Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

400 øer i Danmark

Fyn – en eventyrlig ø

Fyn ligger midt i landet og er Danmarks næststørste ø. Øen er hele Danmarks have med et landskab, der bølger og bakker med stribevis af frugthaver og levende hegn. Særligt karakteristisk er de mange stråtækte bindingsværksgårde. Syd for Fyn finder du det Sydfynske Øhav der med sine utallige små øer er et sandt paradis for lystsejlere, kajakroere og andre vandsportsdyrkere.

Sjælland

Sjælland er meget mere end København. Sjælland har en smuk natur med store skove, bakkede landskaber og fantastiske badestrande. Dertil har øen en lang række hyggelige købstæder med historiske bygninger og et stort antal slotte, herregårde og borge.

Bornholm, Østersøens perle, Solskinsøen og Klippeøen

Kært barn har mange navne. Naturen på Bornholm er unik i dansk sammenhæng. Her finder du store skovområder, hvide sandstrande, åbne landskaber, dramatiske klippeformationer og ikke mindst masser af havudsigt. Et sommerhus på Bornholm er derfor den perfekte base, hvis du er til storslåede naturoplevelser. Bornholm er præget af hyggelige fiskerlejer, farvede bindingsværkshuse med stokroser, smalle gader og ikke mindst utallige røgerier, hvor du kan nyde en velsmagende frokost.

Møn, Lolland og Falster

Møn byder på vekslende naturtyper og er som skabt til aktiv ferie på cykel, i sejlbåd, på hesteryg eller med en golfkølle eller fiskestang i hånden. Naturværdierne på Østmøn knytter sig især til Møns Klint - Danmarks største naturattraktion med klinten, der rejser sig lodret op fra det turkisgrønne hav.


Lolland er Danmarks fjerdestørste ø og har kælenavnet ”pandekageøen”, da øen er meget flad. Øens store attraktion er Knuthenborg Safaripark, hvor du kan opleve over 800 eksotiske dyr i alle størrelser og vægtklasser, blandt andet næsehorn, tigre og giraffer.


Falster er en ø, hvor naturen i høj grad er præget af et stort antal gode badestrande. På Sydfalster finder du feriebyen Marielyst, som især er kendt for at have én af Danmarks bedste badestrande. Byen besøges hver sommer af et stort antal glade feriegæster, som skaber en hyggelig stemning i byen.

Efterårsferie på de danske øer

Efterårsferien i uge 42 er et oplagt og populært tidspunkt at holde ferie i et sommerhus i Danmark med hele familien. Hvorfor ikke holde efterårsferie i sommerhus på en af de smukke danske øer? Med mere end 400 øer er der nok at vælge imellem.

Se vores sommerhuse på Fyn, Sjælland og øerne her: