Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Fur - naturskønne oplevelser i Limfjorden

 
Søg område: Fur
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Sommerhus på Fur - naturskønne oplevelser i Limfjorden

Lej sommerhus på Fur - naturskønne oplevelser midt i Limfjorden

Hold ferie i et dejligt sommerhus på den hyggelige ø Fur, hvor du aldrig er langt fra en flot udsigt over Limfjorden, der omringer øen. Her kan du trække stikket fra hverdagen og bare nyde naturen, som udgør en stor del af øen, og samværet med dine rejsekammerater.

Hos DanCenter har vi et mindre udvalg af sommerhuse på Fur. Her finder du noget for enhver smag. Lej et sommerhus med plads til hele familien eller et klassisk sommerhus. Du kan også drømme om, at huset er beliggende nær kysten.

Start din søgning efter sommerhus til leje på Fur:

Læs mere om Fur
Rating af huse for Fur: 4.1 af 5.0 fra 216 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Jesperhus Feriepark
  • Djurs Sommerland
  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Randers Regnskov
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
  • Klitmøller og Cold Hawaii
  • Hjerl Hede Frilandsmuseum
  • Nationalpark Thy
  • Bunkermuseum Hanstholm
  • Mønsted Kalkgruber
  • Nordsø akvariet
  • Mariager Saltcenter
  • 11 sommerhuse for Fur - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i FurHus nr: 94237Fur10 personer,  242 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 8575Fur8 personer,  180 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 13417Fur10 personer,  225 m²500 m til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 85917Fur5 personer,  61 m²200 m til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 94054Fur14 personer,  253 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 8542Fur10 personer,  150 m²400 m til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 13413Fur8 personer,  84 m²150 m til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 13405Fur8 personer,  118 m²75 m til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 48376Fur10 personer,  120 m²100 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Hold ferie i et Fur sommerhus

    Lej sommerhus på den enestående Limfjordsø Fur og nyd en ferie i den smukke danske natur. Du kommer til Fur på den sydlige del af øen med færge fra Branden Havn i Salling. Efter en sejltur på 4 minutter venter enestående natur, kunst, fossiljagt og velsmagende øl.

    Kig også forbi Fur Bryghus, og køb øl fra det lokale bryggeri med hjem til frokostbordet. Du kan også spise frokost eller middag i bryghusets restaurant, inden du vender tilbage til sommerhuset.

    Tag på eventyr i naturen og ved Limfjorden

    Lej feriebolig eller sommerhus på Fur, og tag på opdagelse i Furs rolige omgivelser. Langstedhuller ligger på den nordlige del af Fur. Det naturskønne område er opstået som et resultat af Istiden. Her kan du tage på vandreture og lede efter havtorn og vild kamille.

    Knudeklinterne strækker sig over 600 meter op langs kysten og ligger også på den nordlige del af Fur. Fra toppen af har du en betagende udsigt til Mors og Livø. Nær Knudeklinterne ligger Lille Knudshoved, der er Furs vestligste punkt. Parker bilen ved Fur Bryghus og begiv dig afsted.

    Sandarmen Færker Odde ligger længst mod nordøst og bryder ind i Limfjorden. Kysten på denne side af Fur består hovedsageligt af sand, mens kysten på den modsatte side er en blanding af sand og sten.

    Her finder du også en børnevenlige badestrande på Fur. Når du ikke bygger sandslotte, kan du være heldig at finde forsteninger og fossiler på stranden. Om sommeren opsættes også en badebro. Der kan være mulighed for at spotte den spættede sæl.

    Du kan starte din tur gennem Fur Bakker ved Emmelstenhus Naturcenter. Den hvide bygning af en lejr og bruges som naturcenter og naturskole. Huset er beliggende nær Bette Jenses Hyw, Molermanden og Bispehuen på nordlige del af Fur.

    Sommerhus Fur - hvad skal du se?

    4 minutters sejlads ud i Limfjorden ligger Fur. Her finder du storslået natur og flere muligheder for at være aktiv i naturen. Grib fiskestangen og fang frokosten, oplev øen på cykel, leg geolog og tag på jagt efter fossiler, smag på velsmagende øl og retter med musling og køb ind hos de lokale.

    Hold ferie i sommerhus på Fur, og tag på opdagelse på øen. Her kan du blandt andet opleve:

  • Fur Museum byder på kultur- og naturhistorie. Her kan I se udstillingen af fossiler og få et indblik i fiskerlivet på Fur i 1800-tallet.

  • Fur Bryghus ligger nær Lille Knudshoved, der er det vestligste punkt på Fur. Efter en dejlig gåtur i naturen, kan du slutte af med en lækker øl ved bryghuset. Fur Bryghus holder til i et tidligere molerværk.

