Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Følle Strand

 
Søg område: Følle Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 17 ferieboliger.

Sommerhus Følle Strand

Følle Strand på Djursland er en af de skjulte perler i Danmark, der tilbyder en autentisk og afslappende sommerhusoplevelse. Beliggende ved kysten af Kalø Vig, er stranden ved Følle kendt for sit rolige vand og smukke, børnevenlige sandstrande. Det er det ideelle sted at tage en svømmetur, bygge sandslotte eller blot slappe af med en god bog i hånden.

Læs mere om Følle Strand
Rating af huse for Følle Strand: 3.8 af 5.0 fra 222 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Djurs Sommerland
  • Randers Regnskov
  • ARoS
  • Den Gamle By
  • Ree Park (Ebeltoft Safari)
  • Kattegatcenteret
  • AQUA Akvarium
  • Mariager Saltcenter
  • Fregatten Jylland
  • Munkholm Zoo
  • Skandinavisk Dyrepark
  • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
  • 17 sommerhuse for Følle Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Følle StrandHus nr: 52418Følle Strand6 personer,  66 m²300 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 39160Følle Strand6 personer,  62 m²50 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 9029Følle Strand8 personer,  111 m²300 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 48328Følle Strand8 personer,  78 m²209 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 99297Følle Strand6 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 44977Følle Strand10 personer,  125 m²500 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 25053Følle Strand6 personer,  48 m²300 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 91729Følle Strand6 personer,  112 m²400 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 51568Følle Strand6 personer,  90 m²250 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 92123Følle Strand6 personer,  132 m²500 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 43890Følle Strand6 personer,  88 m²300 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 24556Følle Strand7 personer,  78 m²400 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 12364Følle Strand8 personer,  95 m²300 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 9767Følle Strand10 personer,  118 m²500 m til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 53544Følle Strand6 personer,  98 m²350 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Følle Strand

    Følle Strand på Djursland er en af de skjulte perler i Danmark, der tilbyder en autentisk og afslappende sommerhusoplevelse. Beliggende ved kysten af Kalø Vig, er stranden ved Følle kendt for sit rolige vand og smukke, børnevenlige sandstrande. Det er det ideelle sted at tage en svømmetur, bygge sandslotte eller blot slappe af med en god bog i hånden.

    Den omkringliggende natur på Djursland er frodig og varieret, hvilket gør det til en fornøjelse at udforske området, hvad enten det er til fods, på cykel eller måske endda fra hesteryg. Skovene, hederne og kystlandskaberne blander sig på smukkeste vis, og man kan ofte støde på et rigt dyreliv undervejs.

    Følle Strand er også tæt på en række spændende attraktioner og aktiviteter på Djursland. For de historieinteresserede er der Kalø Slotsruin, en middelalderlig ruin med en imponerende historie, som ligger smukt placeret ved vandet. For familier med børn er Djurs Sommerland, en populær forlystelsespark, kun en kort køretur væk.

    Ro og hygge

    At være i sommerhus ved Følle Strand giver en følelse af ro og fordybelse væk fra den travle hverdag. Den lokale atmosfære er venlig og imødekommende, og man kan virkelig fornemme den danske "hygge", når man sidder foran pejsen i sommerhuset eller tager en aftentur langs stranden. Det er en oplevelse, der kombinerer naturskønhed, kultur og rekreation på bedste vis. Der er mange gode grund til at tage i sommerhus Følle Strand.

    Nogle af Danmarks bedste attraktioner inden for rækkevidde

    Lej sommerhus på Djursland, og hold ferie tæt på nogle af Danmarks bedste attraktioner. Inden for rækkevidde finder du velkendte Djursland Sommerland, hvor du kan give dig i kast med de vilde forlystelser. Her er forlystelser til alle aldre.

    Du kan også komme tættere på dyrelivet i Kattegatcentret i Grenaa, Ree Dyrepark ved Ebeltoft eller Randers Regnskov. Er du mere til et historisk indspark, skal du lægge vejen forbi Fregatten Jylland i Ebeltoft.

    Rabat på attraktioner med DanCenter

    Lej dit sommerhus hos DanCenter og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på, når du holder din ferie med DanCenter.

