Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Ebeltoft

 
Søg område: Ebeltoft
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 31 ferieboliger.

Sommerhus i Ebeltoft

Book sommerhusferie i Ebeltoft på Djursland

I Djurslands største by, Ebeltoft, har du mulighed for at opleve et lille stykke Danmarkshistorie. Her kan du gå på opdagelse i de hyggelige, brostensbelagte gader og se på de farverige, smukke bindingsværkshuse. En hyggelig by med masser af stemning og charmerende oplevelser.

I nærheden ligger Nationalparken Mols Bjerge.Her du blandt andet budt på enestående naturoplevelser, ligesom du kan tage på vandreture eller cykle langs de smukke cykelruter. Find det perfekte sommerhus for dig og hele din familie hos DanCenter og oplev charmen ved at bo i et sommerhus i Ebeltoft.

Start din søgning og find et sommerhus i Ebeltoft her:

Læs mere om Ebeltoft
Rating af huse for Ebeltoft: 4.2 af 5.0 fra 521 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Djurs Sommerland
  • Randers Regnskov
  • ARoS
  • Den Gamle By
  • Ree Park (Ebeltoft Safari)
  • Kattegatcenteret
  • AQUA Akvarium
  • Mariager Saltcenter
  • Fregatten Jylland
  • Munkholm Zoo
  • Skandinavisk Dyrepark
  • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
  • 31 sommerhuse for Ebeltoft - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i EbeltoftHus nr: 26587Ebeltoft8 personer,  87 m²700 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 8562Ebeltoft8 personer,  205 m²200 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 54802Ebeltoft7 personer,  76 m²20 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 94495Ebeltoft4 personer,  57 m²200 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 55036Ebeltoft5 personer,  76 m²20 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 44537Ebeltoft8 personer,  166 m²200 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 44517Ebeltoft10 personer,  152 m²100 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 45942Ebeltoft4 personer,  156 m²100 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 44569Ebeltoft14 personer,  169 m²10 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 43927Ebeltoft6 personer,  88 m²900 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 93373Ebeltoft30 personer,  450 m²900 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 43889Ebeltoft4 personer,  73 m²20 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 71717Ebeltoft4 personer,  48 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 54603Ebeltoft16 personer,  180 m²457 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 50805Ebeltoft4 personer,  75 m²900 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 4664Ebeltoft4 personer,  90 m²50 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 9513Ebeltoft10 personer,  163 m²700 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 62888Ebeltoft36 personer,  450 m²900 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 48932Ebeltoft6 personer,  57 m²250 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 23960Ebeltoft6 personer,  75 m²15 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 6383Ebeltoft6 personer,  80 m²100 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 9883Ebeltoft12 personer,  163 m²900 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 93187Ebeltoft8 personer,  167 m²300 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 46203Ebeltoft8 personer,  155 m²750 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 44719Ebeltoft6 personer,  90 m²50 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 9427Ebeltoft5 personer,  76 m²15 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 48239Ebeltoft4 personer,  82 m²225 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 29586Ebeltoft8 personer,  158 m²300 m til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 4847Ebeltoft6 personer,  124 m²50 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Top seværdigheder ved Ebeltoft

    Fregatten Jylland

    Fregatten Jylland

    Besøg skibet Fregatten Jylland på havnen i Ebeltoft. Her kan du komme ombord på det store skib, som blev søsat som krigsskib i 1860. Mærk historiens vingesus i kongens salon og inspicerer skibet fra agter til stævn og under dækket.

    Djurs Sommerland

    Djurs Sommerland

    Djurs Sommerland er flere gange blevet kåret som Danmarks Bedste Sommerland. Sæt kurs mod forlystelserne i Nordens største sommerland og snur rundt i forlystelser som Piraten, Juvelen og Dragekongen - her er forlystelser for store og små.

    Grenaa

    Grenaa

    På snuden af Danmark ligger byen Grenaa. Gå på opdagelse i byens museer og attraktioner, kom tæt på hajerne i Kattegatcentret eller besøg Sostrup Slot. Tag en dag ud af ferieplanen og sejl på dagstur til øen Anholt.

    Ree Park Safari

    Ree Park Safari

    Tag med på vilde oplevelser på savannen hos Ree Park Safari. Her er muligheder for at køre med på Land Rover Safari og kommer helt tæt på dyrene, se dyrene blive fodret og køre på rejse med Amerika Ekspressen.