  • Gammel Havn - de fleste seværdigheder på Fur ligger på den nordlige del. På den sydlige del ligger Gammel Havn, der blev bygget i 1911. I dag kan du se resterne af den gamle havn og holde picnic ved de opstillede borde.

  • Kunsthåndværk på Fur - Limfjordsøen byder på et større udvalg af forskellige kunsthåndværkere. Kig nærmere på de smukke kunstværker og køb måske en souvenir med hjem fra din ferie på Fur.
  • Der er altså mange gode grunde til at tage i sommerhus Fur.

    Sommerhusudlejning på Fur med DanCenter

    Hos DanCenter Sommerhusudlejning på Fur har vi et mindre antal af sommerhuse til leje og mere end 200 sommerhuse i området omkring Fur. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til din næste ferie.

    Lej et luksus sommerhus eller et klassisk sommerhus på Fur opført i træ eller et sommerhus beliggende på en stor naturgrund ca 75 m fra dejlig badestrand. Måske drømmer du om, at huset indeholder opholdstue med brændeovn og udgang, uanset hvad finder du det sikkert hos DanCenter.

    DanCenters sommerhusudlejning på Fur styres fra vores lokalkontor i Vorupør. Det er også her, hvor nøglen til sommerhuset afhentes. Her står vores kollegaer klar til at tage imod og assistere dig under dit sommerhusophold på Fur.

    Andre sommerhusområder nær Fur

    DanCenter står ikke kun for sommerhusudlejning på Fur, men også i resten af Danmark. Du kan også leje sommerhus på Mors - den største ø i Limfjorden, eller lej sommerhus i Nordjylland, der byder på flere populære sommerhusområder.

    Her kan du invitere familien eller vennerne med i sommerhus i Blokhus, Løkken eller Lønstrup. Alle områder ligger ud til Jammerbugten og byder på brede sandstrande og hyggelige feriebyer. Kører du længere mod vest, rammer du Cold Hawaii og Klitmøller.

    Tag i sommerhus på de danske øer

    Det danske kongerige byder på flere dejlige øer, hvor du kan holde ferie i sommerhus. Midt i Kattegat kan du leje sommerhus på Læsø, der er kendt for sydesalt, jomfruhummer og tangtag. Eller måske du kan lokkes i sommerhus på Bornholm- solskinsøen med rundkirkerne.

    Du kan også holde ferie i sommerhus på Fanø eller Rømø og kigge nærmere på Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCOs liste over Verdenshav. Lej sommerhus på Mønog inspicere Møns Klint. Eller hold ferie i sommerhus på Ærø blandt farverige husfacader og brostensbelagte gader.

    Book ferielejlighed på Fur med Danland Feriecenter

    Prøv et ophold i en anden type feriebolig på Fur end et sommerhus. Du kan ikke leje ferielejlighed på Fur med Danland Feriecenter, men du finder 29 Danland Feriecentre fordelt over hele Danmark. De feriecentre, der ligger tættest på Fur, er Vigsø, Agger Havn og Lemvig.

    Der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Alle feriecentre udbyder forskellige fællesaktiviteter. Hos Danland Feriecenter Vigsø finder du badeland, spa og mange fællesaktiviteter, mens Danland Feriecenter Agger Havn byder på forskellige udendørs og indendørs aktiviteter.

    Danland Feriecenter Lemvig ligger ved Limfjorden og byder på pool og flere forskellige fællesaktiviteter - både udendørs og indendørs.

    Det er et godt alternativ til sommerhus Fur.

    Spørgsmål og svar omkring Fur

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter på og omkring Fur?

    DanCenter har et mindre udvalg på 6 sommerhuse til leje på Fur. Her finder du både klassiske sommerhuse og store sommerhuse med plads til hele familien. I området omkring Fur har DanCenter mere end 200 sommerhuse til leje.

    Du finder sommerhuse for enhver smag og i køreafstand fra Limfjordsøen Fur. Med en sejltur på 4 minutter, kan du hurtigt komme til Fur og øens enestående natur.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær fur?

    Fur ligger midt i Limfjorden og byder på mange skønne naturoplevelser. Lej en cykel og kom nemt rundt på øen. Du kan afslutte dagen med mad og drikke ved Fur Bryghus.

    Fra Fur kan du også opleve de øvrige øer i Limfjorden, sætte kursen mod strandene ved Vesterhavet og Nationalpark Thy. Ligesom du kan besøge Skive, Viborg og Holstebro.

    Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Hos DanCenter kan du sagtens leje et dejligt sommerhus for en weekend eller en miniferie. Du skal dog som minimum leje sommerhuset i 2 nætter. I højsæsonen er der et minimum på 5 nætter på de fleste sommerhuse.