    Besøg Aarhus

    Aarhus, til tider stavet Århus, er Danmarks næststørste by og byder på en dynamisk blanding af moderne urbanitet og historisk charme. Når man besøger Aarhus, kan man opleve en pulserende kulturscene, historiske seværdigheder, inspirerende arkitektur og grønne oaser. Byen har en ungdommelig energi takket være sit livlige studenterliv, men bevarer samtidig en hyggelig atmosfære med sine brostensbelagte gader og caféer. Med AROS Kunstmuseum, Den Gamle By og den unikke beliggenhed ved vandet, kombinerer Aarhus kultur, historie og natur på en måde, der gør den til et must-visit for både danskere og internationale besøgende.

    Tag på besøg på Anholt

    Fra Grenaa kan du tage færgen til et lille stykke af paradis ude i Kattegat. Her finder du øen Anholt. Der byder på skønne naturoplevelser og et hyggeligt havnemiljø på øen, hvor du kan spise frokost eller middag, inden turen går tilbage til Djursland.

    På øen finder du Nordeuropas største lavhede, Ørkenen. Øen byder på flere gode oplevelser i naturen. På den nordøstlige spids af øen finder du sælreservatet Totten. Her kan du se sælerne på tæt hold fra land. I området finder du også Anholt Fyr.

    Sommerhusudlejning på Djursland

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du 400 sommerhuse beliggende på Djursland – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et luksus sommerhus på Djursland.

    Når du søger efter et sommerhus til leje på Djursland på vores hjemmeside, kan du filtrere din søgning efter, om det skal være et sommerhus på Djursland med havudsigt eller pool. På den måde kan du lede efter lige det sommerhus, der passer bedst til dig og din ferie.

    Du er altid velkommen til at kontakte DanCenter Sommerhusudlejning på Djursland. Vi står klar til at hjælpe dig med at få den bedste ferie.

    Sommerhusområder tæt på Følle Strand

    Fra Bornholm i øst, over Fyn midt i landet til Blåvand i vest og Skagen i nord - DanCenter tilbyder sommerhuse i hele Danmark.

    Tæt på Følle Strand er det muligt at finde andre unikke perler såsom Skæring Strand, Skødshoved, Dejret og lidt længere væk finder man f.eks. Bønnerup Strand eller Ebeltoft

    Længere syd, på den anden side af Århus, er det også værd at besøge Saksild Strand.

    Book en ferielejlighed på Djursland

    Du kan også booke et anden form for feriehus på Djursland og besøge et af Danlands feriecentre. På Djursland har Danland Feriecenter 2 centre. Hold ferie i Feriecenter Bønnerup Strand i Norddjurs, hvor du finder aktiviteter som swimmingpool, børnebassin, spa, sauna og dampbad. Feriecentret ligger kun 1 times kørsel fra Aarhus.

    Eller du kan holde ferie i en ferielejlighed i Djursland ved Ebeltoft i Danlands feriecenter Øer Maritime Ferieby. Her kan du nyde den indendørs swimmingpool og sauna, samt aktiviteter som bordtennis, fodbold, beachvolley, tennis og minigolf. En ferielejlighed kan være et godt alternativ til sommerhus Følle Strand.

    Spørgsmål og svar omkring Djursland og Følle Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Spørgsmål og svar omkring Følle Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Djursland?

    DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse på Djursland. Du kan søge efter et sommerhus til din ferie på Djursland blandt mere end 400 sommerhuse.

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med udlejning af sommerhuse. Du er dermed i sikre hænder, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der passer til dine behov.

    Hvilke aktiviteter anbefaler skal du prøve, når du besøger Djursland?

    Hold ferie på Djursland og vær tæt på flere at Danmarks største attraktioner og naturoplevelser. Her er nogle af de aktiviteter, som du kan kaste dig over på Djursland:

    Besøge forlystelsesparker Besøge dyreparker som Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Safari Se områdets slotte og borge Gåture i Nationalpark Mols Bjerge

    Hvad er godt ved Følle Strand?

    Følle Strand er en skøn destination på Djursland, kendt for sine børnevenlige, rolige vande og fine sandstrande. Den naturskønne beliggenhed ved Kalø Vig gør det til et ideelt sted for afslapning, svømning og lange gåture ved vandet. Tæt på flere historiske attraktioner som Kalø Slotsruin og med let adgang til oplevelser på Djursland, er Følle Strand en kombination af strandliv, kultur og naturoplevelser.