    Sommerhus i Ebeltoft – Djurslands største turistby

    Byen Ebeltoft ligger på det sydlige Djursland, og her er byen en attraktion i sig selv. Når du lejer et sommerhus eller en ferielejlighed i Ebeltoft, kommer du til at bo i en af Danmarks mest populære feriebyer. Ebeltoft er Djurslands ældste købstad og fik sine købstadsrettigheder tilbage i 1301.

    Dette genspejler sig i den hyggelige by. De smalle, brostensbelagte gader og gamle, små bindingsværkshuse skaber de perfekte rammer for en hyggelig gåtur gennem den gamle købstad. Om sommeren er der ofte musik og underholdning i de hyggelige gader.

    I området ved Ebeltoft finder du også flere børnevenlige strande, der er perfekte, når der skal bygges sandslotte og bades på en varm sommerdag. Når vinden rusker i træerne, er strandene ved Ebeltoft et skønt sted at gå ture, inden varmen fra pejsen i et dejligt sommerhus i Ebeltoft venter.

    Oplevelser omkring Ebeltoft – hvad sker der

    Byen Ebeltoft er et lille stykke Danmarkshistorie og har en smuk placering ved vandet. Besøg Glasmuseet Ebeltoft – Danmarks eneste museum for glaskunst, Ree Park Safari eller Fregatten Jylland – verdens længste træskib, som deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet.

    Det store antal turister, der hvert år besøger Ebeltoft, nyder godt af de spændende seværdigheder, den hyggelige by, den skønne natur og de gode og børnevenlige badestrande i området.

    Den stemningsfyldte by, Ebeltoft, har mange små butikker med alt fra mode til kunsthåndværk, som glas- og keramikbutikker, og dertil kommer de andre specialbutikker. Derudover har byen også flere restauranter og caféer, hvorfra du hurtigt kan få flere timer til at gå med at kigge på mennesker.

    Det Gamle Rådhus og Siamesisk Samling

    Det Gamle Rådhus er bygget i 1789 og ligger i den gamle bydel i Ebeltoft. Det er en unik oplevelse at bevæge sig rundt i bygningen med det originale interiør og besøge vagtstuen, Molbostuen, Tingstuen og Fangekælderen.

    Lige bag Det gamle Rådhus finder du også Siamesisk Samling. En enestående samling af udstoppede dyr, insekter og etnografiske genstande skabt af Rasmus Havmøller, en dansk eventyrer og jager, under hans ophold i Siam (Thailand) fra 1914 til 1933. Den eksotiske samling er et rent kunstkammer og står stadig som dengang det åbnede i 1940. En attraktion for både børn og voksne.

    Nationalpark Mols Bjerge

    Oplev Nationalpark Mols Bjerge og se det unikke landskab og den smukke natur. Den danske nationalpark er opkaldt efter områdets bedst kendte naturområde: Mols Bjerge, men det store naturområde rummer mere end det, med et landareal på omkring 150 km2 og 30 km2 hav.

    Nationalparken består af heder, skov, moser og smukke kyststrækninger. Besøg den fine badestrand eller benyt muligheden for at vandre, ride eller deltage i en guidet tur, Nationalpark Mols Bjerge er fuld af muligheder, og et dejligt område at gå ture i, når du lejer et sommerhus eller en feriebolig i Ebeltoft.

    Glasmuseet Ebeltoft

    Gå på opdagelse i en magisk verden af glas i Danmarks eneste museum for glaskunst i Glasmuseet Ebeltoft. Et internationalt museum for moderne kunst med en imponerende samling på mere end 1.500 værker, hvor der året rundt er udstillinger med glaskunst. Besøger du museet i børnenes skoleferier er det muligt selv at prøve kræfter med kunstværk i glas.

    Fregatten Jylland

    Når du holder ferie i sommerhus i Ebeltoft, har du mulighed for at opleve verdens længste træskib og skibets enestående historie. Den spændende oplevelse for hele familien. Skibet deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet og var på det tidspunkt et højteknologisk vidunder og et af de mest moderne skibe. Fregatten Jylland byder på mange historier og aktiviteter, især om sommeren.

