Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
cykelferie

Lej et sommerhus til din cykelferie – derfor!

For mange sommerhusgæster er cykling en lige så vigtig del af ferieoplevelsen som badning og vandreture. Det giver luft under vingerne at hoppe på en cykelferie og opleve området omkring sommerhuset.

Nyd udsigten til markerne og havet, eller oplev stilheden i skovene. Mød de lokale, og lær om egnens særkende, historie og gastronomiske oplevelser. Duft til blomsterne, hør fuglene synge og smag friskplukkede hindbær, brombær og jordbær, som vejkanterne gæstfrit byder på. Lad vinden ruske i håret, og nyd at være ude, hvor der er højt til himlen og udsyn til horisonten.

Smukke panorama ruter i Danmark og Tyskland – smag på naturen og kulturen

Danmark har 26 officielle Panorama ruter til din cykelferie, der ad cykelstier og småveje fører direkte til nogle af de smukkeste steder langs Danmarks kyster. Panorama cykelruterne er ”sløjfer” og er som skræddersyede til dig, der foretrækker at bo i sommerhus - du starter og slutter på husets terrasse.


Vil du ud og opleve Slesvig-Holsten på din cykelferie, er Østersøcykelruten et fantastisk sted at begynde. Ruten bugter sig 430 kilometer gennem landet fra Kupfermühle ved Flensborg til Lübeck-Travemünde og er én af de mest populære cykelruter i Tyskland. Ruten går dels langs vandet, skovklædte klinter, grønne områder og små havnebyer. Cykelstiernes kvalitet er i top, og på i alt 11 etaper kan du udforske historien, kulturen og landskabet på den slesvig-holstenske østersøkyst.


Her kan du bo!

Bo fx i feriehusene i Olpenitz og Kappeln til Eckernförde eller med udsigt til de krydstogtskibe, sejlere og surfere, der præger billedet på Kielerfjorden, hvor DanCenter har en række sommerhuse ved den kendte lystbådehavn Marina Wendtorf.

Sommerhusferie ved vandet
Danlands 28 feriecentre – altid langs kysten

Du kan læse mere om panoramaruterne på din cykelferie i Danmark og i Tyskland her: