Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Tårup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Tårup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Tårup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Tårup Strand: 3.7 af 5.0 fra 158 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Egeskov Slot
  • Odense Zoo
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Den Fynske Landsby
  • H.C Andersens Hus
  • Marstal Søfartsmuseum
  • Naturama
  • Valdemars Slot
  • Fjord og Bælt
  • Gorilla Park
  • Brandts
  • 9 sommerhuse for Tårup Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 42375Tårup Strand6 personer,  80 m²30 m til kyst.Sommerhus et lille stenkast fra stranden. Vil I tæt på badestranden, er dette noget nær det nærmeste, I kan komme. Terrasse foran huset, hvorfra udsigten over vandet kan nydes. Huset er ikke så stort men ...Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 4362Tårup Strand6 personer,  65 m²100 m til kyst.Sommerhus beliggende højt på en skrående grund ved Tårup Strand med udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen. Sommerhuset indeholder en stue med åbent køkken og spiseplads. Sovepladserne fordeler sig på ...Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 4729Tårup Strand8 personer,  99 m²400 m til kyst.Sommerhus totalrenoveret i 2018 beliggende ca. 400 m fra kysten ved Tårup Strand. Ved kysten er der opstillet en stor badebro som kan benyttes. Sommerhuset er indrettet med opholdsrum med direkte adgang ...Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 35949Tårup Strand8 personer,  130 m²150 m til kyst.Dette sommerhus med spabad er beliggende 150 m fra stranden i Tårup. To badeværelser med bruseplads samt spabad i det ene. Der er PlayStation2 i huset. Huset er bygget i kraftige bjælker, som giver sit ...Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 53524Tårup Strand8 personer,  90 m²100 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna ca. 100 m fra vandet på stor fredet grund og derfor er havet naturgrund med træer. Huset er lyst indrettet med 3 soveværelser og en stor hems. Lyst køkken med bl.a. keramiske ...Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 51411Tårup Strand5 personer,  68 m²300 m til kyst.Sommerhus beliggende på en 1300 m² stor naturgrund med et rigt dyreliv. Huset er opført i 1967 og totalrenoveret i 2013. Sommerhuset er lyst indrettet med lyse, ludbehandlede trævægge- og lofter overalt ...Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 88287Tårup Strand8 personer,  97 m²470 m til kyst.Sommerhus ca. 500 m fra stranden. Huset fremstår lyst med 4 soverum, hvor alle senge måler 90 x 200 cm og kan skubbes sammen til dobbeltsenge og stue/køkken samt to badeværelser. Der en terrasse foran ...

    Se alle huse i området.