Anbefal en husejer

Spørgsmål & svar

Jeg har set artiklen i udlejningsmagasinet. Hvor kan jeg indsende en anbefaling?

Siden udlejningsmagasinet, har vi lavet nogle ændringer i forhold til forløbet beskrevet i magasinet. Det har vi gjort, så vi er helt sikre på, at den du anbefaler, selv deler sine kontaktoplysninger.

Log ind på din ejerhjemmeside, klik på linket til venstre i menuen og send linket videre til den du vil anbefale!

Hvordan kvalificerer jeg mig til belønningen?

Når du anbefaler et nyt sommerhus til os, tager vi kontakt til husejeren, så hurtigt som muligt. Fører dette til en kontrakt med husejeren, vil huset blive offentliggjort på vores hjemmeside. Herefter vil du modtage 1.400 kr. som belønning.

Hvordan modtager jeg min belønning?

Når huset er offentliggjort på vores hjemmeside, vil du modtage en e-mail fra os, der bekræfter, at du vil modtage din betaling på 1.400 kr.

Hvordan kan jeg følge med i processen?

Det er i øjeblikket ikke muligt at følge denne proces. Husk, at det kan tage op til et par uger, inden husejeren underskriver kontrakten.
Synes du, at der er gået for lang tid, kan du altid kontakte Ejerservice

Hvor mange kan jeg maks. anbefale?

Du kan anbefale så mange, som du har lyst til. Jo flere sommerhuse, der bliver offentliggjort på vores hjemmeside, desto større belønning vil du modtage. Bemærk, at sommerhuse der tidligere har været i kontakt med DanCenter, ikke kvalificerer sig til belønningen.

Hvem kan jeg anbefale til DanCenter?

Du kan anbefale husejere med sommerhuse beliggende i ét af de lande, der findes på DanCenters hjemmeside og som du tror, kunne være interesserede, i at udleje deres sommerhus. Bemærk, at sommerhuse der tidligere har været i kontakt med DanCenter, ikke kvalificerer sig til belønningen.

Hvad hvis sommerhuset er beliggende i et land, som ikke findes på DanCenters hjemmeside?

Desværre gælder belønningen kun for de sommerhuse, som er beliggende i ét af de lande, der findes på DanCenters hjemmeside.