Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Eskov Strandpark - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Eskov Strandpark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 14 ferieboliger.

Sommerhus Eskov Strandpark - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Eskov Strandpark: 4.2 af 5.0 fra 84 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Jesperhus Feriepark
  • Djurs Sommerland
  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Randers Regnskov
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
  • Klitmøller og Cold Hawaii
  • Hjerl Hede Frilandsmuseum
  • Nationalpark Thy
  • Bunkermuseum Hanstholm
  • Mønsted Kalkgruber
  • Nordsø akvariet
  • Mariager Saltcenter
  • 14 sommerhuse for Eskov Strandpark - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 13331Eskov Strandpark5 personer,  48 m²350 m til kyst.Sommerhus beliggende på lukket grund. 25 m² stue kombineret med køkken, som er fra 2006. Huset er enkelt indrettet og med trægulve i stue, køkken, entré og soveværelse. I det mindste værelse er der tæppe ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 7190Eskov Strandpark5 personer,  111 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende i Eskov Strandpark, højt beliggende med god udsigt over Limfjorden. Sommerhuset er indrettet med lys entre og stort, lyst kombineret køkken og stue med masser af ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 33514Eskov Strandpark6 personer,  68 m²50 m til kyst.Fra det højtliggende engareal bag dette sommerhus er der en fantastisk udsigt over Limfjorden til Fur, Livø og Himmerland. Huset er indrettet med et åbent køkken i forbindelse med spisestue og stue. Der ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 78871Eskov Strandpark8 personer,  115 m²800 m til kyst.Sommerhus beliggende på en 1000 m² stor naturgrund med græsplæne. Huset er højt beliggende med god udsigt over området. Der er kombineret opholdsstue og åbent køkken, fire store værelser hver med en dobbeltseng ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 54068Eskov Strandpark6 personer,  75 m²150 m til kyst.Velbeliggende sommerhus i Eskov Strandpark. Huset er placeret på 1023 m2 stor naturgrund i hyggeligt sommerhusområde. Åben placering med masser af lys og luft. Foran huset er der en tom grund, så der er ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 44369Eskov Strandpark5 personer,  70 m²400 m til kyst.Højt- og velbeliggende sommerhus (renoveret i 2019) ved Eskov Strandpark med udsigt over Limfjorden, såvel inde som ude, bare ca. 100 meter fra vandet. Sommerhuset er praktisk indrettet med kombineret ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 44916Eskov Strandpark6 personer,  65 m²350 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med vandudsigt over Fjorden beliggende kun ca. 350 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand. Haven giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro samt mulighed for leg. Derudover ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 56316Eskov Strandpark5 personer,  54 m²500 m til kyst.Sommerhus på 1000 m2 stir naturgrund med græsplæne i Eskov Strandpark. Huset er godt indrettet med stor opholdsstue med gasbrændeovn og udgang til terrassen. Åbent køkken med spisekrog. Der er et stort ...Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 29467Eskov Strandpark9 personer,  164 m²400 m til kyst.Højtbeliggende, på dejlig naturgrund, med græsplæne og med flot udsigt over Limfjorden ligger dette store sommerhus med spabad. Sommerhuset er kombineret træ og murstenshus. Sommerhuset indeholder en stor, ...

    Se alle huse i området.