Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Nr. Lyngby

Sommerhus: Nr. Lyngby, Jammerbugten, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 19 svar4.6 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

18
5
302m²
nej
nej
Inkl.
800 m
 
Swimmingpool på 20 m²
 
Spabad, 2 personer
 
Sauna, 6 personer
 
Aktivitetshus
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
3 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2011
 
500 m til restaurant
 
2,0 km til indkøb
 
800 m til kyst
 
Stik til elbil: Type 2 - IEC 62196-2
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 9/3-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 40587
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 800 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

ARAktivitetsrum
BBad
KKøkken
OOpholdsstue
PPool
SSauna
SPSpisestue
TTeknikrum
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: Brændeovn, tv, kabel-tv, høj stol
5 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, barneseng
1 Hems: 4 senge
2 Alkove: 1 dobbeltopredning, 1 dobbeltopredning
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 200 - 249 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
3xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold
Og: Terrasse, overd. terrasse, jordvarme, havegrill, naturgrund 2095 m², eksklusiv møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 5000

Om ferieboligen

Med dette usædvanlige og meget rummelige sommerhus sættes der en hel ny målestok for sommerhusferie. Huset er opført i de bedste materialer og der er tale om et arkitektonisk spændende hus af kvalitetsmæssig høj standard. På grund af jordvarme og husets topisolering kan I forvente et væsentligt lavere el- og varmeforbrug i dette hus.

Stilen er moderne minimalistisk krydret med sjælen fra den barske natur. Dette kommer blandt andet til udtryk i køkken/alrummet, som præges af et specialdesignet langbord, fremstillet af massive egeplanker.

Egen står i skarp kontrast til det stilfulde, renhvide køkken, som bl.a. er udstyret med 2 dampovne, kombineret mikro/varmluftsovn og induktion med 5 kogezoner. Huset er desuden udstyret med en biobrænder.

I det velassorterede køkken er der rig mulighed for at kreere den bedste gourmetmiddag.

Den murede bar (med køleskab) i aktivitetsrummet er et naturligt samlingspunkt, mens der spilles pool, bordtennis eller bordfodbold. Fra aktivitetsrummet er der trappe til den ene hems, hvor der er PlayStation til den yngre generation.

Selve stemningen i poolafdelingen er et kapitel for sig - med en væg af skifer og store, sortblå fliser i swimmingpoolen henledes tankerne på en dyb og hemmelighedsfuld bjergsø for foden af alperne.

Efter en veloverstået svømmetur i poolens modstrømsanlæg lades op i saunaen eller I kan nyde boblernes afslappende massage i spabadet.

Fra poolafdelingen er der direkte udgang til den sydvestvendte terrasse og videre ud i haven, hvor I foruden den store græsplæne også finder basketballkurv og trampolin (benyttes på lejers eget ansvar/forsikring).

De 5 soveværelser har hver 2 senge, derudover er der 2 store alkover med en dobbeltseng i hver. Alle soveværelser har egen udgang. Alkoverne er placeret på den ene hems. På den anden hems er der mulighed for op til 4 opredninger på gode boksmadrasser.

Fra både køkken og stue er der udgang til veludstyrede terrasser, og I kan således følge solens gang hele dagen.

Alle gulve er belagt med italienske, let marmorerede klinker. Det lyse skær bringer en vis elegance til looket.

Huset er med sin helt unikke indretning yderst velegnet til flere familier eller mange par, som ønsker at holde ferie sammen med masser af komfort og plads til 18 personer.

På grund af husets størrelse afviger prisen på rengøring og depositum fra den normale listepris. Afregning af forbrug og rengøring betales kontant på stedet til viceværten. Afregning af depositum (5000,-) indbetales via bookingen sammen med 2. rate. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Nr. Lyngby, Jammerbugten, Sommerhus 40587, 18 personer