    Ree Park Safari

    Tag en tur i Ree Park Safari, mød de mange dyr fra fire forskellige kontinenter og få en uforglemmelig oplevelse. Prøv en ridetur på en af de store kameler, klap med alle dyrene på Farmen, tag Amerika Expressen til den nordamerikanske prærie med bjørne, elge og ulve eller tag en tur på Safari og mød de afrikanske dyr fra savannen.

    Djurs Sommerland

    Djurs Sommerland har flere gange været kåret som en af Danmarks Bedste Sommerland, ligesom flere af forlystelserne i Djurs Sommerland er kåret som Danmarks Bedste Forlystelse. Her kan du snurre rundt i forlystelserne. På en varm sommerdag venter Djurs Sommerlands vandland på at køle dig ned. Her venter gode oplevelser for hele familien.

    Lej dit sommerhus i Ebeltoft hos DanCenter og få rabat til nogle af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se, hvilke attraktioner du får rabat på.

    Lokale smage ved Ebeltoft

    Når du holder ferie i sommerhus i Ebeltoft, kan du drage fordel af at have sommerhusets køkken til rådighed. Her kan du tilberede dine favoritretter med områdets lokale råvarer.

    I området omkring Ebeltoft finder du flere producenter af lækre specialiteter lige fra Ebeltoft Gårdbryggeri og Andersen Winery til flere, lokale gårdbutikker og specialforretninger. Ligesom du også finder restauranter, der er nævnt i Michelin Guiden.

    Topattraktioner i køreafstand fra Ebeltoft

    Når du lejer sommerhus i Ebeltoft, har du hele Djursland for dine fødder. Du kan køre til Grenå og besøge Kattegatcentret eller til Randers og kigge til dyrene i Randers Regnskov. Får du brug for et storby-indspark, kan Aarhus let nås i bil. Danmarks andenstørste by, Aarhus, byder på ARoS Kunstmuseum med den velkendte regnbue på toppen, Den Gamle By og det nye, moderne havneområde.

    Sommerhusudlejning i Ebeltoft

    Hos DanCenter Sommerhusudlejning Ebeltoft har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Ebeltoft og resten af Danmark. Når du planlægger din ferie hos os, er du derfor sikker på, at alt forløber, som det skal.

    Lad dig inspirere af de mange forskellige sommerhuse, før du booker en tiltrængt ferie for dig og hele familien. Hos DanCenter finder du flere forskellige typer af sommerhuse i Ebeltoft. Du kan være heldige at leje både et luksus sommerhus i Ebeltoft med mange soverum eller et klassisk sommerhus med overnatning tæt på stranden.

    Når du finder sommerhus til leje i Ebeltoft hos DanCenter, kan du finde flere sommerhuse i Ebeltoft, hvor du kan medbringe et kæledyr. Du er med andre ord velkommen til at tage hunden - eller et andet husdyr - med i sommerhus i Ebeltoft.

    Sommerhusområder ved Ebeltoft

    Ebeltoft er blot et af de hyggelige sommerhusområder på Djursland. DanCenter sommerhusudlejning Ebeltoft tilbyder også sommerhuse i mange andre populære områder.

    Af andre sommerhusområder i og omkring Ebeltoft og Djursland, finder du også sommerhusområder i Handrup Bakker, og Begtrup Vig eller i områderne Øer Strand, Grenå, Fjellerup Strand, Følle Strand, Øster Hurup og lidt længere væk Juelsminde.

    Fra Bornholm i øst over Fyn midt i landet til Blåvand i vest og Skagen i Nord - DanCenter har sommerhuse rundt om i hele Danmark.

    Hold ferie nær Ebeltoft med Danland Feriecenter

    Prøv en lidt anderledes ferieform med et ophold på et af Danlands feriecentre – oplagt sted til en miniferie i Ebeltoft. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du tit ikke har ved sommerhusudlejning i Ebeltoft. I Danland Feriecenter Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft ligger ferieboligerne på de syv bro-forbundne øer.

    Her kan ferien nydes med en skøn udsigt til enten havnebassinerne eller kanalerne og den smukke natur. På Danlands Feriecenter finder I blandt andet en indendørs swimmingpool og sauna. Udendørs er der aktiviteter som fodbold, beachvolley, tennis, petanque og minigolf. På den udendørs legeplads kan børnene hygge sig og få nye legekammerater.