Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Din sikkerhed er vigtigst i disse tider

Din sikkerhed er vigtigst i disse tider

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6.867 ferieboliger.
Søg på kort

Sammenhold ved at holde afstand

Hos DanCenter er samvær og hyggelige stunder med familie og venner vigtigt. Det er derfor vi hvert år sender flere tusinde mennesker på ferie i sommerhus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Det er også det, som vores gæster søger, når de igen og igen booker sommerhusferie hos os.

I Danmark bliver der åbnet mere og mere op, og hverdagen fra før conrona vender tilbage. Det betyder, at når du besøger vores lokalkontorer, minder processen også mere om den, som du er vant til at møde. Dog er det stadig vigtigt at holde afstand og vaske hænder ofte, både når du besøger vores lokalkontorer, men også når du bevæger dig rundt ude i det danske sommerland.

Nøgleudlevering på DanCenters lokalkontorer

Når du ankommer til et af vores lokalkontorer indenfor kontorets åbningstid udleveres nøglen til sommerhuset direkte over disken. Du vil også finde hånddesinfektion og tape på gulvet til at markere den afstand, der skal holdes til andre gæster og personalet. På enkelte lokalkontorer er der opsat plexiglas mellem gæst og personalet.

Hvis du ankommer udenfor lokalkontorets åbningstid, finder du en kuvert i nøgleskabet uden for lokalkontoret. Nøglen til sommerhuset er blevet renset med sprit af en medarbejder, der var iført engangshandsker, inden den blev placeret i kuverten.

Vores kollegaer på lokalkontoret står naturligvis til rådighed, hvis du har spørgsmål. De kan kontaktes på telefonnummeret, som du finder i kuverten sammen med nøglen til sommerhuset.

Ekstra rengøring af sommerhuset

Hos DanCenter har rengøring af sommerhuse altid været en prioritering. I et forsøg på at mindske smitterisikoen endnu mere, har vi valgt, at sætte barren højere, for at sikre gæster, kollegaer og sommerhusejere.

Sundhedsmyndighederne har konstateret, at almindelig grundig rengøring med aftørring og støvsugning er nok, da smitte via kontaktflader er begrænset.

Hos DanCenter har vi dog tilføjet følgende initiativer for at sikre sommerhusgæster, kollegaer og sommerhusejere:

 • Alle kontaktflader tørres af med spritservietter (det gælder blandt andet dørhåndtag, blandingsbatterier, lyskontakter, TV-remote og toiletsæder)
 • Klude skiftes mellem sommerhusene
 • Ekstra udluftning af sommerhusene

 • Se eksempler på hvordan vi afspritter forskellige ting i sommerhusene:
 • Afspritning af dørhåndtag
 • Afspritning af overflader såsom et bord
 • Afspritning af fjernbetjening
 • Rengøring af hovedpuder
 • Foretag dine indkøb hjemmefra eller bestil dagligvarer til levering i sommerhuset

  Som forbruger har du også mulighed for at foretage ændringer af dine indkøbsvaner, der mindsker smittespredningen af covid-19. Du kan blandt andet vælge at få leveret dine varer direkte til sommerhuset med f.eks. CoopMAD. På den måde undgår du at belaste det lokale supermarked i sommerhusområdet. Alternativt kan du også købe ind hjemmefra, inden du tager i sommerhuset.

  Hos CoopMAD har du supermarkedets udvalg tilgængeligt på skærmen foran dig. Så frem med indkøbssedlen og find dine varer. Du finder alt lige fra husholdningsprodukter til madvarer og lækkerier til slikskålen.

  Sommerhuse betragtes som private hjem

  Vi er i løbende dialog med myndigheder i forhold til retningslinjerne nedsat af regeringen og diverse myndigheder for at bekæmpe smitterisikoen af coronavirussen.

  På den baggrund kan vi informere om, at sommerhuse betragtes som private hjem. Det er derfor op til gæsterne selv at vurdere, om det i den pågældende situation er ansvarligt at samles mange personer i et sommerhus.

  Spørgsmål og svar omkring Corona situationen


  Jeg har booket en feriebolig i Danmark, hvordan skal jeg forholde mig?

  Der er intet rejseforbud i Danmark. Du kan holde dig opdateret om de gældende rejseregler i Danmark her.

  Eller du kan holde dig opdateret på EU´s hjemmeside reopen.europa.eu/da/ , hvor der findes en oversigt over de enkelte landes rejserestriktioner.

  Jeg har booket en feriebolig i Sverige, hvordan skal jeg forholde mig?

  Rejserestriktionerne bliver hele tiden opdateret. Du kan holde dig opdateret på de gældende rejseregler for at rejse til Sverige her.

  Eller du kan holde dig opdateret på EU´s hjemmeside reopen.europa.eu/da/ , hvor der findes en oversigt over de enkelte landes rejserestriktioner.

  Jeg har booket en feriebolig i Norge, hvordan skal jeg forholde mig?

  Situationen og rejserestriktionerne bliver hele tiden opdateret. Du kan holde dig opdateret på de gældende rejseregler for at rejse til Norge her.

  Eller du kan holde dig opdateret på EU´s hjemmeside reopen.europa.eu/da/ , hvor der findes en oversigt over de enkelte landes rejserestriktioner.

  Jeg har booket en feriebolig i Tyskland, hvordan skal jeg forholde mig?

  Rejserestriktionerne bliver hele tiden opdateret, og situationen omkring covid-19 udvikler sig. Du kan holde dig opdateret på de gældende rejseregler til Tyskland her.

  Eller du kan holde dig opdateret på EU´s hjemmeside reopen.europa.eu/da/ , hvor der findes en oversigt over de enkelte landes rejserestriktioner.

  Der er krav om karantæne, hvordan skal jeg forholde mig?

  Som antallet af smittetilfælde stiger indfører flere lande krav om karantæne ved ankomst til en destination eller ved hjemkomst. Et karantænekrav er ikke det samme som et rejseforbud. Derfor gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelserne pkt. 6 .

  Med mere end 35 dage til ankomst kan du annullere dit ophold mod et annulleringsgebyr (ekskl. administrationsgebyr). Brug selvbetjeningsfunktionen, som du får adgang til via linket i emailen med bookingbekræftelsen, til at annullere dit ophold. Her kan du også se den præcise beregning af annulleringsgebyret for lige din booking.

  De gældende regler for annullering, finder du i Lejebetingelserne pkt. 6 .

  Jeg har booket en feriebolig, men vil gerne annullere - kan jeg det?

  Med mere end 35 dage til ankomst kan du annullere dit ophold i sommerhus mod et annulleringsgebyr (ekskl. administrationsgebyr). Brug selvbetjeningsfunktionen, som du får adgang til via linket i emailen med bookingbekræftelsen, til at annullere dit ophold. Her kan du også se den præcise beregning af annulleringsgebyret for lige din booking.

  De gældende regler for annullering, finder du i Lejebetingelserne pkt. 6 .

  Kan jeg ombooke til et andet hus?

  Hvis du gerne vil ombooke din ferie i sommerhuset til et andet tidspunkt, kan du foretage en ombooking jf. Lejebetingelserne pkt. 7 .

  I emailen med bookingbekræftelsen finder du et link til selvbetjeningsfunktionen. Her kan du selv foretage din ombooking.

  Hvor finder jeg informationer omkring Covid-19?

  På Danmarks officielle hjemmeside for Covid-19 - coronasmitte.dk - kan du finde svar på langt de fleste spørgsmål omkring Covid-19.

  Du kan også holde dig opdateret på rejserestriktionerne for Norge , Sverige og Tyskland.

  Vi skal flere personer i sommerhus, hvordan er vi stillet?

  Uanset hvor højt eller lavt forsamlingsforbuddet er, så betragtes sommerhuse som private boliger. På den baggrund er det op til gæsterne selv at vurdere, hvor mange personer det er ansvarligt at samles i sommerhuset. Derfor er det heller ikke muligt at annullere bookinger på sommerhuse i henhold til reglerne om Force Majeure. Det betyder, at de normale annulleringsbetingelser gælder jf. Lejebetingelser.

  Du kan læse mere om forsamlingsforbuddet på coronasmitte.dk

  Kan du få udleveret nøglen til sommerhuset uden at komme i kontakt med andre?

  Ankommer du til lokalkontoret indenfor kontorets åbningstid, udleveres nøglen til dit sommerhus over disken. På lokalkontoret finder du både hånddesinfektion og afstandstape på gulvet.

  Ankommer du udenfor lokalkontorets åbningstid, finder du nøglen i en kuvert i nøgleskabene udenfor.

  Hvis du har spørgsmål, står vores medarbejdere på lokalkontoret klar til at hjælpe. Det er blot at ringe på det telefonnummer, der står på opslaget på døren. Læs mere omkring din sikkerhed ved at booke med DanCenter .

  Hvordan er rengøringen i sommerhuset?

  Vores sommerhuse bliver altid gjort grundigt rene, når gæster flytter fra huset, og det gør de selvfølgelig også nu. Vi følger naturligvis alle de retningslinjer, som myndighederne giver for rengøring.

  Hvordan kan jeg handle ind til min ferie i sommerhus uden at komme i kontakt med andre?

  Du kan sagtens handle ind, når du kommer frem til din destination. Hvis du gerne vil holde afstand, kan du handle ind hjemmefra og tage dine varer med. Eller du kan bestille varer til levering med f.eks. Coop MAD.

  Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet inden ankomst?

  I tilfælde af, at du bliver smittet med covid-19 inden ankomst, henviser vi til Gouda Rejseforsikring jvf. Lejebetingelserne. Såfremt du har valgt at tilkøbe en forsikring.

  Hvordan skal du forholde dig, hvis du bliver smittet på ferien?

  Hvis du bliver smittet på din ferie, bedes du søge lægefaglig hjælp via akuttelefonen. De vil guide dig. Samtidig skal du telefonisk informere vores lokalkontor om situationen.