Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sikkerhed er vigtigst i disse tider

Din sikkerhed er vigtigst i disse tider

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6.616 ferieboliger.
Søg på kort

Sammenhold ved at holde afstand

Hos DanCenter er samvær og hyggelige stunder med familie og venner vigtigt. Det er derfor vi hvert år sender flere tusinde mennesker på ferie i sommerhus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Det er også det, som vores gæster søger, når de igen og igen booker sommerhusferie hos os.

I disse tider er det vigtigt at stå sammen for at bekæmpe denne farlige gæst. Derfor har vi hos DanCenter valgt at indføre nogle initiativer, for at sikre både vores kollegaer ude på lokalkontorerne, men også vores gæster.

Nøgleudlevering på DanCenters lokalkontorer

Når du henter nøglen til dit sommerhus, finder du den i en kuvert uden for lokalkontoret. På den måde holder du nemt afstand til vores kollegaer på kontoret. Nøglen til sommerhuset er blevet renset med sprit af en medarbejder, der var iført engangshandsker, inden den bliver placeret i kuverten.

 • Se video omkring afhentning af nøgle ved lokalkontoret.
 • Se video omkring aflevering af nøgle ved lokalkontoret.
 • Se video omkring rengøring af ankomstmappe og husnøgle.

  Selvom der ikke er kontakt ved nøgleudleveringen, står vores kollegaer på lokalkontoret naturligvis stadigvæk til rådighed, hvis du har spørgsmål. De kan kontaktes på telefonnummeret, som du finder i kuverten sammen med nøglen til sommerhuset.

  Ekstra rengøring af sommerhuset

  Hos DanCenter har rengøring af sommerhuse altid været en prioriteret. I et forsøg på at mindske smitterisikoen endnu mere, har vi valgt, at sætte barren højere, for at sikre gæster, kollegaer og sommerhusejere hos DanCenter.

  Sundhedsmyndighederne har konstateret, at almindelig grundig rengøring med aftørring og støvsugning er nok, da smitte via kontaktflader er begrænset.

  Hos DanCenter har vi dog tilføjet følgende initiativer for at sikre sommerhusgæster, kollegaer og sommerhusejere:

 • Alle kontaktflader tørres af med spritservietter (det gælder blandt andet dørhåndtag, blandingsbatterier, lyskontakter, TV-remote og toiletsæder)
 • Klude skiftes mellem sommerhusene
 • Ekstra udluftning af sommerhusene

 • Se eksempler på hvordan vi afspritter forskellige ting i sommerhusene:
 • Afspritning af dørhåndtag
 • Afspritning af overflader såsom et bord
 • Afspritning af fjernbetjening
 • Rengøring af hovedpuder
 • Foretag dine indkøb hjemmefra eller bestil dagligvarer til levering i sommerhuset

  Som forbruger har du også mulighed for at foretage ændringer af dine indkøbsvaner, der mindsker smittespredningen af covid-19. Du kan blandt andet vælge at få leveret dine varer direkte til sommerhuset med f.eks. CoopMAD. På den måde undgår du at belaste det lokale supermarked i sommerhusområdet. Alternativt kan du også købe ind hjemmefra, inden du tager i sommerhuset.

  Hos CoopMAD har du supermarkedets udvalg tilgængeligt på skærmen foran dig. Så frem med indkøbssedlen og find dine varer. Du finder alt lige fra husholdningsprodukter til madvarer og lækkerier til slikskålen.

  Samling af mere end 10 personer i et sommerhus

  Vi er i løbende dialog med myndigheder i forhold til retningslinjerne nedsat af regeringen og diverse myndigheder for at bekæmpe smitterisikoen af coronavirussen.

  På den baggrund kan vi informere om, at sommerhuse betragtes som private hjem, og dermed er forsamlinger med mere end 10 personer tilladt.

  Det er med andre ord op til gæsterne selv at vurdere, om det i den pågældende situation er ansvarligt at være mere end 10 personer i sommerhuset. Sommerhusudlejning med DanCenter Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning. Derfor ved vi også, hvordan vi sikrer din og vores sikkerhed.

  Vi gør alt, hvad der står i vores magt til at sikre gæster, kollegaer og sommerhusejere.

  Spørgsmål og svar omkring Corona situationen


  Vi skal afsted i sommerhus i påsken, hvordan er vi stillet?

  Har du booket ophold i sommerhus i eller henover påske 2020, henviser vi til, at der ikke er en vedtaget bekendtgørelse, hvoraf det fremgår, at der er pålagt rejseforbud i Danmark henover påsken. Derfor kan nævnte booking ikke falde ind under reglerne for force majeure. I stedet henvises der til de gældende lejebetingelser.

  Vi skal af sted i sommerhus mere end 10 personer, hvordan er vi stillet?

  Har du en booking til et ophold i et sommerhus for 10 eller flere personer henviser vi til, at til bekendtgørelse 2020-03-17 nr. 224 §1, stk. 2, hvoraf det fremgår, at forbud mod større forsamlinger ikke gælder private boliger. En feriebolig anses som en privat bolig. Derfor er det ikke muligt at lægge den nævnte booking ind under reglerne om force majeure.

  Ovenstående gælder på nuværende tidspunkt for bookinger med ankomst frem til 13/4 2020.

  Kan du afbestille dit lejede sommerhus og få pengene retur?

  Gælder for bookinger lavet i perioden 14-03-2020 og frem. Indtil 35 dage før din ferie begynder , kan du annullere dit ophold, og få det fulde beløb retur (dog ikke administrationsgebyret). Du skal blot sende en skriftlig annullering til DanCenter via brev eller email.

  Kan du få udleveret nøglen til sommerhuset uden at komme i kontakt med andre?

  Nøglen til dit sommerhus ligger i en kuvert uden for kontoret, når du ankommer til et af vores lokalkontorer. På den måde sikrer vi både dig, og vores medarbejdere mod smittefare. Vore medarbejdere er dog tilstede, hvis du har spørgsmål. Det er blot at ringe på det telefonnummer, der står på opslaget på døren.

  Kan du stadig handle ind, når du kommer frem til din destination?

  De danske detailkæder og regeringen har meldt ud, at der er mad nok, så ingen grund til hamstring! Ellers kan der bestilles varer til levering fra f.eks. Coop MAD.

  Hvordan er rengøringen i sommerhuset?

  Vores sommerhuse bliver altid gjort grundigt rene, når gæster flytter fra huset, og det gør de selvfølgelig også nu. Vi følger naturligvis alle de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen giver for rengøring.

  Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet inden ankomst?

  I tilfælde af, at du bliver smittet med covid-19 inden ankomst, henviser vi til Gouda Rejseforsikring jvf. lejebetingelserne. Hvis du har tilkøbt en forsikring.

  Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet på ferien?

  Hvis du bliver smittet på din ferie, bedes du søge lægefaglig hjælp via akuttelefonen. De vil guide dig. Samtidig skal du informere vores lokalkontor om situationen.

  Corona restriction in Norway

  The Corona situation in Norway has led the authorities to either reject foreign guests from countries other than the Nordic countries or quarantine them for 14 days. Whether this will be extended to guests from the Nordic countries is not clear at this time. You and your fellow travelers therefore risk being rejected or put on quarantine if you try to enter Norway. This goes primarily from now until the 26th of March 2020. So we would recommend you to avoid booking your stay in Norway with arrival before the 1st. of April 2020.

  We look forward to the Corona situation being resolved and once again allowing for free travel activity without risk of infection and wish you and your family all the best.