentret, hvor både børn og voksne med garanti vil blive bidt af havet. I de store akvarier kan I opleve mere end 250 forskellige arter af havdyr. Og hvis I bare ikke kan få nok af dyr, så kan I også besøge Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark eller Randers Regnskov. Der er altså rig mulighed for at begejstre både små og store dyreelskere, når I holder sommerhusferie i Grenå.

    Desuden kan Djurs Sommerland, der er Nordens største, anbefales til hele familien. Her finder I både forlystelser for de mindste, samt vildere forlystelser til de helt store adrenalinjægere.

    Få rabat på de populære attraktioner med DanCenter

    Når du lejer et sommerhus i Grenå med DanCenter, kan du få rabat på billetten til flere af de mest populære attraktioner i hele Danmark. Du kan blandt andet få rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

    Læs mere om, hvilke attraktioner, som du får rabat til her.

    Sommerhusudlejning på Djursland med DanCenter

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning både på Djursland og i resten af Danmark. Derfor ved vi også, hvordan vi bedst muligt hjælper dig godt afsted på din næste ferie i sommerhus.

    På vores lokalkontor i Fjellerup på Norddjurs står vi klar til at hjælpe dig både før, under og efter, at du er ankommet til dit lejede sommerhus i Grenå. Det er også på vores lokalkontor i Fjellerup, at du får udleveret nøglen til sommerhuset.

    Sommerhusområder rundt om Grenå

    I nærheden af Grenå findes flere andre skønne sommerhusområder, hvor DanCenter udlejer et bredt udvalg sommerhuse. Selve Djursland er en familievenlig ferieperle, hvor hele 268 sommerhuse tilbydes. Her kan I selv vælge om I vil bo tæt på skov eller strand, og om sommerhuset skal indeholde spabad, sauna eller pool. I finder lidt af det hele på Djursland.

    På toppen af Djursland, ved Fjellerup Strand, tilbyder DanCenter et stort udvalg af 114 forskellige sommerhuse, hvor der er noget for enhver smag. Lej sommerhus i Fjellerup Strand tæt på både skov og hav, hvor der er mange gode muligheder for både cykel- og vandreture.

    På Syddjurs i charmerende Ebeltoft, finder du idylliske brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse. Det og meget mere vil danne rammen for en hyggelig sommerhusferie i Ebeltoft, hvor der er 23 skønne sommerhuse at vælge imellem hos DanCenter.

    Udenfor Djursland findes der også et væld af skønne og populære sommerhusområder. I nærheden af Grenå og Djursland kan områder som Øster Hurup, Juelsminde og resten af Østjylland.

    Ferie i ferielejlighed ved Grenå

    DanCenters søster virksomhed Danland, har to feriecentre på Djursland nær Grenå, det ene på Norddjurs i Bønnerup Strand og det andet i Ebeltoft. I alt har Danland 29 feriecentre fordelt over hele Danmark, og hvert enkelt feriecenter er helt unikt og har sin egen charme og egne faciliteter.

    Bønnerup Strand i Norddjurs er der garanti for feriesjov for hele familien. Feriecentret byder bl.a. på swimmingpool, børnebassin, legeplads og trampoliner. Feriecentret ligger desuden lige ved stranden, hvor der kan bades og gå lange ture.

    Øer Maritime Ferieby, Danlands feriecenter i Ebeltoft er alle ferieboliger fordelt på 7 små bro-forbundne-øer. Dette gør feriecentret til et helt unikt ferieparadis, hvor der findes masser af aktiviteter for hele familien. Her kan I finde timevis af underholdning med både svømmehal, sportshal, minigolf og meget andet.

    Spørgsmål og svar omkring Grenå Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Grenå?

    Hos DanCenter har vi et bredt udvalg af sommerhuse i Grenå. Du finder 25 sommerhuse til leje i området omkring Grenå samt Grenå Strand.

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til dine ferieplaner.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Grenå?

    Grenå er et populært familieområde, hvor der venter et hav af oplevelser for hele familien. Det varierende natur landskab, den friske luft og de lange kyststrækninger kalder på vandreture og oplevelser i det fri. Besøg bl.a. Nationalpark Mols Bjerge og Helgenæs, hvor naturen virkelig kommer til sin ret.

    Hertil er de mange attraktioner så som Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Ree Park Safari og flere andre også et besøg værd, når hele familien skal underholdes.

    Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Hos DanCenter skal du som minimum booke et sommerhus for 2 nætter. Du kan dermed sagtens tage på weekendtur i sommerhus.