Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Grömitz, Ostsee

Sommerhus: Grömitz, Ostsee, Lübecker Bucht, Schleswig-Holstein, Tyskland

Gæstevurderinger

Baseret på 25 svar3.4 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

6
3
83m²
nej
nej
250 m
 
Sauna
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2011
 
500 m til restaurant
 
250 m til kyst
 
2,0 km til indkøb
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 9/3-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Husnr. 39076
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 250 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
EEntré
KKøkken
OOpholdsstue
RRedskabsrum
SSauna
SPSpisestue
TTeknikrum
TETerrasse
VVærelse
1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol
3 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge, barneseng
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, centralvarme, luft/luft varmepumpe, anlagt have 450 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Dette luksuriøse træsommerhus i dansk byggestil fra 2011 ligger i OstseeStrandpark Grömitz. Den moderne indretning med panoramavinduespartier, lyse trævægge og skråvægge medvirker til, at husene fremstår lyst og indbydende. På kølige aftener kan I hygge jer i varmen fra brændeovnen og se fjernsyn på satellit-tv’et. Husene har desuden stereoanlæg med CD-afspiller, opvaskemaskine, højstol og barneseng.

Husene har plads til 6 personer fordelt på tre soveværelser, hvoraf de to har dobbeltseng og det sidste 2 senge. I det ene soveværelse findes der et ekstra TV. I saunaen kan I sætte gang i kredsløbet og glemme hverdagens stress.

Huset ligger på en naturgrund og har en delvist overdækket terrasse, som indbyder til solbadning og hyggelige grillaftener.

Husene ligger i OstseeStrandpark Grömitz, et flot naturområde med buskvækst, træer og hedeområder ca. 250 m til en dejlig sandstrand og kort afstand til fods eller på cykel til byens centrum.

Udover den attraktive, kilometerlange strand ligger der i nærheden af ferieparken også en klatrepark, minigolf, en skateboardplads, en familierestaurant og en iscafé, der har åbent i sommerhalvåret. Andre mulige fritidsaktiviteter i området er rideture på stranden eller et besøg i badelandet ”Grömitzer Welle“. For golfinteresserede er der også flere muligheder for at holde niveauet ved lige. Der er både 9- og 18-hullers golfbaner i Grömitz og andre baner i området. I kan evt. købe den såkaldte golfpakke, der giver jer adgang til forskellige golfbaner i nærheden af Grömitz. I sommer-højsæsonen er Lensterstrand et livligt område, som henvender sig til en bred målgruppe. I kan få yderligere information i turistbureauet i byen.

Grömitz sørger for gode rammer til en hyggelig ferie ved den skønne strand, en attraktiv strandpromenade og den moderne lystbådehavn. Her har I også mulighed for at få kurser i windsurfing, sejlads og diverse sejlercertifikater og på havnepromenaden finder I en maritim legeplads til børnene. Uanset hvilket tidspunkt på året I vælger at besøge Grömitz, kan I være sikre på at få en herlig oplevelse med den flotte natur, gode restauranter og caféer samt talrige kultur- og fritidsoplevelser.

Om området

Du er her: Grömitz, Ostsee, Lübecker Bucht, Tyskland, Sommerhus 39076